Picnicul Avincis 2019 – Crama Avincis in straie de sarbatoare
Crama Avincis de pe Domeniul Vila Dobrusa a fost inaugurata a doua zi de Rusalii a anului 2011 si ca ...
Shazam sau Lungul drum al singuratatii catre o familie
Spectatorii acestui film, Shazam!, se impart in doua: fanii de comicsuri si neofitii. Eu fac parte din categoria ultimilor, nu-s ...
Degustare Delaco-Cramele Recas. Stimularea palatului prin aciditate si grasime
Aceasta primavara aduce in proiectul "Branzeturi cum se cuvin", la Fajitas Tex Mex, o noua degustare Delaco-Cramele Recas. In continuare ...
Blogosfera olteneasca la 7 ani. ASBO- proiecte, personalitate si valoare sociala
La multi ani, blogosfera olteneasca! Ai crescut mare, ai implinit 7 ani, te poti numi adult cu personalitate. Esti un ...
O degustare reusita cu La Salina Riesling Issa si Emmentaler
De doi ani si jumatate ASBO( ASociatia Bloggerilor Olteni) construieste un proiect "Branzeturi cum se cuVin" a carui directie o ...
Vrei sa ai o silueta de invidiat? Iata ce greseli sa NU faci atunci cand incepi acest demers!
In prezent, atentia pentru aspectul fizic primeaza, din ce in ce mai multe persoane pun accent pe o silueta bine conturata, ...
Tamaioasa Romaneasca si Maasdam, o bucurie imperecheata
Un semn ca oltenii iubesc pairingurile dintre branzeturi si vin este proiectul "Brinzeturi cum se CuVin". La cea de-a 27-a ...
Proiectul Antrenat de Majorat sau Think Outside the Box cu doctorul Cristian Andrei
Te-ai Antrenat de Majorat? Daca ai in jur de 16-19 ani e posibil sa fi participat la una din sesiunile ...
„10 Mari Craioveni” un proiect dedicat concetatenilor care au facut din lume un loc mai bun
De-a lungul timpului au trait in Craiova numeroase personalitati care prin activitatea lor au facut o diferenta in comunitate si ...
Studiu: Afla ce bauturi prefera romanii!
Ce bauturi prefera romanii? Romanii sunt fini cunoscatori si pasionati de consumul alcoolului, mai ales in contexte sociale de mare ...
Dulceata de ceapa la „Miercurea fara carne”
In aceasta saptamana la Miercurea fara carne va prezint miracolul caramelizarii intr-o dulceata de ceapa. Stii cum se transforma cristalele ...
Zghihara plus Camembert, un pairing demn de-un expert
Dupa perioada intensa de culegere a strugurilor in care podgorenii au fost foarte ocupati, noi, ASociatia Bloggerilor Olteni, n-am putut ...
Mancare rafinata si simpla la #80 BlogMeet oltean
Pentru a sarbatori al 80-lea BlogMeet oltean ne-am indreptat iarasi catre Il Forno Pub&Grill. De cand s-a deschis acest restaurant din ...
Dulceata de ardei iute
Am mancat saptamana trecuta un starter cu branzeturi acompaniat de un chutney de Jalapeno si m-am indragostit instant. De ambele ...
Ratatouille a la Remy si Alfredo Linguini
Ratatouille este o specialitate culinara din Nisa si se prepara cam in toata regiunea Provence. De fapt si la noi ...
