#Reset yourself! #Iamlimitless sau cum iti poti descoperi potentialul astfel incat varsta sa fie doar un numar.

#Reset yourself! #iamlimitless sau cum iti poti descoperi potentialul astfel incat varsta sa fie doar un numar.

Mereu am spus ca varsta este doar un numar si nu i-am acordat mare importanta. De ce sa-i dai unui numar puterea de a te domina? Te poate defini? Atunci de ce sa determine el cum ne traim viata? Toate bune si frumoase pana sa trec in noul an, atunci am realizat ca voi schimba prefixul  si cumva acest lucru m-a tulburat. Cred ca nu exista nici o persoana care sa nu se teama sa imbatraneasca, chiar daca nu o recunoste in mod deschis si in plus nu-i vorba de orice prefix, este cel care arata ca programul vietii mele s-a incarcat pana la jumatate. Da, voi face 50 de ani. O experienta minunata, dar mai am inca multe de invatat si un drum lung de parcurs. Varsta e ceva relativ, 50 este noul 40, speranta de viata a crescut, iar comportamentul nostru s-a schimbat fara de cel al generatiilor anterioare. Inainte de a porni anul m-am oprit un pic, sa reflectez, sa fac un bilant.  Timpul curge ireversibil si am atatea de implinit, inca nu mi-am atins potentialul, #iamlimitless. Pentru a-mi implini visurile, am nevoie de: energia necesara pentru functionarea normala a organismului, pentru ca el sa se dezvolte, mentina si reface, energie rezultata din aplicarea corecta a unei educatii in nutritie care sa-mi acopere cheltuielile calorice si sa-mi permita mentinerea unei greutati corporale sanatoase; o schimbare; am nevoie de #Reset.

#Reset yourself! #iamlimitless sau cum iti poti descoperi potentialul astfel incat varsta sa fie doar un numar.

Rezolutii 2018

 Pe 2018 mi-am setata mai multe rezolutii: sa-mi eliberez potentialul personal si profesional, sa-mi maximizez bunastarea si calitatea vietii; sa devin mai eficienta si sa inlocuiesc lupta, incrancenarea, confuzia cu certitudine si usurinta; sa dau frau liber spiritului aventuros, sa-mi fac mai putine griji pentru lucrurile minore, sa investesc in lucruri folositoare pe timp lung cum ar fi sa invat o noua limba straina,  sa acord mai mult spatiu educarii mele estetice,  sa ma pretuiesc mai mult si sa-i las pe ceilalti sa se descurce singuri, sa fac cunostiinta cu oameni noi, sa petrec mai mult timp cu oamenii care conteaza in viata mea, sa fac voluntariat si sa ofer mai multa caritate, sa calatoresc mai mult descoperind si alte continente, sa mananc mai sanatos si sa ma mentin in forma, astfel incat sa-mi imbunatatesc calitatea vietii.

Toate sunt importante pentru mine, dar fara ajutorul ultimelor doua nu as putea da valoare celorlalte, astfel ca ele au ajuns primele pe lista. Voi incepe anul cu o rezolutie pentru corpul meu. Doresc sa-mi optimizez sanatatea,  sa invat ce inseamna un stil de viata sanatos si corect, sa-mi tonifiez corpul, sa-mi consolidez conditia fizica, sa-mi cresc masa musculara astfel incat sa-mi creasca stima de sine si sa intarzii semnele imbatranirii. Eu sunt un intreg, iar echilibrul minte, corp, suflet este vital pentru fericirea mea.

A imbatrani frumos e o arta, dar eu o posed? Am cateva indicii legate de dobandirea unor obiceiuri si a unui stil de viata sanatos cum ar fi o dieta hranitoare, exercitii fizice si pastrarea mintii active, dar asta nu inseamna ca le si aplic in mod corect. Vreau sa traiesc Limitless, sa gasesc  fantana tineretii. Chiar daca intotdeauna pot exista anumiti factori care scapa controlului nostru, nu ne putem supune parametrilor mediului sau nu putem sa contracaram toate bolile,  nu-i timpul pierdut de a da un #Reset si a amana efectele nedorite ale inaintarii in varsta. #Iamlimitless, vreau sa traiesc viata in termeni noi, sunt o femeie matura centrata pe valori si-mi doresc o experienta transformatoare a vietii. Intrebarea este in ce punct ma aflu, ce ar trebui sa schimb si mai ales cum anume sa fac.#Reset yourself! #Iamlimitless sau cum iti poti descoperi potentialul astfel incat varsta sa fie doar un numar.

Care este varsta reala? De ce este ea definita?

Pentru ca am ajuns la jumatatea drumului vietii ma gandesc ce as putea face pentru a invata sa ma iubesc odata pentru totdeauna si sa ma asigur ca urmatorii ani sunt asa cum imi doresc sa fie. Varsta este definita prin mai multi parametri, pe langa cea cronologica mai exista cea biologica si cea psihologica. Varsta cronologica nu are sens in ceea ce priveste sanatatea, doar ca odata cu trecerea timpului creste probabilitatea de a se modifica starea de sanatate in sens negativ. Oricum asupra acesteia nu pot actiona, timpul curge ireversibil. Varsta psihologica se refera la modul cum se comporta si se simt oamenii, participarea la  multe activitati ne mentine tineri. Aici de anul trecut am un avantaj, am inceput iar sa studiez, pentru ca imi regandesc viata profesionala. Pana acum se pare ca statisticile care spun ca adultii ce se intorc la facultate primesc note mai bune decat colegii lor mai tineri, se adeveresc. La fel ca si muschii nostri, creierul trebuie stimulat ca sa-si pastreze capabilitatea cat mai mult timp. Mai ramane varsta biologica care se refera la schimbarile pe care organismul le sufera in decursul anilor. Privit din afara poti spune ca unii oameni sunt mai putin afectati de trecerea timpului, iar altii mai mult. Apare intrebarea de ce. Diferentele sunt datorate  stilului de viata, obiceiurilor, efectelor subtile ale unor boli, felului cum dau dau valoare zilelor. Aici trebuie sa schimb ceva, sa dau #Reset factorilor care-mi influenteaza varsta biologica.#Reset yourself! #iamlimitless sau cum iti poti descoperi potentialul astfel incat varsta sa fie doar un numar.

Nu-i niciodata prea tarziu pentru a da #Reset

Am  cautat pe net un calculator al varstei biologice si mi-am facut acel test.  Raspunzand la cateva intrebari legate de varsta, inaltime, greutate, am realizat ca nu stiu ce tensiune arteriala am, ca doar incerc sa tin o dieta si ma rasfat cam des, ca ar trebui sa fac sport astfel incat sa stimulez sistemul cardiovascular si musculatura. Pe langa aceste minusuri am si multe plusuri, nu am parte de situatii stresante,  ma simt o persoana norocoasa, echilibrata, de ce nu chiar fericita, sunt o persoana creatoare din punct mental, invat mereu lucruri noi si ma adaptez rapid. Tragand linie, scazand si adunand, a rezultat varsta biologica cu o toleranta de plus/minus doi ani egala cu cea reala. Daca as incepe de maine sa ma ingrijesc mai mult si  sa renunt la obiceiurile nocive, sa-mi satisfac nevoile nutritionale zilnice, evitand atat deficientele cat si excesele; sa fac mai multa miscare, intr-un timp scurt as castiga serios in tinerete biologica. Nu-i niciodata prea tarziu pentru a da #Reset si a incepe sa controlez ceea ce se intampla cu mine, iar ideal este ca eforturile personale sa fie insotite si sustinute de catre progresul stiintific si tehnologic, Limitless. Sunt pregatita sa-mi redefinesc limitele astfel incat sa-mi tonifiez corpul si sa-mi imbunatatesc conditia fizica prin miscare si adoptatea unor obiceiuri sanatoase de alimentare. Voi actiona,  voi iesi din zona de confort si voi pune in practica #Reset by Limitless, programul de remodelare corporala cu care si-au atins cu success obiectivele peste 5000 de romani. Sanatatea si frumusetea merg mana in mana, iar misiunea #Reset by Limitless este de a gasi armonia lor tinand cont de caracteristicile noastre.  Acest program online, in doar trei luni ajuta oamenii sa schimbe ceea ce nu le place la corpul lor si sa obtina  bunastare si fericire, astfel ca trupul, mintea si sufletul sa fie in armonie perfecta. Nu se gandesc doar la estetica, ci si din punct holistic, se concentreaza pe intelegerea nevoilor fiecaruia, a temerilor, a nazuintelor, dorintelor, viselor. Formula gasita de catre ei este legata de sanatate si fericire, numai astfel te poti bucura de o viata plina indiferent de varsta.#Reset yourself! #Iamlimitless sau cum iti poti descoperi potentialul astfel incat varsta sa fie doar un numar.

