7 Produse de par Kallos pentru ingrijirea scalpului si parului

Produse de par Kallos

Spa-ul pentru par a trecut de ceva vreme de la tendinta la popularitate, iar in curand va egala tratamentele corporale.  Au trecut vremurile cand primordiala era ingrijirea tenului si in plus au aparut o multime de produse de par.  Avand chef de o schimbare m-am hotarat sa-mi vopsesc parul si pentru ingrijirea ulterioara aveam nevoie de cateva produse de par.  Incercand sa-mi recreez  atmosfera de Spa la mine acasa, am facut o comanda pe site-ul Pentru corpul tau.  7 produse de par Kallos care sa-mi ajute parul sa-si regaseasca textura, stralucirea pierduta in ritmul alert al vietii cotidiene si sa-si revina dupa vopsire. Un spa de par in mod normal este format din masaj cu ulei, sampon, masca de par si balsam, dar fiindca am ales sa ma vopsesc am marit gama. Astfel pe langa vopsea am luat peroxid (Kallos ofera posibilitatea alegerii concentratiei dorite), o lotiune de curatat pielea in cazul in care s-ar fi patat, ulei de par, tonic de par, spray regenerant, sampon si balsam revitalizant. Ultimele patru fac parte dintr-o gama noua, Botaniq,  bazata pe plante.

Kallos este un brand maghiar, iar oferta sa include o bogata gama de produse de ingrijire a corpului, tenului, parului. Produsele Kallos au formule inovative ce folosesc ingrediente de inalta calitate si au avantajul de a avea un raport pret/calitate uimitor.  Kallos inseamna in  limba greaca frumusete,  a fost inspirat cel care a dat denumirea brandului.

Poate te intrebi de ce avem nevoie de atatea produse de par. Ele ajuta la recuperarea stralucirii si la hidratarea firului de par datorita procedurilor termice, chimice la care il supunem sau agresiunilor din mediu, dezechilibrelor hormonale. Aceste produse de par Kallos contin in general tratamente cu proteine care ajuta fitul de par sa devina mai puternic, rezistand la mai usor diverselor agresiuni.

 

Produse de par Kallos

Produse de par Kallos

1. Vopsea Kallos KJMN 100 ml

Imi plac culorile vopselelor de par Kallos, majoritatea sunt neastamparate. Poti alege si o culoare domoala, asa cum gasesti si la celelalte branduri, dar mai ales poti alege culori vibrante, pline de energie si neconformiste. Eu am ales o nunata de rosu, dar data viitoare as incerca albastru, violet, roz, chiar verde. Mai imi place ceva la aceasta vopsea, vine in recipiente generoase, de 100 ml. Pot sa-mi vopsesc parul folosind un singur tub si nu doua ca la celelalte vopsele. Pentru protectia parului si a scalpului vopseaua are in compozitie ulei de argan si cheratina, asa ca nu risc degradarea firului de par.

2. Peroxid 6%

Nu-i prima  data cand folosesc vopseaau Kallos, dar cred ca-i singura firma care iti da de ales ce concentratie de peroxid sa folosesti. Aceasta libertate vine si cu riscul de a folosi o concentratia mai mare sau mai mica decat ar trebui, dar cred ca marca a mizat pe faptul ca femeile cunosc foarte bine acest subiect. Eu am ales 6% deoarece am aplicat o culoare apropiata de culoarea naturala.

3. Kallos Color Remover 

Kallos Color Remover este un fluid pentru curatarea pielii de eventualele pete usoare provocate de catre vopsea. Mi s-a intamplat asta mai ales cand am ales vopseluri in culori puternice si drept sa spun nimanui nu-i place sa umble cu pete pe frunte, tample sau ureche. Se foloseste usor, eu am aplicat fluidul pe o discheta si am sters cu miscari blande.  

Kallos Oxi Peroxide Cream 9%
Kallos KJMN vopsea par
Kallos Silver Reflex vopsea de par tonifianta neutralizeaza tonurile de galben
Kallos Silver Reflex vopsea neutralizeaza tonurile de galben
Masca de par Hair Pro-Tox Hair Mask, 1000 ml
Masca de par Hair Pro-Tox Hair Mask, 1000 ml
Kallos Oxi Peroxide Cream 12%
Kallos Oxi Peroxide Cream 12%

4. Kallos Botaniq  Deep Sea Sampon regenerant si revitalizant pentru scalp  300 ml

Recomandat parului obosit, fara stralucire si pentru hranirea unui scalp uscat are o formula inovatoare ce contine extract de alge. Ce fel de alge nu precizeaza ( rosii, brune, verzi-albastre sau verzi), dar algele marine in general au castigat o importanta deosebita in industria cosmetica datorita bogatiei compusilor lor. Mai multe formulari topice cu ele sunt disponibile pentru tratamentul bolilor de piele si acest lucru ma face sa cred ca acest sampon trateaza bine problemele care ne afecteaza in mod obisnuit: matreata, caderea parului si conditia rea a scalpului. Samponandu-ma am masat scalpul putin mai mult decat o fac in mod curent si desi initial m-au intrigat microgranulele sale, m-am obisnuit repede si m-am bucurat de spuma bogata.

