Rucsacul din piele e cea mai la modă geantă

A fi feminină nu înseamnă a ignora funcționalitatea și practicul. De ce spun asta? Îmi place noul meu rucsac de piele de la  Manier.ro, și desi il am de mai bine de două luni, suntem de nedespărțit. Gențile au fost întotdeauna un accesoriu esențial în garderoba fiecărei femei, pe lângă faptul că ne completează look-urile și ne fac să arătăm mai șic, ele sunt extrem de utile pentru a purta toate lucrurile de care avem nevoie. Ultima tendință în moda acestor accesorii ne invită să facem loc unor piese mai practice- rucsacul din piele. În acești ultimi ani, rucsacul s-a impus drept cea mai la modă geantă. De ce? Rucsacurile sunt esențiale pentru a transporta mai multe lucruri, iar femeia modernă are nevoie de multe obiecte, toate foarte importante pentru ea. Un clutch sau o geantă de mână mică nu pot suporta această greutate, prin urmare, preferă rucsacurile. Ele fac parte din viața noastră și, ca atare, designul și mărimea lor trebuie să fie în concordanță cu personalitatea și activitățile noastre. Prin urmare, dacă citești acest articol, este pentru că stilul tău de viață include unul sau mai multe rucsacuri din piele

Rucsacul din piele, esentialul care imbina moda si confortul

Rucsacurile nu mai sunt doar pentru uzul sportivilor sau al copiilor de școală, funcția sportivă sau școlară pe care au avut-o până acum, a rămas în urmă. Acum ele sunt la modă pentru funcția lor casual și nu există designer sau brand care să nu le actualizeze și să-și dorească să facă din ele piese vedete. Consider rucsacul un must have, este spațios, are multe compartimente, sta cuminte agățat pe spate, astfel încât ai libertate totală în a-ți folosi mâinile, dar în același timp el poate fi elegant, stilat și în trend.  Ai văzut rucsacurile de pe Manier? Au toate aceste calități, în plus, sunt din piele, au un design modern, sunt confortabile, ușor de folosit, vin într-o gamă de culori și modele, au finisaje frumoase așa cum ar trebui să fie orice accesoriu de top, și au un pret foarte accesibil. Dacă nu mă crezi, uită-te pe site.

Vreme trece, vreme vine… rucsacul din piele Manier e mereu cu mine

Rucsacul din piele marca Manier, cel pe care cu greu l-am ales din multitudinea de modele de pe site,  este de mărime medie (28.00 cm x 16.00 cm x 32.00 cm), capacitatea sa volumetrică (14 litri) este perfectă pentru o plimbare prin oras, o zi la job, la sală sau la universitate. Are un locaș principal foarte încăpător cât să cuprindă mai multe cărți, caiete, un pachețel cu mâncare și două buzunare laterale care sunt perfecte pentru obiecte mici precum chei sau șervețele. Știi ce mi-a plăcut cel mai mult la el? Culoarea și calitatea pielii. Îmi plac culorile tari, vibrante, așa că am ales rosul, iar pielea folosită este una groasă ( rucsacul căntărește 750.00 g), cu ținută și nu necesită prea multă întreținere pentru a-și păstra aspectul în perfectă stare. Manier.ro oferă la acest model până la nouă culori diferite, pentru a o alege pe cea care se potrivește cel mai bine stilului fiecăruia. 

 

Rucsacul din piele e cea mai la modă geantă

Esența acestui brand este de a oferi un design modern și o calitate de neegalat în toate produsele sale din piele naturala 100%, fie că sunt rucsacuri, genți, curele, portofele,  toate fiind articole de pielărie importate din Italia.

Rucsacul din piele e cea mai la modă geantă

Ghid de cumpărături: Ce ar trebui să știi atunci când îți cumperi un rucsac din piele

Sunt multe întrebări pe care ni le punem atunci când urmează să cumpărăm un rucsac din piele, așa că în continuare, voi puncta câteva avantajele și dezavantajele care te pot ajuta să iei cea mai bună decizie de cumpărare posibilă.

Care sunt avantajele și dezavantajele rucsacurilor din piele?

Suntem foarte interesați, atunci când alegem materialele din care sunt făcute obiectele pe care le folosim. Iată o listă cu avantajele și dezavantajele rucsacurilor din piele, toate derivând din avantajele și dezavantajele pielii naturale:

Avantaje

  • Material natural, biodegradabil;
  • Foarte durabil, puternic și flexibil;
  • Atingere placuta si neteda;
  • Rezistentă la apă.

Dezavantaje

  • Provine de la ființe vii, deci implică sacrificiu;
  • Preț mai mare;
  • Necesită îngrijire ;i atenție specială’;
  • Impact asupra mediului.

În ultimul timp s-au înregistrat îmbunătățiri în tehnologia și producția de pielărie care reușesc să mențină estetica și rezistența ce caracterizează acest material, dar cu un impact mai mic asupra mediului.

Vezi si : Trei modele de rucsac geanta 2 in 1 perfecte pentru o femeie moderna, activa

Rucsacurile sunt unul dintre cele mai comune accesorii în ziua noastră, iar femeile moderne le folosesc pentru aproape orice activitate, așa că rucsacul tău din piele va fi rucsacul perfect de dus la serviciu, la facultate sau pentru a face o plimbare cu cea mai mare eleganță. Rucsacul este unul din  obiectele partenere al femeii în această lume modernă. Nu-i neapărat o chestie de modă, e parte din emanciparea noastră. În el poți ține cărțile care te vor ghida în a transforma această lume Trebuie să ai un rucsac și dacă acesta este din piele cu atât mai bine. Desigur, dacă alegi unul de la Manier, pregătește-te, vei fi întrebată mereu de unde l-ai cumpărat.

Rucsac de piele Manier

8 comentarii la „Rucsacul din piele e cea mai la modă geantă

  1. Ce model frumos! Imi place tonul de rosu. Mama mea e fan rosu si ghiozdane asa ca o sa retin ideea de cadou! Si mie imi plac mult rucsacurile, sunt mai confortabile si incapatoare!

  2. Rucsacurile Manier sunt tare drăguțe! Iar eu ador accesoriile din piel din această categorie. Nu prea le pot purta atât cât mi-aș dori, dar tot ș alege unul.

  3. Rucsacul este prietenul meu de câțiva ani buni. Este practic, încap multe lucruri in el și nici nu-mi tine mâinile ocupate! Este perfect pentru mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.