Cum sa tratezi pielea uscata. Cu CeraVe

Cum sa tratezi pielea uscata iarna

Daca in aceasta iarna iti simti pielea uscata si ai mereu o senzatie de mancarime, nu esti singura. A-ti pastra pielea hidratata iarna, mai ales daca practici si vreun sport este o provocare pe care nu oricine o poate sustine. Ai incercat sa-ti schimbi dieta? Bei multa apa? Iei suplimente si ti-ai cumparat o multime de uleiri scumpe si n-ai ajuns la niciun rezultat? Incearca produsele CeraVe, marca care este o poveste de succes in SUA si lider pe piata dermocosmeticelor din America de Nord.

Acum, inaintea Craciunului, am programat cateva zile la munte si ma gandeam cu groaza cum va arata pielea mea sub influenta vantului si a soarelui montan. In plus voiam sa si schiez, asa ca aveam nevoie de niste produse performate pentru tratarea problemelor pielii uscate, astfel incat sa repare si sa consolideze functia de bariera naturala a pielii. Iarna, stratul nostru exterior al pielii incepe sa se usuce , iar noi dam vina pe fluctuatiile de temperatura, pe efectul de uscare a umiditatii scazute si a incalzirii centrale, dar totusi ce este de facut? Raspunsul vine intr-un singur cuvant- hidratare.

Cum sa tratezi pielea uscata iarna

S-ar putea sa iti hidratezi deja fata si corpul cu diverse produse, dar sunt ele suficiente pielii tale? De-a lungul timpului am incercat mai multe astfel de produse pentru a combate pielea uscata si pot sa-ti spun ca nu toate seamana si mai ales nu toate dau rezultate, cel putin in cazul meu.

Acum cateva zile am primit de la Mos BuzzStore un colet cu produse CeraVe. Ce continea?

  • CeraVe Crema hidratanta pentru fata si corp;
  • CeraVe Gel de spalare hidratant;
  • CeraVe Gel de curatare spumant;
  • CeraVe Lotiune hidratanta;
  • mostre cu produse pentru prieteni.

Le-am testat atat eu cat si prietenii, iar rezultatul a fost minunat, nu ne-am mai confruntat cu pielea uscata. Asta in conditii de oras, dar nu stiam daca va face fata si in conditiile meteorologice aspre, de munte. Am luat in bagaj, la Poina Brasov, toate produsele primite si timp de trei zile nu le-am folosit decat pe ele. Ele promiteau hidratare doar dupa o singura utilizare, dar eu le-am folosit de doua ori pe zi, in fiecare zi. Rezultatul,  pielea uscata era doar o amintire din ceilalti ani.

CeraVe Gel de spalare hidratant pentru piele normal-uscata, 236ml
CeraVe Gel de spalare hidratant pentru piele normal-uscata, 236ml
Gel de spalare hidratant CeraVe pentru piele normal-uscata, 473 ml
Gel de spalare hidratant CeraVe pentru piele normal-uscata, 473 ml
Crema hidratanta pentru fata si corp CeraVe pentru piele uscata si foarte uscata, 340 g
Crema hidratanta pentru fata si corp CeraVe ptr piele uscata si foarte uscata, 340 g
Crema reparatoare pentru ochi cu ceramide si acid hialuronic, 14ml
Crema reparatoare pentru ochi cu ceramide si acid hialuronic, 14ml

Dar cine este marca CeraVe?

CeraVe este o marca americana produsa in Franta. Este relativ noua pe piata, au luat nastere in 2005 si au dezvoltat o gama de produse de ingrijire care curand a ajuns lider in America de Nord. Dermatologii de la CeraVe au inventat aceasta gama imbogatind-o cu elemente existente in mod natural in piele: ceramide esentiale, acid hialuronic si acizi grasi. Toate ajuta la repararea pielii, hidrateaza, iar daca vremea rece iti lasa pielea uscata si sensibila, eu ti le recomand.

