Daruieste speranta! Ofera o masa calda!

Daruieste speranta! Ofera o masa calda!

Viata nu vine cu garantii. Nu exista o sansa echitabila pentru fiecare copil. Dreptul inalienabil la un inceput de viata sanatos, la educatie, la copilarie sau alte oportunitati de baza le este refuzat unora dintre ei. Vietile le sunt compromise doar fiindca au avut nesansa de a se naste  intr-o anumita locatie, comunitate, familie. Ele le vor determina posibilitatile de reusita, de a avea un trai decent si tot ele le pot diminua zi de zi potentialul. Pentru unii copii prezentul este trist, copilaria le este dificila si se termina prea curand, iar viitorul le e nesigur. O parte covarsitoare a acestor copii cresc la tara. Plini de potential, de energia pamantului, sunt frumosi, senini si au o dimensiune pragmatica in ochi, carora orasenilor le lipseste. Ei se confrunta zilnic cu provocari dificile si dezavantaje ca accesul limitat la educatie si servicii medicale. Acesti copii au grija zilei de maine la fel ca un adult si de cele mai multe ori nu pot depasi conditia familiilor lor. Potentialul le moare sufocat de mediul in care s-au nascut. Nu trebuie sa fie asa. Pare ca lumea i-a uitat.  Hai sa le aratam ca nu este asa! Hai sa daruim o masa calda! Hai sa le daruim speranta!campanie sociala Fairy

Putem face mai mult, putem da speranta!

Stim putine despre acesti copii, iar de cele mai multe ori alegem sa-i compatimim si atat. Ei sunt cei mai vulnerabili. Sunt sufletul si viitorul societatii  si, prin urmare, modul precar in care traiesc unii dintre ei ne pune pe toti in pericol. Perspectivele unei prosperitati comune se prezic prin gradul in care oferim fiecarui copil sanse egale la viata. Cresterea tehnologiei digitale, mobile, progresul general pare sa nu-i atinga. Cele mai multe constrangeri legate de acesti copii nu sunt tehnice, ci sunt legate de resurse, de angajament social. Promovarea echitatii de sanse este o obligatie morala a fiecaruia dintre noi. Atat practic cat si strategic este un lucru imperativ. Putem face mai mult, putem da speranta! Ne putem implica in comunitate. Impreuna, putem transforma vietile acestor copii!Fairy se implica in comunitate!

Fairy se implica in comunitate!

Muncim din greu pentru a asigura familiei noastre un trai decent. Banii sunt putini si mereu nu ajung pentru tot ce ne-am dori.  A rupe din ei pentru cei defavorizati de soarta ne este cateodata peste mana, asa ca Fairy Romania propune altceva. Prin campania „Fairy donează mese calde persoanelor aflate în situații vulnerabile”,  tu ai astazi oportunitatea de a ajuta fara ca aceasta contributie sa fie dureroasa. Priveste prin prisma Fairy, prin prisma campaniei. Pentru fiecare produs Fairy vandut in magazinele Profi, Fairy va face donatii catre Asociatia „O masă caldă”, Fundatia „Emanuel” si Organizatia World Vision România, pentru a oferi mese calde persoanelor aflate in situatii vulnerabile din toate zonele din tara: Maramures, Bucovina, Banat – Crisana, Transilvania, Moldova, Oltenia, Muntenia si Dobrogea. Beneficiarii din zona Olteniei vor fi elevii din Scoala Gimnaziala Grecesti, Dolj. Fairy le va asigura o masa calda pentru aproximativ 3 luni. Zona este putin favorabila din punct de vedere economic, agricultura este principala indeletnicire si pamantul este fertil. Veniturile obtinute sunt modeste si din pacate adesea se  intampla ca ploile torentiale sau topirea zapezii sa duca la alunecari de teren care produc pagube insemnate in gospodarii.Daruieste speranta! Ofera o masa calda!

