Cum sa alegi cadoul PERFECT pentru iubita ta 

cadoul PERFECT pentru iubita

In general, alegerea unui cadou care sa multumeasca o reprezentanta a sexului frumos se poate dovedi a fi misiune imposibila, iar atunci cand vine vorba despre iubita, lucrurile se complica si mai mult. Care este cadoul PERFECT pentru iubita? Desi cei mai multi dintre barbati au tendinta de a miza pe lucruri clasice, precum un parfum sau un buchet de flori, evita sa faci aceeasi alegere, daca vrei cu adevarat sa iti impresionezi partenera. In acest articol poti afla de ce lucruri trebuie sa tii cont, astfel incat sa iei cele mai bune decizii in materie de cadouri perfecte pentru iubita, sufletul tau pereche.

3 lucruri de avut in vedere pentru a alege cadoul PERFECT pentru iubita ta:

  • Primul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand te afli in cautarea cadoului ideal pentru iubita ta este reprezentat de nevoile ei. In ciuda faptului ca multi dintre barbati au tendinta sa creada ca femeile isi doresc numai lucruri sofisticate, acestea mizeaza, mai degraba, pe cele practice. In plus, avand in vedere ca nu este vorba despre orice femeie, ci despre partenera ta, un cadou care sa raspunda nevoilor ei ii va dovedi ca esti atent. De exemplu, daca obisnuieste sa mearga la sala de fitness, poti alege sa-i daruiesti o pereche de colanti de la Sport Loft sau o pereche de pantofi sport. In mod cert, tinand cont de acest aspect, vei reusi sa iti impresionezi iubita cu darul perfect.
Cercei din argint Sparkling Pearl Hoops
Cercei din argint Chain Pearl Drop
Cercei din argint Chain Pearl Drop
Cercei din argint Golden Starfish
Bratara din argint Shell and Pearl
  • Pe langa nevoi, trebuie sa tii cont, in mod evident, si de gusturile iubitei tale. Partenera ta se asteapta sa o cunosti suficient de bine si, cu siguranta, un cadou care sa nu fie deloc pe gustul ei ar dezamagi-o. Nu neaparat pentru ca nu va primi ceea ce isi doreste, ci pentru ca ii vei demonstra ca nu ai reusit sa o descoperi pe tot parcursul relatiei voastre. Astfel, ar trebui sa mizezi pe un cadou despre care sa ai siguranta ca ii va placea. Mai precis, daca stii cu certitudine ca iubitei tale ii plac vinurile, opteaza pentru cosurile cadou marca Vinexpert, iar daca esti convins ca aceasta iubeste bijuteriile pretioase, alege un inel sau chiar o brosa din aur. Fara doar si poate, daca te vei concentra si asupra acestui lucru, vei obtine ceea ce ti-ai propus.

 Cum sa alegi cadoul PERFECT pentru iubita ta 

  • Nu in ultimul rand, daca relatia dintre tine si partenera ta se afla la inceput de drum, astfel ca nu ii cunosti, inca, nici toate nevoile si nici gusturile, ar trebui sa te axezi pe pasiunile ei. Ti-a marturisit ca este pasionata de teatru? Atunci ofera-i cadou bilete la piesele ei preferate. A mentionat, chiar si in treacat, ca i-ar placea sa viziteze in fiecare zi un alt loc? Fa-i cadou o vacanta intr-o destinatie exotica sau chiar o escapada intr-o statiune montana din apropiere. Astfel vei reusi sa ii faciun cadou deosebit, indiferent de ocazie, chiar daca nu o cunosti atat de bine.

Iata, asadar, care sunt lucrurile de care sa tii cont si ce trebuie sa faci pentru a oferi cadoul perfect pentru iubita ta.

Bioderma Photoderm Nude Touch fluid tonifiant de protecție pentru piele mixtă și grasă SPF 50+
Bioderma Photoderm Nude Touch fluid tonifiant de protecție pentru piele mixtă și grasă SPF 50+
Bioderma Photoderm Autobronzant spray auto-bronzant pentru piele sensibila
Bioderma Photoderm Laser crema solara pentru tratarea petelor pigmentare SPF 50+
Bioderma Photoderm Laser crema solara pentru tratarea petelor pigmentare SPF 50+
Bioderma Photoderm KID Spray spray protector pentru copii SPF 50+
Bioderma Photoderm KID Spray spray protector pentru copii SPF 50+

12 comentarii la „Cum sa alegi cadoul PERFECT pentru iubita ta 

  1. Un cos cadou cred ca ar fi cea mai buna alegere, insotit desigur de un buchet de flori. In rest, cred ca depinde de fiecare iubita si de fiecare iubit, cu cat se cunosc mai bine cu atat vor putea alege cadouri mai personale 🙂

  2. M-ai facut sa zambesc! 🙂 pe vremea parintilor meil, asa, pe la inceputul secolului trecut, ciorapii se daruiau femeilor prea sarace ca sa-si cumpere unii. Si rasplata era in natura…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.