Sportivii sustin proiectul „Stop abuzului de alcool”- Loredana Dinu si Catalin Safta

 

  Sportiva Loredana Dinu, cea care a reusit sa faca performanta la cel mai inalt nivel avand in palmares medalii de la toate competitiile importante de scrima si care in vara a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Rio alaturi de colegele sale din echipa Romaniei, si-a dorit sa sprijine proiectul nostru „Stop abuzului de alcool„.
  Motivatia- consumul de alcool are un efect nociv asupra unor multitudini de sisteme din corpul uman provocand crampe musculare, durere si pierderea perceptiei, iar din punct de vedere neuro-motoriu afecteaza echilibrul, timpul de reactie, cautarea vizuala, recunoasterea, memoria, acuratetea abilitatilor motorii care uneori sunt legate de tulburari de somn.
   Sportiva din Banie si-a propus acum sa-si incruciseze spada ca un erou din filmele de gen pentru un scop nobil, numai ca adversarul sau de aceasta data este abuzul de alcool. Scenariul, peripetiile, actiunea, dusmanul si suspansul le puteti urmari pe scurt intr-un clip.
    Catalin Safta, antrenor-manager la clubul Katamis si „Fabrica de dans”, arbitru de dans sportiv, si-a focusat viata intr-un singur scop- perfectionarea in dans.
   Pentru a atinge performanta imprima copiilor si tinerilor pe care ii indruma dorinta de a fi mai buni, de a fi perfecti. Astazi el este bucuros sa se poata implica activ in promovarea proiectului „Stop abuzului de alcool” incurajand craiovenii sa participe activ la dezvoltarea orasului prin activitati socio-culturale si oferirea unei alternative de petrecere a timpului liber – ocazia de a face miscare intr-un mod placut alaturi de prieteni, prin dans..

 

  Daca vrei sa fii la curent cu activitatile din cadrul proiectului acceseaza site-ul acestuia- stopabuzuluidealcool.ro si pagina de Facebook- Stop abuzului de alcool.

Nu uita sa descarci aplicatia pentru Android- „Abuz alcool!”

26 de comentarii la „Sportivii sustin proiectul „Stop abuzului de alcool”- Loredana Dinu si Catalin Safta

  1. O campanie binevenita printre tineri. Cu totii ar trebui sa stie efectele nocive ale alcoolui. Abuzul de alcool mi se pare o boala foarte grava, de care te vindeci extrem de greu si cu foarte multa vointa!

  2. Foarte rar se vorbeste despre consumul de alcool. Defapt, daca stau sa ma gandesc, cate campanii antifumat stiti si cate impotriva alcoolului?
    Nu e ciudat, mai ales ca alcoolul chiar distruge vietile oamenilor si a celor din jur.
    Felicitari pentru aceasta campanie!

  3. E foarte buna campania asta. In zilele noastre se abuzeaza de alcool. Afecteaza atat sanatatea celui ce o consuma dar ii afecteaza si pe cei din jur prin atitudinea consumatorului.

  4. Pe langa efectele nocive asupra corpului, alcoolul afecteaza si viata sociala, relatiile interumane din care au de sufeit terte persoane. Este un viciu, foate greu de tinut in frau, dar, nu imposibil. Ca intoate cazurile, necesita multa vointa.

  5. Un bun exemplu! O initiativa excelenta. Alcoolul distruge vieti si rar cineva se vindeca de acest viciu cu adevarat. Aceste demersuri ar trebui facute mai des. Campaniile de constientizare sunt extrem de importante.

  6. Superb proiectul si nu știam de el. Ar trebui promovate mult mai mult astfel de proiecte și cred că noi bloggerii am putea să facem campanii la nivel național și să le promovăm așa cum merită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.