Culinarsanatate

Servetel stie ce-i aceea #mâncarecunotificare, dar tu stii?

Stii ce-i aceea #mâncarecunotificare? Dar eticheta inteligenta?

Servetel stie! Nu numai ca stie ce este, dar si a plasat-o pe cele 3 produse de salam Semenic Extra. Eticheta inteligenta este o parte activa a ambalajului, care are capacitatea patrunzatoare de a urmari si reda una dintre proprietatile produsului alimentar „simtandu-i” mediul exterior si anume modul in care este pastrat la o temperatura optima, pe care apoi o comunica catre consumator. Este o tehnologie inovatoare si versatila, care ofera cu usurinta informatii despre un produs alimentar important pentru sanatatea noastra.Servetel stie ce-i aceea #mâncarecunotificare, dar tu stii?

Acum ti-ai adus aminte ca ai vazut o eticheta noua pe salamul preferat ce contine 90% carne. Instrumentul de masurat al temperaturii de depozitare poarta simpaticul nume de Carolimetru termic. El ofera o indicatie vizuala clara asupra sigurantei consumarii, ce actioneaza ca o garantie suplimentara.   Pentru ca deteriorarea acestui aliment sensibil la temperatura depinde in mare masura de cat de bine este mentinut lantul rece, Caroli a implementat acest sistem de avertizare timpurie, care te atentioneaza prin schimbarea culorii etichetei:

•   verde sub 8°C 

•   galben peste 8°C 

#Mâncarecunotificare

Minunata idee, nu? De cate ori ai facut sandvisuri si apoi ai uitat din graba sa pui salamul inapoi in frigider? Daca nu tu, atunci cel mic sigur a facut-o, dar acum eticheta termosensibila te va atentiona asupra schimbarii de temperatura la care a fost supus produsul, informandu-te cu privire la potentialul riscurilor asociate. Cu el monitorizezi simplu temperatura, atunci cand este galben salamul trebuie introdus rapid in frigider, iar cand este verde are temperatura optima pentru consum. Daca nu tii cont de atentionarea lui Servetel, atunci o poti pati, carnea este un aliment perisabil. Produsul este recomandat consumului numai daca nu sta la o temperatura mai mare de 8 grade mai mult de o ora. Ai timp berechet ca sa-ti repari omisiunea si sa pui salamul la locul lui in frigider.Servetel stie ce-i aceea #mâncarecunotificare, dar tu stii?

Uite, eu am venit de la cumparaturi si pana sa le pun toate alimentele la locul lor a trecut ceva timp. Daca initial Carolimetrul termic al salamului  era verde, intr-un sfert de ora cat m-am mai invartit eu prin casa deja batea deja in galbui, asa ca m-am grabit sa-l pun in frigider.

Temperatura de depozitare este unul din factorii cruciali care afecteaza calitatea si siguranta produselor alimentare, ceea ce l-a determinat pe Caroli sa-ti ofere aceste informatii, ca tu sa poti fi sigur ca alimentul cumparat, stocat si utilizat este de calitate corespunzatoare si in forma sa cea mai buna pentru a-l manca.  Astfel mancarea nu mai este pastrata in conditii precare si exclude experimentarea de situatii ceea ce ar face nesigura consumarea ei.Servetel stie ce-i aceea #mâncarecunotificare, dar tu stii?

Servetel stie! Ca rezultat al Carolimetrului, risipa de alimente este redusa, salvezi bani avand asigurarea ca nu arunci un produs de o calitate optima si ai o mai mare incredere in produs. Eticheta angajeaza si interactioneaza cu clientii si in perioada de postcumparare, adaugand valoare de brand si in plus, actioneaza ca un detector de contrafacere. Intr-o piata extrem de competitiva Caroli isi permite sa-si evidentieze produsul de al competitorilor crescandu-si perceptia, recunoasterea o data cu gustul minunat al salamului cu 90% carne.

Spor la #mâncarecunotificare!

15 comentarii la “Servetel stie ce-i aceea #mâncarecunotificare, dar tu stii?

  1. Ce destept e Servetel! 🙂 )))
    Glumesc!
    Ma bucur mult ca exista asemenea lucruri care ne usureaza viata si ne ajuta sa fim mai sanatosi consumand produse la temperatura corecta.

  2. Este o idee buna din aprtea producatorilor.Important este ca si cei ce comercializeaza sa tina cont de acest aspect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *