5 Produse cosmetice bune si ieftine

5 produse cosmetice bune si ieftine

Cine nu ar vrea sa gaseasca produse cosmetice bune si ieftine? Pe mine sigur ma intereseaza acest lucru. Si ma mai interesa de unde sa le cumpar, asta pana am descoperit magazinul online „Pentru corpul tau„. De aici ma aprovizionez in special cu produse cosmetice ale brandului Kallos, ieftine si cu rezultate vizibile. Kallos este o firma binecunoscuta pentru gama sa larga de produse destinate parului, tenului, corpului si unghiilor. Ce produse cosmetice bune si ieftine mi-am luat de data aceasta?

  1. Kallos Hair PRO-TOX  ampoule cu cheratina, colagen, acid hialuronic 6x10ML;
  2. Kallos Dry Ends Serum 30 ml;
  3. Kallos Sense Radiance Lifting Serum 50ml;
  4. Kallos Solutie pentru indepartat cuticulele 11ml;
  5. Kallos Intaritor de unghii 11ml.
Kallos KJMN Ser protector pentru varfurile de par
Kallos KJMN Ser protector pentru varfurile de par
Kallos KJMN Spuma pentru volum
Kallos KJMN Spuma pentru volum
Kallos KJMN ulei hrănitor pentru păr
Kallos KJMNulei hrănitor pentru păr
Kallos LAB 35 ulei hranitor pentru par
Kallos LAB 35 ulei hranitor pentru par

Produse cosmetice pentru par 

O sa incep cu cele doua produse de par pentru ca eu, ca o Rapunzel moderna, vreau o  podoaba capilara de basm. Inainte de a prezenta produsele cosmetice pentru par vreau sa fac o precizare, firul meu de par este mediu ca grosime, vopsit,  dar in stare buna datorita ingrijirii frecvente, iar la radacini  are tendinta de ingrasare.

1 KALLOS HAIR PRO-TOX  ampoule cu cheratina, colagen, acid hialuronic 6x10ML

Kallos a continuat linia de produse Hair Botox, iar aceasta se numeste Pro-Tox. Gama este destinata restructurarii parului si folosinta regulata promite un par un par puternic, suplu, revitalizat, stralucitor si matasos. Acest ser ca orice esenta tare se gaseste in niste ampule mici ce contin 10 ml, dar este suficient pentru o singura folosire.  Vine intr-o cutie de sase, la fel ca si ampulele impotriva caderii parului Kallos  Hair Pro-Tox  Anti-Hair Loss. In mod normal parul se clateste dupa aplicare si o usoara masare, dar eu am ales sa-l las o zi intreaga  pentru a hidrata mai bine. Daca de obicei este folosit pentru repararea parului deteriorat, eu il folosesc pentru prevenirea deteriorarii.

Caracteristicile produsului: intarire, hidratare, hranire,  regenerare;
Categoria produsului: profesional;
Tipul de par: oricare;
Marca de origine: Kallos, Ungaria;
Capacitate: 60 ml;
Ingrediente active: cheratina, colagen, acid hialuronic, pantenol, ulei de masline;
Plusuri incontestabile: nontoxic, neiritant, fara efecte secundare.

5 Produse cosmetice bune si ieftine

2. Kallos Dry Ends Serum

Pentru a fi sigura de sanatatea parului meu am mai ales un alt ser reparator, dar cu substante active diferite. Nu-mi spun prea multe ingredientele, dar poate tu stii mai multe: Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Paraffinum, Liquidum, Parfum, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinanamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Citral. Uleiul de parafina este o substanta iritanta daca este aplicat pe piele, dar pus doar pe par nu are efecte secundare. Acest ulei nu penetreaza structura firului de par, dar previne pierderea umezelii acestuia si il protejeaza de influentele nocive ale mediului.

Produsul se recomanda ca un ser protector pentru varfuri despicate, un produs reparator pentru parul uscat si deteriorat. Eu l-am ales pentru ca vara datorita soarelui, apei de mare, parul are nevoie de o hidratare superioara pentru a fi puternic si sanatos. Sa spun drept nu ma astept ca sa regenereze varfurile despicate si de fapt nu cred ca exista niciun produs pe lumea asta care sa reuseasca asa ceva, dar sigur poate prelungi perioada pana la care podoaba mea se va pleca sub foarfece. Dorinta mea este ca dupa aplicare sa am un par usor de pieptanat, stralucitor si moale,  sa aiba un aspect placut si daca se poate sa-l protejeze pentru viitor. Aplic serul numai dupa ce ma usuc pe par, dar se poate aplica si invers. Important este ca nu se clateste parul dupa aceea.  Impresia mea este ca el creeaza un film de protectie asupra firului de par, care da acel aspect de sanatos. Sigur este ca imblanzeste parul neascultator si-l face sa straluceasca. Datorita hidratarii intense parul se usuca intr-un ritm mai lent, iar in poza urmatoare se vede ca am pus prea mult ser, astfel incat dupa patru ore mai avea aspectul uleios.

Caracteristicile produsului: stralucire, hidratare, protejare,  regenerare
Categoria produsului: profesional
Tipul de par: oricare
Marca de origine: Kallos, Ungaria
Capacitate: 30 ml
Plusuri incontestabile: confera stralucire si finete de catifea parului5 Produse cosmetice bune si ieftine

Kallos LAB 35 sampon fara sulfati si parabeni
Kallos LAB 35balsam pentru parul cret
Kallos KJMN șampon pentru volum
Kallos KJMNșampon pentru volum
Kallos LAB 35 lapte regenerant pentru păr uscat și deteriora
Kallos LAB 35lapte regenerant pentru păr uscat și deteriora

Produs cosmetic pentru ten

Kallos Sense Radiance Lifting Serum 50ml – ser de fata

Sunt convinsa ca si tu ai cautat alternative neinvazive la facelift si ai gasit serurile de fata. Cred ca sunt o optiune buna pentru fermitate, luminare a tenului, sculptare si conturare,  iar  Kallos Sense Radiance chiar transforma tenul . Il aplic mai ales peste noapte, conferind stralucire si creand aparenta unui ten bine intretinut la trezire. Nu-ti promite marea cu sarea ca alte produse, ofera fix ce-ti fagaduieste, o imbunatatire temporara. Vei vedea schimbari, dar nu te astepta sa dureze, nicio crema sau ser de fata nu poate sa-ti schimbe tenul intr-un mod permanent.

Ca ingrediente active vei gasi:  acidul hialuronic, complexul de colagen, elastina, extractul de alge, extractul de bambus, complexul vitamina C, B3, B5, B6, E. Toate acestea transforma tonusul pielii, ii imbunatatesc elasticitatea, reduc aspectul ridurilor. Hidratare, inhibarea liniilor fine, ser parfumat cu aroma proaspata, stimularea regenerarii epiteliului, formula de absorbtie rapida, gel lichid transparent si nelipicios, textura usoara, ce sa-ti mai doresti? Simplu obtii o piele radianta, supla, catifelata si un aspect tineresc.

Varsta: 30+
Actiune: ridicare,  anti-rid, netezire;
Categoria produsului: profesional;
Tipul de piele: orice tip de ten;
Marca de origine: Kallos, Ungaria;
Capacitate: 50 ml;
Plusuri incontestabile: fara parabeni si coloranti; nu a fost testat pe animale.

5 Produse cosmetice bune si ieftine

Produse cosmetice pentru unghii

1. Kallos Solutie pentru indepartat cuticulele 11ml;

Desi nu prea vad rostul acestei solutii am zis sa o incerc. Mama si-a taiat o viata cuticulele si niciodata nu mi-a placut modul in care se prezinta la ea diferenta de nivel dintre unghie si tesutul carnos, asa ca eu m-am abtinut sa fac acest lucru.

Am aplicat aceasta solutie pe suprafata de granita dintre unghie si carne. S-a simtit faptul ca actioneaza prin mici intepaturi, datorate in cazul meu faptului ca eram taiata usor cu o coala de hartie. Dupa vreo trei minute am luat cutitasul special pentru impins cuticule si le-am deplasat usor  pentru a putea fi taiate uniform. Rezultatul era multumitor, dar presimt ca dupa ce voi termina sticluta nu voi mai face curand aceasta operatie, e prea migalitoare si eu nu vad diferenta intre unghiile cu cuticule si cele fara.


5 Produse cosmetice bune si ieftine

2. Kallos Intaritor de unghii 11ml;

 
Nu stiu ce contine acest intaritor si nici nu ma intereseaza, deoarece avantajele fac sa paleasca orice. De fapt care ar putea fi efectele secundare? Unghiile sunt placi cornoase, un tesut mort si de aceea nu doare atunci cand sunt taiate.
Am aplicat aceasta substanta pe unghii si apoi lacul de unghii. Poate ca-i doar un efect placebo, dar eu sunt multumita de felul cum imi rezista unghiile. E drept ca am de la natura unghiile puternice, de obicei partea din afara carnii o depaseste pe cealalta, dar putin ajutor nu are cum sa strice.
 
Tu stii produse cosmetice bune si ieftine? Mi le recomanzi?

16 comentarii la „5 Produse cosmetice bune si ieftine

  1. Am auzit de acest brand dar nu il cunosc asa bine,nu am folosit produse de la ei,insa din prezentarea ta o sa ma imprietenesc cu el si voi folosi si eu cateva produse pentru inceput!

  2. Ca sa raspund la intrebarea cu care incepi articolul, uite eu 🙂 m-as teme sa dau pe pielea mea cu ceva ieftin. Nu am incredere in etichete, pretul imi vorbeste despre calitatea produsului.

  3. Imi plac produsele Kallos si unul dintre motivele pentru care le iubesc este faptul ca raportul calitate pret este foarte bun. Aceste produse nu le-am incercat, dar am pus ochii pe cateva

  4. A trecut ceva timp de cand nu am mai folosit produse de la Kallos, insa ultimul produs folosit a fost masca de par cu caviar si imi amintesc ca mi-a placut foarte mult, desi a costat in jur de 5 lei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.