Produse de par Kallos Sampon regenrant si revitalizant

5. Kallos Botaniq Deep Sea formula tonica pentru par 300 ml

Acesta trebuia sa fie balsamul, dar cum nu m-am uitat prea bine cand am comandat am pus in cos acest spray tonic. S-a dovedit a fi un lucru bun deoarece contine aceeasi formula nutritiva ca si samponul si impreuna mi-au facut parul mai matasos, usor de pieptanat si stralucitor. Inlocuieste cu succes balsamul omonim si dupa spalarea temeinica l-am masat pe parul umed. Se poate utiliza atat pe parul uscat cat si umed, iar de mirosit miroase ca o gradina de flori primavara. Dupa spreiere parul nu trebuie clatit.

Produse de par Kallos Botaniq Deep Sea formula tonica pentru par 300 ml

6. Kallos Botaniq Superfruits Spray revitalizant 150 ml 

In completarea ingrijirii parului meu am ales din aceeasi gama, Botaniq, sprayul revitalizant. Avand deja formula tonica pentru par m-as fi putut dispensa de el, dar am vrut un rezultat optim al ingrijirii zilnice a parului meu. Un rasfat in plus si inca cu niste uleiuri naturale, nu strica niciodata. El ofera instant flexibilitate si stralucire adaugand energie parului obosit prin spray-rea cu aceasta textura cremoasa, usoara. Complexul de uleiuri contine: argan, nuca de cocos, masline, macadamia si avocado. La fel ca si formula tonica se poate pulveriza pe toata lungimea parului atat umed cat si uscat. Nici acesta nu necesita clatire.

Produse de par Kallos Botaniq Superfruits Spray revitalizant 150 ml 

 

Ce spun cele care folosesc Kallos Botaniq Superfruits Spray revitalizant

Kallos Botaniq Superfruits Spray revitalizant
Kallos Botaniq Superfruits Spray revitalizant

Foarte bune produsele comandate. Au ajuns rapid. Spray-ul lasa părul moale și strălucitor și miroase foarte bine. Cu siguranță o să revin pe viitor cu comenzi!

Andra S

Lasa parul moale dar cred ca il si regenereaza este super si miroase tare bine

Mirela V

Acest produs m a uimit. Nu credeam că un produs poate fi și bun și ieftin. Iată că acest produs m a surprins. Hidratează parul, nu îl încarcă, nu îl îngrașă și îi conferă strălucire. Este un produs foarte echilibrat privind raportul calitate/ preț. Face ce face și un produs pe care ai plati 50 lei în mod normal. 😊

Andreea P

Kallos Botaniq Superfruits balsam stimulant cu extracte din plante fara sulfati si parabeni
Kallos Botaniq Superfruits balsam stimulant cu extracte din plante fara sulfati si parabeni
Kallos Botaniq Superfruits sampon fortifiant cu extract de plante
Ser protector pentru par Lab 35 Protecting Serum, 50 ml
Ser protector pentru par Lab 35 Protecting Serum, 50 ml
Kallos LAB 35balsam pentru parul cret
Kallos Botaniq Superfruits Spray revitalizant
Kallos Botaniq Superfruitsspray regenerator cu extract de plante

7. Kallos KJMN ulei hrănitor pentru păr

Despre acest ulei de par am mai scris si in articolul https://ralucabrezniceanu.ro/2018/05/5-produse-cosmetice-bune-si-ieftine/ sau aici. Este unicul produs de par care mi-e indispensabil, asa ca este continut in fiecare comanda catre Pentru corpul tau. Fara el nu as putea sa ma pieptan si sa-mi descurc podoaba capilara.in fan

Toate aceste sapte produse de par Kallos au avut ca rezultat un par sanatos, stralucitor, puternic, dar si moale. Chiar daca nu m-as fi vopsit tot le-as fi achizitionat deoarece imi place sa ma rasfat si sa-mi imbunatatesc frumusetea naturala a parului. Aceste produse de par nu numai ca sunt eficiente, dar sunt si ieftine, toate au costat 70 de lei. Incearca aceste produse de par Kallos si parul iti va multumi!

Kallos KJMN Ser protector pentru varfurile de par
Kallos KJMN Ser protector pentru varfurile de par
Kallos KJMN Spuma pentru volum
Kallos KJMN Spuma pentru volum
Spray de par Pro-Tox Hair pentru parul deteriorat, 400 ml
Kallos KJMN ulei hrănitor pentru păr
Kallos KJMN ulei hrănitor pentru păr
Kallos LAB 35 ulei hranitor pentru par
Kallos LAB 35 ulei hranitor pentru par

26 de comentarii la „7 Produse de par Kallos pentru ingrijirea scalpului si parului

  1. Intr-un timp aveam si eu cateva produse favorite. Nu mai am de foarte mult timp un produs de la ei in rutina mea de ingrijire. Eu foloseam de la ei un ser cu cristale pentru protectie termica

  2. Intr-un timp foloseam și eu multe produse Lallos. Cel n-ai mult îmi placea acel balsam cu lapte. Mirosul era divin și își făcea treaba perfect. Raportul calitate/pret era excelent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.