ASociatia Bloggerilor Olteni

Nu iti stabili termeni si limite imposibil de atins 

Vrei sa ai o silueta de invidiat? Iata ce greseli sa NU faci atunci cand incepi acest demers! 

In prezent, atentia pentru aspectul fizic primeaza,  din ce in ce mai multe persoane pun accent pe o silueta bine conturata, ...
Citește Mai Mult
Tamaioasa Romaneasca si Maasdam

Tamaioasa Romaneasca si Maasdam, o bucurie imperecheata

Un semn ca oltenii iubesc pairingurile dintre branzeturi si vin este proiectul "Brinzeturi cum se CuVin". La cea de-a 27-a ...
Citește Mai Mult
/ / Degustari
Proiectul Antrenat de Majorat cu doctorul Cristian Andrei

Proiectul Antrenat de Majorat sau Think Outside the Box cu doctorul Cristian Andrei

Te-ai Antrenat de Majorat? Daca ai in jur de 16-19 ani e posibil sa fi participat la una din sesiunile ...
Citește Mai Mult
"10 Mari Craioveni" un proiect dedicat concetatenilor care au facut din lume un loc mai bun

„10 Mari Craioveni” un proiect dedicat concetatenilor care au facut din lume un loc mai bun

De-a lungul timpului au trait in Craiova numeroase personalitati care prin activitatea lor au facut o diferenta in comunitate si ...
Citește Mai Mult
vinuri rosii

Studiu: Afla ce bauturi prefera romanii!

Romanii sunt fini cunoscatori si pasionati de consumul alcoolului, mai ales in contexte sociale de mare importanta sau la evenimentele ...
Citește Mai Mult

Dulceata de ceapa la „Miercurea fara carne”

In aceasta saptamana la Miercurea fara carne va prezint miracolul caramelizarii intr-o dulceata de ceapa.  Stii cum se transforma cristalele ...
Citește Mai Mult
Degustare Domeniile Averesti si Delaco

Zghihara plus Camembert, un pairing demn de-un expert

Dupa perioada intensa de culegere a strugurilor in care podgorenii au fost foarte ocupati, noi, ASociatia Bloggerilor Olteni,  n-am putut ...
Citește Mai Mult

Mancare rafinata si simpla la #80 BlogMeet oltean

Pentru a sarbatori al 80-lea BlogMeet oltean ne-am indreptat iarasi catre Il Forno Pub&Grill. De cand s-a deschis acest restaurant din ...
Citește Mai Mult
Dulceata de ardei iute

Dulceata de ardei iute

Am mancat saptamana trecuta un starter cu branzeturi acompaniat de un chutney de Jalapeno si m-am indragostit instant. De ambele ...
Citește Mai Mult

Ratatouille a la Remy si Alfredo Linguini

Ratatouille este o specialitate culinara din Nisa si se prepara cam in toata regiunea Provence. De fapt si la noi ...
Citește Mai Mult

Cine va fi Absolut Personality of the Year?

Anul acesta va fi al patrulea an cand particip la Webstock. Dupa cum stii nu vin singura, ci impreuna cu ...
Citește Mai Mult
Lapte de migdale

Lapte de migdale. Reteta. Proprietati. Beneficii.

O alternativa excelenta a laptelui de vaca este laptele de migdale. Daca esti vegan, alergic la soia sau produse lactate, ...
Citește Mai Mult
“Confesiunile unui cafegiu” sau o viata in cautarea cafelei perfecte

„Confesiunile unui cafegiu” sau o viata in cautarea cafelei perfecte

Am inceput sa citesc "Confesiunile unui cafegiu" de cand mi-a adus-o curierul. Am comandat-o pe LibMag.ro. M-a captivat imediat, dar ...
Citește Mai Mult
Panoplie de pairinguri

Jocul iubirii dintre Ice Wine si Grana Padano la 5 Continents!

Am ajuns la a 25-a degustare de branzeturi si vinuri. Proiectul derulat de catre ASBO ASociatia Bloggerilor Olteni si Dictionar.ro- ...
Citește Mai Mult
Metamorfoza unui sat de poveste, Gudevitsa, Bulgaria.

Gudevitsa, un sat de poveste din Bulgaria. Depopulat, regasit, salvat.

In toata lumea exista sate depopulate sau sate ale nimanui, dar in aceasta vara am descoperit in Bulgaria, in magicii ...
Citește Mai Mult