Primii sustinatori ai proiectului „Stop abuzului de alcool”: bloggerul Cristian China Birta si MasterChef Ciprian Ogarca

    V-am tot spus despre proiectul nostru finantat in cadrul programului de responsabilitate sociala HEINEKEN pentru Comunitati, editia 2016 – „Stop abuzului de alcool„, despre obiectivele si activitatile sale, dar am omis sa va prezint primii sustinatori din randul personalitatilor.
   Poate deja ii stiti pentru ca ati fost curiosi si ati navigat pe site in cautarea mai multor detalii referitoare la proiect, dar eu tot o sa-i mentionez pentru ca este o onoare pentru noi faptul ca ni s-au alaturat si ca ne sprijina.
Stiu, o sa zici ca nu au nevoie de nicio prezentare:
  Cristian China Birta, cel care se autointituleaza Mare maestru de ispravi 2.0, datorita faptului ca a infiintat si guverneaza agentia agentiilor, Kooperativa 2.0 , specializata in actiuni cu si despre bloggeri. El ne sustine de atat amar de vreme si asta nu numai moral si tot el ne-a tot indemnat de la spate, usurel, sa ne organizam intr-o asociatie. A durat cam mult pana sa ne organizam din punct de vedere juridic si sa ne numim cu astazi mandrie ASociatia Bloggerilor Olteni, dar uite ca doar astfel am putut sa solicitam si apoi sa castigam proiectul din programul dezvoltat de HEINEKEN in parteneriat cu Asociatia CSR Nest.
Printre atributele sale, Chinezu ne-a enumerat: blogger, familist, fan rugby, dar si faptul ca este mare iubitor de bere, dar numai cu masura.

 

– MasterChef Ciprian Ogarca, castigator al sezonului cinci al celei mai importante competitii culinare romanesti, este si cel care a schimbat peisajul gastronomic al Craiovei mizand pe ingredientul simbol al oltenilor prazul,  deschizand pizzeria Praz Vegas. Uite-i miraculosul cuptor unde iau nastere bunatatile pregatite de el si care merg stropite cu bere…cu masura.

 

   De sarbatori cuptorului sau este in relache, dar dupa ce trec acestea te asteapta cu o excelenta #PizzaMandrieOlteneasca.

 

16 comentarii la „Primii sustinatori ai proiectului „Stop abuzului de alcool”: bloggerul Cristian China Birta si MasterChef Ciprian Ogarca

    1. La obiective ne propusesem realizarea unui site cu studii de caz si videoclipuri cu personalitati, iar Chinezu cand a auzit de planul nostru ne-a spus imediat ca e pe fengsuiul lui. :))

    1. Avem in intentie sa publicam pe site cel putin zece astfel de interventii ale unor personalitati. Copii asculta mai de graba de persoanele publice pe care le admira, decat de cei din familie sau de profesori. Poate aceasta se explica prin faptul ca cei de langa ei le dau mereu cate un sfat si astfel la un moment dat nu le mai asculta, trec prin ei fara sa aiba vreun impact.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.