Planul #Reset, cel mai smart program de nutritie si slabit

Acesta este planul care te poate ajuta sa-ti  reduci greutatea sau sa ti-o mentii, construindu-ti in acelasi timp un corp frumos si sanatos. Practicile lui sunt interconectate una cu alta, te vor ajuta sa-ti reduci greutatea treptat realizandu-ti o educatie eficienta in domeniul nutritional. Stiu ca nu vei fi de acord sa nu mai mananci alimentele preferate, dar vestea buna este ca #Reset aduce un plan in functie de dorinta ta, pregatindu-ti un program dedicat la care apoi vei adera o viata, o resursa de educatie pentru ca dupa doar trei luni sa poti fi nutritionistul tau si al familiei tale. Aici vei gasi informatii si materiale educationale, dar si idei creative pentru ca procesul de invatare si apoi cel de aplicare sa devina distractiv si usor de asimilat. Vei descoperi sfaturi si resurse pretioase, concepute pentru a te educa despre modul in care incorporarea unor linii directoare dietetice te pot aduce sa-ti atingi tinta ta intr-un mod sanatos.

Programul #Reset considera ca imbunatatirea capacitatii nutritionale a meselor printr-o dieta echilibrata, le consolideaza oamenilor capacitatile si stimuleaza procesul de dezvoltare. Nu este o simpla dieta pe trei luni cu retete delicioase, ci o schimbare a stilului de viata avand o asistenta nutritionala. Pentru mine este o provocare sa-mi mentin silueta, iar asta inseamna ca am nevoie sa fiu educata in a construi o dieta sanatoasa, variata si echilibrata, in care nu exista alimente interzise, ci doar cantitati corecte. Este normal ca greutatea sa fluctueze 1-2 kilograme in functie de factorii hormonali si sociali, dar eu vreau sa evit pentru viitor ca gramele sa urce treptat si in plus vreau un corp tonifiat, care sa aiba mai multa masa musculara. Am nevoie de o filozofie de nutritie care sa-mi normalizeze dieta pentru a mentine o greutate sanatoasa. Acest lucru #Reset by Limitless l-a obtinut prin programul sau online ce contine lectii video printr-o experienta dovedita in cinci ani. Sunt atat de siguri pe rezultate incat sustin acest program garantand returnarea banilor inapoi in 30 de zile in cazul in care clientul nu este multumit.#Reset yourself! #iamlimitless sau cum iti poti descoperi potentialul astfel incat varsta sa fie doar un numar.

#Reset yourself! #iamlimitless sau cum iti poti descoperi potentialul astfel incat varsta sa fie doar un numar.Motivul pentru care majoritatea oamenilor esueaza in strategia lor de slabit este ca nu urmeaza un plan adecvat care sa insoteasca directia corecta si incearca mereu lucruri care merg in directii opuse. Apar anual noi diete, dar nu toate sunt recomandate, nu toate sunt dovedite a fi eficiente in scaderea in greutate, in siguranta, si mai ales nu sunt diete sanatoase pentru a fi practicate in timp. O sa spui ca nu ai timp, dar eu iti raspund ca nu ai dorinta caci altfel iti vei gasi timpul. Ofera-i in fiecarei zi o sansa si vei vedea ca sansa va sfarsi de a fi de partea ta. Totul va fi bine, poate nu chiar din prima clipa, dar cu ajutor profesionist vei reusi.

Particularitatea acestui sistem #Reset este ca insista asupra schimbarea stilului de viata, nu numai in ceea ce priveste produsele alimentare, dar si in ceea ce priveste exercitiul fizic. De exemplu daca esti rezident in orasele Bacau, Brasov sau Timisoara, te poti alatura programului  de #BodyMakeOver. Cred ca pana in vara in fiecare mare oras din Romania se va deschide cate o astfel de franciza si astfel se va imbunatati vizibil alura romanilor. Ma bate un gand sa-mi deschid chiar eu o franciza in Craiova si astfel pe langa ca as avea toate temeiurile subiective pentru a ma mentine inca jumatate de veac, as putea si sa motivez la randul mele alte sute sau de ce nu mii de concetateni.

