Toamna in culorile Kallos

Acum catva timp am primit comanda facuta pe magazinul onlinePentru corpul tau„. Mi-am dorit o toamna vesela, asa ca am apelat la culorile Kallos. Pe langa cateva produse de par pe care le tot iau,  mi-am ales si trei pentru unghii: doua nuante vibrante de lacuri si un ulei nutritiv. Este prima data cand incerc asa ceva, pe mine nu ma atrag lacurile, iar uleiul nutritiv era o necunoscuta.

 1 Uleiul nutritiv

In speranta de a obtine unghii lungi, sanatoase am achizitionat uleiul nutritiv. Acesta contine parafina, amyl cinnamal -un ingredient de parfumare ce sugereaza mirosul de iasomie; acetat de tocoferil care este o forma de vitamina E, un agent natural si un antioxidant; ulei din nuci de macadamia pentru emoliere si intretinere; ulei de kernel hidrogenat ce functioneaza ca agent de crestere a vascozitatii. Dupa ce am citit ingredientele, m-am dat cu solutia frumos mirositoare, cu ajutorul pensulei din sticluta, si am stat asa cam zece minute. M-am uitat pe mai multe siteuri in ideea ca as putea gasi vreun timp recomandat sau vreo tehnica anume, dar n-am gasit, asa ca am improvizat. Pentru a ma da in continuare cu lac, oja, am asteptat cam doua ore de teama ca stratul uleios nu ar permite aderarea buna. Ca si concluzie nu prea am ce sa spun, este sau nu de folos, pentru ca nu am probleme cu unghiile si in plus in ultima vreme am folosit si o baza nutritiva, insa la nivel de autosugestie functioneaza.

Vezi si:  7 Produse de par Kallos pentru ingrijirea scalpului si parului

Toamna Kallos

2. Lacurile  Kallos

Ojele colorate imi par un accesoriu nesteptat care completeaza o tinuta, astfel incat sa-i dea stil si o nota de feminitate. Nu am culori preferate, dar le iubesc pe cele vii, vibrante, asa se explica culorile lacurilor alese de la firma Kallos. De fapt tot coletul a cuprins numai articole de la aceasta marca. Kallos este un brand cunoscut de cosmetice, fiind sinonim cu calitatea si cu preturile accesibile, dar acum o sa ma raportez numai la oje, lacuri si substante intaritoare sau nutritive pentru unghii. Kallos este un reper util atunci cand iti alegi manichiura ca accesoriu pentru evenimente speciale sau pentru un simplu outfit. Vopselele de unghii vin in culori vii, dureaza mult si nu sar, iar substantele conexe vopsirii se gasesc din abundenta.

Dar lacurile? Teoretic un lac se da pentru a aduce unghiei un finisaj lucios si neted. Eu am incercat doua variante, adica in prima m-am dat doar cu lac albastru , iar in a doua cu oja peste care am aplicat lacul. Prima varianta vreau sa spun ca in cazul meu pica, trebuie sa dai destul de multe straturi si rezultatul nu are o structura tare, ci orice lovitura, atingere, isi lasa amprenta pe lac. Cea de-a doua este varianta catigatoare si am sa exemplific prin doua poze.

Toamna Kallos

Stiu ca la prima vedere intre un lac si o oja nu-i mare diferenta, mai ales cand ambele contin pigmenti, rasina pentru a sta atasate de unghie, dar acum m-am lamurit cum trebuie folosite. Avantajele ambelor sunt ca ofera un stil la moda care e feminin si atractiv. De pe siteul Pentru corpul tau poti alege din sute de nuante, pe cea care se potriveste stilului tau.

Toamna Kallos

lacuri versus oje

Dupa studiul meu scurt de aplicare a lacurilor, la cel rosu am mers din prima pe aplicarea lui pe o baza alcatuita dintr-o oja puternic pigmentata.

Vezi si:  Sase produse minunate pentru corpul tau

Toamna Kallos

gel de dus Kallos

3. Gelurile de dus

Mi-a placut cum se prezinta acest duet frumos colorat si parfumat. Se completeaza reciproc, unul este revitalizant si celalalt relaxant, iar ambii vin in flacoane de 200 ml. Cred ca nu ar fi fost frumos din partea mea sa achizitionez doar unul, s-ar fi suparat.

4. Uleiul de par

Acesta se afla in rutina parului meu de mai mult de un an de zile, fara el nu stiu cum as reusi sa imi descalcesc parul si sa-l pieptan. In plus il  hidrateaza si il imparfumeaza subtil. Am mai scris despre el aici.
 
 
Vopsea de par profesionala KJMN Kallos 100ml nr.8.1 blond deschis cu nuanta cenusie
Vopsea Kallos KJMN 7.420l Roscat Intensiv 100 ml
Vopsea Kallos KJMN 7.420l Roscat Intensiv 100 ml
Kallos KJMN culori de vopsea de par
Kallos KJMN paleta de culori vopseluri de par
Kallos Glow Culoare permanenta pentru par
Kallos GlowCuloare permanenta pentru par

5. Vopseaua de par

Dintre toate culorile Kallos de vopseluri de par, mi-am ales o nuanta de rosu-portocaliu vibrant, ceva gen Titian.  Gramajul este unul generos- 100 ml (dublu decat celelalte) si pretul este mai mult decat modest- 13 lei. Deocamdata nu pot sa spun prea multe despre ea deoarece inca n-am apucat sa ma vopsesc, dar pe ambalaj este mentionat faptul ca face parte din noua generatie si contine ulei de argan si cheratina. Suna bine, nu-i asa?
Masca de par regeneratoare cu ulei de canepa Kallos
Masca de par regeneratoare cu ulei de canepa Kallos
Masca de par cu keratina Kallos
Masca de par cu keratina Kallos
Sampon cu keratina Kallos
Sampon cu keratina Kallos
Masca par regeneratoare cu caviar Kallos
Masca par regeneratoare cu caviar Kallos

Culorile Kallos sunt un reper util atunci cand iti alegi manichiura sau parul ca accesoriu pentru evenimente speciale sau pentru un simplu outfit.

Tu ai facut cumparaturi pe siteul Pentru corpul tau? Ce anume ti-ai ales? Cum ti-au placut?

25 de comentarii la „Toamna in culorile Kallos

  1. Ni am plasat nicio comanda pe site-ul Pentru corpul tau, pana acum. Voi intra imediat sa vad ce au. Imi plac mult produsele Kallos, au un raport calitate/pret foarte bun. Iar unghiile tale sunt wow 😍

  2. Folosesc si eu cateva produse de la Kallos si imi plac. Si…wow! Ce unghii mari ai!!! Cred ca sunt foarte rezistenta! Eu daca le-as lasa asa sigur mi s-ar rupe:(

  3. Recunosc ca nu sunt mare fan Kallos, nu stiu din ce motiv, poate ca sunt prea ieftine si cumva in mintea mea se face o conexiune ca daca e atat de ieftin nu are cum sa fie bun. In utima perioada insa am citit o gramada de recenzii pozitive la adresa lor incat ma face sa cred ca am plecat de la premise false si chiar ar trebui sa le incerc./

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.