Picatura cu picatura putem imbunatati lumea unui copil

Fiecare din noi poate face ceva pentru acesti copii doar cumparand un produs Fairy. Poate parea o picatura de bunavointa intr-un ocean de nesansa, dar aceasta picatura poate imbunatati lumea unui copil, poate da speranta si ii poate arata ca ne pasa. Picatura cu picatura putem schimba viata unor copii. Cumperi un produs Fairy si un copil are parte de o masa calda in plus. Este un efort minim din partea ta, dar atat de semnificativ pentru acei copii. Gandeste-te ca un copil lipsit de o nutritie adecvata nu-si poate atinge potentialul fizic sau cognitiv, nu poate dobandi abilitatile necesare pentru a-si asigura in viitor un trai decent. Lui i se diminueaza capacitatea de a invata si sansa la succes in viata. A merge la scoala indiferent de greutati, a nu renunta la ea este un lucru absolut esential pentru a-si putea fauri un viitor. O educatie buna este cea mai buna sansa de a scapa de saracie.  Scoala face o imensa diferenta in viata lor, le e refugiu, le ofera educatie, ingrijire medicala, oportunitati, sansa de a se distra conform varstei si de a uita pentru cateva ore de grijile casei. De ce sa nu se bucure si de o masa calda dupa ore? Prin intermediul unor firme de catering, acestor copii le va fi oferit felul intai, doi si un desert. Nu este mult, dar este un inceput.Daruieste speranta! Ofera o masa calda!

Da-le speranta copiilor din Grecesti! Ofera o masa calda!

Avem o oportunitate sa ajutam. Hai sa profitam de ea! Inechitatea nu este inevitabila. Inegalitatea de sanse este o alegere pe care o putem indrepta. A oferi o masa calda in plus copiilor din Grecesti este, de asemenea, o alegere. O alegere pe care o putem face si pe care trebuie s-o facem. Pentru viitorul lor, dar si pentru viitorul nostru, da-le speranta!

34 de comentarii la „Daruieste speranta! Ofera o masa calda!

  1. Felicitari pentru campanie, sper ca tot mai multe companii sa le urmeze exemplul, pentru ca impreuna chiar putem schimba ceva. Si putem incepe cu o masa calda. Imi plac produsele Fairy dar aceasta campanie e un motiv in plus sa cumpar mai multe.

    1. In Craiovita magazine Profi sunt pe Strada Elena Farago 4B si Strada Castanilor 15B. Cel mai aproape de tine este cel de pe Strada Castanilor.

  2. Superba aceasta campanie. Chiar daca am deja cumparat Fairy, care oricum este detergentul preferat al intregii familii, o sa achizitionez cateva in plus. Stiu ca asa, intind o mana inspre cei care au nevoie.

    1. Mai au o campanie similara, daca cumperi produse Fairy din magazinele Penny, in perioada 20 Martie – 20 Mai, ajuti la transformarea unei sali de clasa intr-un spatiu prietenos pentru copii. #OSalaDeClasaCaAcasa

  3. Felicitări Raluca pentru susținerea acestei campanii!
    Sunt emoționată de fiecare dată când aflu despre astfel de campanii. Tocmai am participat la Gala CSR unde am aflat de foarte multe proiecte extraordinare!
    Cumpăr Fairy, deși nu știam de campanie. Voi merge din nou pentru a achiziționa și din Penny.
    Mulțumim pentru articol și implicare!

  4. multumesc mult de informatie,fug repede sa cumpar si eu produse de la ei sa ajut si eu cum pot!

  5. Ma bucur sa vad ca brandurile se implica in astfel de campanii. Fairy folosesc si eu, este cel mai bun. Voi avea grija sa il cumpar din magazinele profi.

    1. Fairy mereu are astfel de campanii, este foarte implicat in societate. Campania va mai tine decat pana pe 30 iunie, asa ca grabeste-te.

  6. Este o campanie foarte faina si ma bucur ca se desfasoara in mai multe orase!! Am luat-o si eu in calcul pentru a-i ajuta pe cei nevoiasi. 😘😘

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.