Produse Low Price Decathlon și patru sfaturi pentru părinți

Produse Low Price Decathlon și patru sfaturi pentru părinți

Sportul este mult mai mult decât o activitate fizică. Pentru copii, practicarea sportului înseamnă a se bucura de dreptul la joacă și de petrecere a timpului liber,  dar asta vine și cu responsabilități. Care sunt acestea? Respectarea pe sine și  a celorlalți participanți la joc, respectarea regulilor și rezolvarea conflictelor fără violenţă. Dacă ești interesat de crearea unui mediu pozitiv, stimulator care să-l motiveze pe micuțul tău în a face sport, găsești diferite produse Low Price la Decathlon, nu trebuie să investești o avere. Chiar acum au o campanie: Preturi mai mici, calitate neschimbata. Pentru că sunt mamă m-am gandit să fac un top 4 cu ce trebuie să știe orice părinte atunci când își îndrumă micuțul pentru a face primii pași într-un sport.

Vezi și  Echipamente sportive școlare pentru cele mai iubite sporturi

1. Procesul de pregătire

Primul pas este creearea mediului pozitiv pentru ca cel mic să se simtă confortabil și integrat în grup, echipă și să stabilească relații cu coechipierii și antrenorul. Acest proces începe odată cu cumpărarea echipamentului sportiv adecvat fiecărui sport, o experiență pozitivă, mai ales dacă micul sportiv participă activ la ea și își exprimă preferințele. Nu recomand cumpărarea echipamentului fără copil deoarece este posibil ca să nu-i placă imprimeul, culoarea lui sau să nu-i vină bine. În plus, în acest timp părintele îi poate povesti din experiențele sale  din sport care este o adevărată școală a conviețuirii între egali. Pentru debutul în orice sport recomand cumpărarea de produse Low Price. Cu timpul și cu acumularea de experiență se va trece și la produse High Price.

Bicicletă 14 100 Arctic 3-5 ani
Bicicletă 14 100 Arctic 3-5 ani
Bicicletă 16 100 Inuit Copii 4-6 ani
Bicicletă 16 100 Inuit Copii 4-6 ani
Bicicletă MTB Rockrider ST500 26Albastru Copii 9-12 ani
Bicicletă MTB Rockrider ST500 26Albastru Copii 9-12 ani
Bicicletă fără pedale Runride 100 10'' Alb-Negru Copii
Bicicletă fără pedale Runride 100 10'' Alb-Negru Copii

2. Respect și participare

 Sportul este o adevărată școală a conviețuirii între egali. Pentru aceasta sunt stabilite o serie de reguli care guvernează antrenamentele și meciurile. Există reguli care nu sunt negociabile, precum respingerea violenței fizice și verbale sau respectul față de colegi. Tot o regulă nenegociabilă este și purtarea unui echipament adecvat, de obicei produse Low Price accesibile tuturor, dar de calitate superioară.  

Altă reguli: 

  • respectarea antrenorului, îndrumătorul de joc,
  • menținerea nivelul de atenție, 
  • stabilirea unui nivel de încredere bazat pe empatia față de ceilalți.
  • antrenorul trebuie să fie și el în concordanță cu regulile, să se supună lor  și să dea un exemplu bun.

Aceste reguli sunt o bază pe care să se construiască valorile ulterioare și garantează funcționarea activității în sport. 

Bidon Fitness Alb Adidas
Bidon Fitness Alb Adidas
Încălțăminte Artengo TS160 educație fizică piersică copii
Tricou educație fizică cu logo alb fete Adidas
Tricou educație fizică cu logo alb fete Adidas
Șapcă Baschet 9Forty Los Angeles Lakers NBA Mov

3. Stabilirea obiectivelor: angajament și responsabilitate

Bazele sportului sunt perseverența și efortul, în acest scop se propune din start stabilirea unei serii de obiective pentru fiecare sportiv în parte. Alegerea unui scop poate genera experiențe pozitive în caz de succes, iar nerealizarea lui este o oportunitate de reînnoire a angajamentului încercând să se crească implicarea și efortul. Succesul nu este depășirea unui adversar, ci depășirea de sine, minimizarea aspectului competitiv și sporirea capacității personale de muncă și efort. 

Vezi și  5 sporturi acvatice de practicat in vara asta impreuna cu familia

4. Cooperare

Sportul are o natură competitivă.  Copii se străduiesc să atingă obiective pe care nu toți le pot atinge, ceea ce duce adesea la interacțiuni negative. În acest caz cele mai indicate sporturi sunt cele de echipă. Copilul îsi va atinge obiectivele în același timp cu restul colegilor săi, realizîndu-se astfel o interdependență pozitivă. Succesul unui participant din echipă este succesul echipei și invers. Prin urmare munca, efortul, problemele și soluțiile  sunt comune, astfel încât capacitățile fiecăruia se îmbunătățesc.

Sunt pentru promovarea activităților fizice și educative pentru copii, dar  modificând concepția competitivă predominantă de azi.  Peisajul plin de factori negativi precum  agresivitatea și egocentrismul poate fi înlocui de colaborare, incluziune, creativitate și luarea deciziilor în comun.

Incaltaminte sport pentru alergare
Incaltaminte tenis pentru copii
Incaltaminte tenis pentru copii
Incaltaminte sport copii, marca Adidas
Incaltaminte sport copii, marca Adidas
Incalataminte marca Adidas
Incalataminte marca Adidas

3 comentarii la „Produse Low Price Decathlon și patru sfaturi pentru părinți

  1. Realizarea planurilor de succes presupune adopția unui comportament responsabil din partea fiecărui copil și stabilitatea acestor obiective însumează evaluarea efortului continuu prin implements reguli stricte ce vor genera responsabilități în viața de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.