Sportivii sustin proiectul “Stop abuzului de alcool”- Loredana Dinu si Catalin Safta

Sportivii sustin proiectul “Stop abuzului de alcool”- Loredana Dinu si Catalin Safta

 

  Sportiva Loredana Dinu, cea care a reusit sa faca performanta la cel mai inalt nivel avand in palmares medalii de la toate competitiile importante de scrima si care in vara a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Rio alaturi de colegele sale din echipa Romaniei, si-a dorit sa sprijine proiectul nostru “Stop abuzului de alcool“.
  Motivatia- consumul de alcool are un efect nociv asupra unor multitudini de sisteme din corpul uman provocand crampe musculare, durere si pierderea perceptiei, iar din punct de vedere neuro-motoriu afecteaza echilibrul, timpul de reactie, cautarea vizuala, recunoasterea, memoria, acuratetea abilitatilor motorii care uneori sunt legate de tulburari de somn.
   Sportiva din Banie si-a propus acum sa-si incruciseze spada ca un erou din filmele de gen pentru un scop nobil, numai ca adversarul sau de aceasta data este abuzul de alcool. Scenariul, peripetiile, actiunea, dusmanul si suspansul le puteti urmari pe scurt intr-un clip.
    Catalin Safta, antrenor-manager la clubul Katamis si “Fabrica de dans”, arbitru de dans sportiv, si-a focusat viata intr-un singur scop- perfectionarea in dans.
   Pentru a atinge performanta imprima copiilor si tinerilor pe care ii indruma dorinta de a fi mai buni, de a fi perfecti. Astazi el este bucuros sa se poata implica activ in promovarea proiectului “Stop abuzului de alcool” incurajand craiovenii sa participe activ la dezvoltarea orasului prin activitati socio-culturale si oferirea unei alternative de petrecere a timpului liber – ocazia de a face miscare intr-un mod placut alaturi de prieteni, prin dans..

 

  Daca vrei sa fii la curent cu activitatile din cadrul proiectului acceseaza site-ul acestuia- stopabuzuluidealcool.ro si pagina de Facebook- Stop abuzului de alcool.

Nu uita sa descarci aplicatia pentru Android- “Abuz alcool!”

Citeste:  Stopabuzuluidealcool.ro, un site dedicat responsabilizarii consumului abuziv de alcool

15 comentarii

 1. O campanie binevenita printre tineri. Cu totii ar trebui sa stie efectele nocive ale alcoolui. Abuzul de alcool mi se pare o boala foarte grava, de care te vindeci extrem de greu si cu foarte multa vointa!

 2. O boala dobandita de care niciodata nu te vindeci pe deplin, insa care, cu vointa, se poate tine in frau.

 3. Ar cam trebui sa imi descarc si eu aplicatia asta, dar in loc de alcool sa citesc cola. Poate as reusi sa ma las de suc asa.

 4. e foarte bine ca se implica nume importante in astfel de campanii. poate vor reusi sa mai stopam din amploarea pe care a luat-o alcoolul in ultima vreme

 5. Este o actiune cu succes si de laudat, ar trebui sa spijinim mai mult activitatea asta si sa ii incrajam pe fondatori!

 6. era si timpul sa se mai faca si astfel de campanii. Chiar daca nu vedem astfel de cazuri in jurul nostru asta nu inseana ca nu exista, din pacate 🙁

 7. Era si timpul pentru asa ceva!
  Avem nevoie de oameni cu caracter si multa vointa care sa lupte alaturi de cei tineri, mai ales.

 8. Foarte rar se vorbeste despre consumul de alcool. Defapt, daca stau sa ma gandesc, cate campanii antifumat stiti si cate impotriva alcoolului?
  Nu e ciudat, mai ales ca alcoolul chiar distruge vietile oamenilor si a celor din jur.
  Felicitari pentru aceasta campanie!

 9. Am impresia ca acest articol este citit de persoane care nu prea consuma alcool! Urăsc persoanele care consuma peste măsura! Utila aplicația

 10. Oare acele persoane care consuma alcool citesc acest articol? Sau măcar au auzit de aplicație?

 11. Avem din ce în ce mai mulți tineri care au probleme cu alcoolul. Mi-E groaza de perioada când copilul meu va intra în anturaje…

 12. Imi place sa vad ca aceasta campanie este sustinuta de foarte multe persoane cunoscute. Asta inseamna ca au incredere in munca voastra

 13. Fie ca esti sportiv sau nu eu tot nu alcoolului spun.Nu beau dectat bere cu lamaie si aia la ocazii speciale ….deci din partea mea bautura poate sa nu fie

Lasă un răspuns