Casete cadou Gerovital pentru toata familia

Casete cadou Gerovital pentru toata familia

In fiecare an ma rasfata Mosul cu produse cosmetice din brandul romanesc, Farmec, dar acum s-a intrecut pe el si a hotarat ca sa ne inconjoare cu dragoste pe toti trei. In dimineata de Craciun, de sub brad, ne zambeau trei casete cadou Gerovital, mandre ca erau singurele din familia cosmeticelor. Una pentru fiecare membru al familiei nostre, specifica nevoilor acestuia.

Cum se numesc aceste casete cadou Gerovital? Ce contin ele?

Caseta cadou Gerovital H3 Men

Pentru capul familiei noastre Mosul s-a gandit la caseta cadou Gerovital H3 Men:

  • gel de dus revigorant 400ml;
  • lotiune dupa ras 100ml.

     

Am mirosit gelul de dus, are o aroma  fresh si ofera experienta aerului proaspat de ocean, a unei ploi de primavara, o experienta naturala si vibranta. Pe flacon sunt precizate ingrediente fara parabeni, extract de rodie ecocertificat alaturi de un complex revigorant si se precizeaza ca este testat dermatologic.

Lotiunea dupa ras are aceeasi aroma de proaspat, dar mai intensa simtindu-se formula sa cu mentol si alcool. Este potrivita toate tipurilor de piele, actionand in profunzime. Ingrijeste pielea astfel incat sa fie neteda, hidratata si cu zero iritatii.

Caseta cadou Gerovital H3 Hyaluron

Mie mi-a adus ceva ce-mi doream de mult sa testez, o cutie din gama Gerovital H3 Hyaluron, care contine zece fiole de 2 ml cu acid hialuronic si vitamina C. Era singura gama care imi ramasese netestata si ca dovada ca iubesc acest brand sunt numeroasele articole de pe blog. Amintesc doar cateva: 3 solutii Gerovital pentru tenul cu acnee, Nu irosi sansa de a te indragosti de tenul tau! Oglinda, oglinjoara, pot fi eu cea mai frumoasa din tara?, Noul tau Farmec- gama de produse pe baza de bambus, Sfaturi cu Farmec de la cel mai mare expert in frumusete, bunica; De 127 de ani este secretul frumusetii romancelor; Ajutor! Am nevoie de Farmec!.

Daca esti in cautarea unui produs pur care sa contina acid hialuronic,  cel mai bine este sa cumperi ampule. Cremele il pot contine, dar mai au si alte ingrediente, in mare parte uleiuri, iar efectele nu sunt vizibile atat de rapid. Sar peste efectele cunoscute ale vitaminei C si voi prezenta doar beneficiile acidului hialuronic care da hidratarea perfecta, regenereaza celulele pielii fara a da si acel sentiment de gras dupa aplicare. Cateva din proprietatile sale remarcabile dintre care pe multe le-am simtit instant sunt:

  • actiunea puternica si rapida;
  • fara ulei, alcool, arome, coloranti, aditivi;
  • patrunde repede in piele producand un efect benefic similar colagenului;
  • aplicarea regulata are efecte benefice asupra flaciditatii obrajilor si a ridurilor faciale;
  • pielea devine moale.

Desi am vazut ca ampulele sunt recomandate tenului uscat si normal, iar tenul meu este mixt, m-am gandit ca fiind iarna si batand vantul destul de tare puteam sa le folosesc linistita.  Revelion am exagerat si pe langa ten mi-am aplicat si pe decolteu intinzand chiar putin pe umeri si spate deoarece aveam o rochie decoltata. A doua zi din cauza ca rochia era cu paiete care au zgariat superficial pielea, eram putin iritata si aveam tendinta de a ma scarpina asa ca mi-am aplicat o fiola. Nu stiu sigur daca pielea mi s-a calmat de la ea sau m-a ajutat doar la nivel psihic, dar mi-a trecut senzatia de mancarime.

Caseta cadou Gerovital Plant

Pentru Iris cadoul a constat dintr-o caseta din gama Gerovital Plant ce continea:

  • Crema hidratanta 50 ml;
  • Deodorant antiperspirant Fancy 150 ml.

Caseta cadou Gerovital Plant

 Crema este destinata tenului mixt si normal, avand ca ingredient majoritar uleiul organic din flori de mac care are un efect calmant si protector al pielii prevenind deshidratarea. Am testat aceasta noua gama pe baza uleiului de mac cum a aparut, la fel si cea pe baza de bambus,

Antiperspirantul are o formula unica ce contine o pudra de origine naturala, de tapioca si are 0% alcool. Deodorantul are o nota de parfum suava ce poarta numele de Lady in Pink si este realizata de Casa de parfumuri Drom, Germania, ce are o istorie de peste 100 de ani. Sunt cei mai mari producatori de parfumuri cu o pondere de 80% pe piata, creeaza mai mult de 100 de arome pe zi, circa 50.000 pe an. Impresionat, nu?

Din aceste casete cadou Gerovital, care iti place cel mai mult? Ai face-o cadou unei persoane dragi? Cui? Cu ce ocazie?

Casetă Cadou Gerovital Plant: Cremă Antirid Nutritivă, Deodorant Pure
Casetă Cadou Gerovital Plant: Cremă Antirid Nutritivă, Deodorant Pure
Caseta Gerovital H3 Evolution + Beauty 10 Fiole cu Acid Hialuronic 5 + Kit sprancene + Mascara Supreme Lash
Caseta Gerovital H3 Evolution + Beauty: 10 Fiole cu Acid Hialuronic 5% + Kit sprancene + Mascara Supreme Lash
Casetă Cadou Gerovital H3 Evolution: Cremă antirid și Apă micelară
Casetă Cadou Gerovital H3 Evolution: Cremă antirid și Apă micelară
Casetă Cadou Gerovital Men: Loțiune după Ras și Gel de Duș

27 de comentarii la „Casete cadou Gerovital pentru toata familia

  1. Casetele cadou sunt geniale pentru orice ocazie. Fiolele alea imi fac si mie cu ochiul de ceva vreme. Trebuie sa mi le iau ca am auzit doar pareri bune despre ele.

  2. Nu sunt cel mai mare fan Gerovital, dar din cand in cand mai nimeresc cate un produs care sa fie pe placul meu. Cu fiolele nu prea m-am impacat asa ca le-am facut cadou mai departe.
    Au in schimb o crema anti-rid tot cu acid hialuronic pentru zonele din jurul ochilor si gurii care mi-a placut. De obicei le fac cadou fara sa fie o anumita ocazie speciala, ca e mai fain cand nu se asteapta cei dragi la surprize. 😉

  3. Produsele de la Gerovital sunt destul de bune. Nu as face cadou pentru ca obisnuiesc sa daruiesc cadouri personalizate celor dragi

  4. Fiolele cu acid hialuronic imi doresc sa le incerc si eu. Imi plac produsele Gerovital si am mare incredere in aceasta firma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.