Aplicatia pentru Android – Abuz Alcool

   Despre proiectul asociatiile Evolve & ASBO „Stop abuzului de alcool„, proiect ce se inscrie in cadrul programului de responsabilitate sociala “HEINEKEN pentru Comunitati”, v-am mai informat, dar nu v-am dat detalii despre modul in care puteti folosi aplicatia pentru Android „Abuz Alcool”.
Pentru o mai facila intelegere a aplicatiei am realizat un videoclip.

  Aceasta aplicatie acopera nevoia de raportare a unor abuzuri de alcool direct catre Politie si alcatuieste un heatmap, o harta cu zonele risc. Ideal ar fi insotirea raportarii de catre o fotografie si este obligatorie furnizarea datelor de identitate pentru ca informatia sa poata fi verificata, in caz contrar va ramane doar in baza de date a asociatiei.
  Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 are ca scop garantarea si protejarea drepturilor si libertăților fundamentale ale persoanelor fizice, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Descarcati aplicatia si semnalizati locurile unde vedeti abuzuri de alcool!

19 comentarii la „Aplicatia pentru Android – Abuz Alcool

    1. Va avea succes, singura problema vine de la reticenta cu care-si da lumea datele de contact si fara acestea Politia nu poate intreprinde nimic, anonimele nu sunt luate in consideratie.

  1. Nu am auzit pana acum de aceasta aplicatie. Totusi e trist ca trebuie sa existe asa ceva. Eu nu am inteles niciodata de ce unii oameni consuma alcool fara control si mai fac si pe zmeii urcandu-se la volan. Sincer eu cand aud de un sofer ca s-a urcat beat la volan il privesc ca pe un criminal oribil. Mai trist este ca muti tineri consuma alcool fara sa se gandeasca ca acest obicei le poate distruge viitorul. 🙁

  2. Un lucru bun si necesar iar aceasta aplicatie ar trebui extinsa si cu alte semnalizari din trafic sau poate or fi dar nu stiu eu. Cei care conduc cu viteza excesiva, depasiri neregulamentare, etc

  3. Habar nu aveam ca exista asa ceva.
    Daca stau bine sa ma gandesc, nu ma mira. La urma urmelor traim intr-o societate in care totul se face in exces, din pacate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.