Un alt plus al programului este jurnalul alimentar pe baza caruia vei primi feedback online sau in sesiunile de coaching si care iti va inregistra evolutia. #Reset  este  grup de oameni cu interese, obiceiuri, norme de viata ce au in comun  dragostea de viata, de tot ceea ce este frumos si care isi desteapta pofta de viata. Ei iti arata ca timpul nu este pierdut, totul sta in puterile tale. Programul #Reset by Limitless vine cu educare nutritionala, dieta echilibrata  miscare adaptata si socializare.  Socializarea te ajuta sa te pliezi mai bine pe directia programului, te formeaza si perfectioneaza prin impartasirea experientelor si relationarea cu ceilalti subiecti. Comunitatea #Reset nu iti este alaturi nu numai trei luni, ci Limitless, vei face parte dintr-o familie, vei simti bucuria, entuziasmul lor la rezultatele fizice,  psihice si te vor tine mereu la curent cu noutatile nutritionale si  evenimentele organizate de acest brand.#Reset yourself! #iamlimitless sau cum iti poti descoperi potentialul astfel incat varsta sa fie doar un numar.

De ce este important sa fii asistat de un expert nutritionist #Reset by Limitless

  • Numai un expert poate sa te ajute sa evaluezi avantajele si dezavantajele unei diete. El poate analiza nu numai greutatea, ci si compozitia corporala pentru a determina de unde provine greutatea balast, din apa sau din grasime.
  • Expertul pune punctul pe i in problemele alimentare si de nutritie, orice exces sau lipsa a unor serii de substante nutritive afecteaza functionarea corpului in parametrii normali.
  • Doar el poate construi o dieta echilibrata ce este baza unui stil de viata sanatos.
  • Te invata ce, cum si in ce cantitate sa mananci, iti explica importanta nutrientilor, chiar si cea a grasimilor si te monitorizeaza astfel incat corpul tau sa se dezvolte, sa se mentina si sa se refaca astfel incat sa-si mentina o greutate sanatoasa.

Cheia pentru a slabi, a ne mentine greutatea ideala si sanatatea in parametrii normali este sa apelam la experti si sa dam #Reset vechilor obiceiuri rele.

Vrei sa-ti traiesti viata in termenii tai? Vrei sa te simti mai inspirata, mai vie, mai energica, mai frumoasa? Vrei sa experimentezi implinirea celor mai adanci dorinte? Vrei sa iti exprimi sinele, sa-i raspunzi vietii intr-un mod echilibrat? Atunci ai ajuns in locul potrivit, sparge barierele corporale si mentale care te-au limitat si blocat si testeaza senzatia de siguranta si incredere in fortele tale,  libertatea de a trai asa cum iti doresti.

#Reset yourself!

Be Limitless and you’ll win !

32 de comentarii la „#Reset yourself! #Iamlimitless sau cum iti poti descoperi potentialul astfel incat varsta sa fie doar un numar.

  1. Raspunsul intrebarii tale:” Daca a imbatrani frumos este o arta, eu o posed?” ar trebui sa te faca sa te duci la oglinda si sa ti repeti ca ai 50 de ani frumosi si ca arati mai bine decat fetele de 30 de ani iar de aratat nu arati nici macar de 40. Cel putin cand ai scris ca schimbi prefizu ma gandeam la 4 nu la 5 🙂 Tu detii secretii unei batraneti frumoase cu siguranta!

  2. Imi place mult de tot ideea de a da reset, dar deocamdata pentru mine ramane doar la stadiul de dorinta fiindca inca ma mai ajuta genele. Oricum am inceput sa fac unele schimbari: masaj si miscare, folosesc uleiurile esentiale ca preventie pentru sanatate si incerc sa dorm cat trebuie. Stiu ca e foarte putin dar baietelul meu ma tine in forma.

  3. Eu nu te cred, cum 50? Eu puteam sa jur ca ai undeva la 35, hai 37, dar nu 50. Ma bucur sa vad ca iti doresti mai mult de la tine si sper sa reusesti in tot ce ti-ai propus.

  4. Raluca trebuie sa ne dai si reteta ta pentru că la fel ca fetele de mai sus, mai mult de 35 nu îți dădeam. Ești wow și te felicit din tot sufletul pentru că ai și un corp atât de tânăr, nu doar un spirit!

  5. Cred ca varsta nu e definita dupa felul in care arati, ci dupa cum te simti tu, dupa comportament. Se zice ca toti avem copilul din noi si uneori e bine sa il scoti la suprafata. Tu sa te simti bine si impacata cu viata ta si cu felul in care arati!

  6. Cred ca avem nevoie cu totii de un reset indiferent de varsta si da, varsta este doar un numar, daca avem grija de noi, nu conteaza varsta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.