Cum sa tratezi pielea uscata iarna

Aceleasi produse care iti pastreaza in alte anotimpuri un aspect proaspat pot provoca probleme in anotimpul rece. Ideal este sa alegi un sapun lichid delicat sau o crema hidratanta, ambele fara parfum, dar grase. Prin gras inteleg sa aiba in compozitia lor uleiuri sau alte ingrediente care in loc sa usuce, sa hraneasca. Eu de obicei am probleme cu mainile deoarece le spal mai mult decat ar fi necesar. Spalarea ma ajuta sa elimin germenii si sa tin gripa departe, dar creste si gradul de uscaciune.

CeraVe Gel de curatare pentru piele uscata si aspra cu rugozitati, 236ml, CeraVe
CeraVe Gel de curatare pentru piele uscata si aspra cu rugozitati, 236ml, CeraVe
CeraVe Crema hidratanta pentru fata si corp piele uscata si foarte uscata, 177ml
CeraVe Crema hidratanta pentru fata si corp piele uscata si foarte uscata, 177ml
Apa micelara hidratanta, 295ml
Crema hidratanta pentru fata si corp CeraVe ptr piele uscata si foarte uscata, 340 g
Cerave Gel de curatare spumant piele normala-grasa, 473ml
Cerave Gel de curatare spumant piele normala-grasa, 473ml

Review-uri Gel de spalare hidratant CeraVe pentru piele normal-uscata, 473 ml

Gel de spalare hidratant CeraVe pentru piele normal-uscata, 473 ml
Gel de spalare hidratant CeraVe pentru piele normal-uscata, 473 ml

Merita cumparat!! Produsul face exact ceea ce trebuie: curata bine ( eu il folosesc pentru spalarea tenului) si lasa pielea perfect hidratata. Contine ingrediente foarte bune!

Monica P

Il folosesc atat dimineata cat si seara de aproximativ 3 saptamani. Lasa pielea fina si curata dupa utilizare. Il recomand si pentru tenul seboreic deoarece nu lasa pielea incarcata dupa folosire.

Anda G

Hidratează si lasa tenul catifelat, luminos, iar coșurile & punctele negre le elimina treptat, dupa o saptamana nu mi se mai vedeau inestetic pe nas! P. S Utilizez o cantitate mica la fiecare spălare, “less is more!” Dupa spălare, ca un fel de tonic sa zic asa, folosesc spray-ul Serozinc de la Roche-Posay si porii sunt vizibil micșorați!

Alina B

Un pic ciudat senzatia de a te curata cu un gel-crema care nu face deloc spuma, dar indeparteaza eficient fondul de ten si pentru un ten uscat mi se pare super ca nu imi simt pielea chinuita de procesul de demachiere, nu trebuie sa frec sau sa tot revin cu servetele noi demachiante.

Andrei P

Imi place foarte mult produsul datorita formulei acestuia. Avand consistenta unei creme, hidrateaza, dar in acelasi timp curata bland imperfectiunile tenului. Ingredientele nu sunt toxice, produsul nu contine alcool sau parfum. Il consider potrivit tuturor tipurilor de piele.

Veronica

Pentru a evita deshidratarea pe timpul iernii trebuie sa-ti alegi cu grija produsele de curatare a pielii. De aceea, primul produs CeraVe folosit a fost Gelul de Spalare Hidratant.   Este recomandat celor cu piele normala sau uscata si se poate aplica atat pe fata, cat si pe corp. Este tot ce ti-ai putea dori, o alternativa cremoasa prin care obtii curatenie si hidratare, totodata. Sapunurile parfumate si cele care contin alcooli imi irita pielea, dar ingredientele din aceasta  crema de curatare confera pielii mele o textura placuta, catifelata, curata delicat impuritatile, fiind prietenoasa cu pielea mea. 

Cum sa tratezi pielea uscata iarna

Aceasta crema non-spumanta, hipoalergenica, fara parfum si fara parabeni se aplica pe pielea umeda, fara frecare si lasa in urma ei pielea curata, hidratata si matasoasa. Indeparteaza delicat impuritatile si excesul de sebum ajutand in acelasi timp la regenerarea barierei de protectie a pielii.

Review-uri Crema hidratanta pentru fata si corp CeraVe pentru piele uscata si foarte uscata, 340 g

Crema hidratanta pentru fata si corp CeraVe pentru piele uscata si foarte uscata, 340 g
Crema hidratanta pentru fata si corp CeraVe pentru piele uscata si foarte uscata, 340 g

Intra repede in piele si te poti imbraca imediat. Este foarte hidratanta si potrivita pentru frigul de afara. Lasa pielea hidratata pentru o perioada lunga de timp si nu trebuie reaplicata curand. Nu are parfum, dar are ceramide si acid hialuronic. O recomand!

Cristina I

Ma declar foarte multumita de aceasta crema. Inca de la prima utilizare pielea mea a fost mult mai hidratata, mai ales ca in perioada iernii am pielea foarte uscata. In special pe maini am pielea foarte uscata din cauza frigului si am incercat cu multe creme si uleiuri insa pana acum niciuna nu a avut un efect atat de rapid si intens ca aceasta crema. Recomand!

Isabela

Eram sceptica in privinta ei pentru ca nu credeam ca poate exista o crema si de fata si de corp care sa fie cu adevarat buna. M-a uimit de prima oara cand am folosit-o, hidratand extrem de bine fara a fi totusi grasa. Practic nu are uleiuri in compozitie, ci acid hialuronic si 3 ceramide care se gasesc si in compozitia pielii. Imi place si faptul ca nu are parfum si nici parabeni. Raportul calitate-pret e excelent!

Ioana R

Extraordinar de buna crema. Intradevar o am doar de cateva zile dar e incredibil de catifelata si lasa un strat protector care rezista toata ziua, nu mi se mai usuca fata sub fondul de ten.

Andrei P

Imi place foarte mult acest produs din mai multe motive! 1. Nu are parfum, și se știe că pentru propia sănătate trebuie evitat parfumul. Neavând parfum, merge folosită și de către persoanele pielea sensibila și se evită iritațiile. 2. Hidratează foarte bine. Pielea rămâne catifelată până la următorul duș. 3. Se absoarbe rapid în piele și nu lasă o senzație de piele grasă.

Ramona O

Chiar daca curatarea tenului si a pielii am facut-o delicat, la munte vremea rece si umiditatea scazuta au facut dificila mentinerea hidratarii pielii. Provocarea aceasta am dus-o la capat doar cu ajutorul Cremei  Hidratante pentru fata si corp. Astfel am evitat craparea, mancarimea sau roseata pielii.  Pentru mine aceasta crema hidratanta a venit la fix si a fost o arma importanta pentru combaterea pielii uscate. In plus se si absoarbe repede in piele, nu se simte grasa. Datorita schiatului mainile si fata sunt lovite din plin de aerul rece al iernii, chiar daca sunt protejate prin manusi sau ochelari si cagula. Nu numai ca nu strica un supliment de crema hidratanta, ci chiar se impune, chiar de mai multe ori pe zi.

Dupa acest succes am adaugat in rutina mea de ingrijire alte produse de curatare: Gelul de Curatare Spumant si Apa Micelara Hidratanta, si apoi produsele de hidratare:  Crema de maini si Crema de picioare.

Nimeni nu este imun la efectele vremii reci! Ii poti face fata band multa apa, poti folosi un umidificator acasa, poti evita sa stai expusa la vant prea mult timp, dar cel mai bine cumuleaza acestea cu o gama profesionala de produse dermo-cosmetice. Adauga-ti in rutina de ingrijire noua gama de dermato-cosmetice de la CeraVe si pielea iti va multumi stralucind si radiind de sanatate.

Cum sa tratezi pielea uscata iarna

14 comentarii la „Cum sa tratezi pielea uscata. Cu CeraVe

  1. Am auzit de produsele CeraVerde dar nu le-am incercat pana acum. Insa o sa le introduc cat de curand in rutina mea de ingrijire a pielii fiindca am pielea uscata cu tendinte de descuamare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.