O degustare reusita cu La Salina Riesling Issa si Emmentaler
De doi ani si jumatate ASBO( ASociatia Bloggerilor Olteni) construieste un proiect "Branzeturi cum se cuVin" a carui directie o ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Vrei sa ai o silueta de invidiat? Iata ce greseli sa NU faci atunci cand incepi acest demers!
In prezent, atentia pentru aspectul fizic primeaza, din ce in ce mai multe persoane pun accent pe o silueta bine conturata, ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Tamaioasa Romaneasca si Maasdam, o bucurie imperecheata
Un semn ca oltenii iubesc pairingurile dintre branzeturi si vin este proiectul "Brinzeturi cum se CuVin". La cea de-a 27-a ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Proiectul Antrenat de Majorat sau Think Outside the Box cu doctorul Cristian Andrei
Te-ai Antrenat de Majorat? Daca ai in jur de 16-19 ani e posibil sa fi participat la una din sesiunile ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
„10 Mari Craioveni” un proiect dedicat concetatenilor care au facut din lume un loc mai bun
De-a lungul timpului au trait in Craiova numeroase personalitati care prin activitatea lor au facut o diferenta in comunitate si ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Studiu: Afla ce bauturi prefera romanii!
Ce bauturi prefera romanii? Romanii sunt fini cunoscatori si pasionati de consumul alcoolului, mai ales in contexte sociale de mare ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Dulceata de ceapa la „Miercurea fara carne”
In aceasta saptamana la Miercurea fara carne va prezint miracolul caramelizarii intr-o dulceata de ceapa. Stii cum se transforma cristalele ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Zghihara plus Camembert, un pairing demn de-un expert
Dupa perioada intensa de culegere a strugurilor in care podgorenii au fost foarte ocupati, noi, ASociatia Bloggerilor Olteni, n-am putut ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Mancare rafinata si simpla la #80 BlogMeet oltean
Pentru a sarbatori al 80-lea BlogMeet oltean ne-am indreptat iarasi catre Il Forno Pub&Grill. De cand s-a deschis acest restaurant din ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Dulceata de ardei iute
Am mancat saptamana trecuta un starter cu branzeturi acompaniat de un chutney de Jalapeno si m-am indragostit instant. De ambele ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Ratatouille a la Remy si Alfredo Linguini
Ratatouille este o specialitate culinara din Nisa si se prepara cam in toata regiunea Provence. De fapt si la noi ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Cine va fi Absolut Personality of the Year?
Anul acesta va fi al patrulea an cand particip la Webstock. Dupa cum stii nu vin singura, ci impreuna cu ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Lapte de migdale. Reteta. Proprietati. Beneficii.
O alternativa excelenta a laptelui de vaca este laptele de migdale. Daca esti vegan, alergic la soia sau produse lactate, ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
„Confesiunile unui cafegiu” sau o viata in cautarea cafelei perfecte
Am inceput sa citesc "Confesiunile unui cafegiu" de cand mi-a adus-o curierul. Am comandat-o pe LibMag.ro. M-a captivat imediat, dar ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Jocul iubirii dintre Ice Wine si Grana Padano la 5 Continents!
Am ajuns la a 25-a degustare de branzeturi si vinuri. Proiectul derulat de catre ASBO ASociatia Bloggerilor Olteni si Dictionar.ro- ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult