Noutati in meniu la Il Forno Pub&Grill. In fiecare zi poti manca bine.

Noutati in meniu la Il Forno Pub&Grill. In fiecare zi poti manca bine.

Acest articol nu este recomandat femeilor insarcinate, pentru cei izolati in casa de caderea masiva a zapezii, pentru pofticiosii aflati in timpul programului de lucru si fara putinta de relocare pana la sfarsitul acestuia. Daca ti-e foame, simpla privire a pozelor n-o sa faca decat sa te intarate mai tare, daca nu ti-e foame, o sa ti se faca! Sa nu zici ca nu te-am avertizat! Urmeaza noutati din meniu la  Il Forno Pub&Grill.

Bucuria degustarii preparatelor culinare impreuna cu prietenii sau cu familia nu este doar o parte a planului de weekend. O poti gusta oricand de luni pana vineri la Il Forno Pub&Grill. Desi intial era stiut ca loc de servit pizza craiova, acum s-au diversificat preparatele. Aici gasesti meniuri interesante la un pret accesibil, propuneri  culinare creative, inovatoare, care abunda in preparate din bucataria mediteraneana.

 

Cum momentul implinirii a #71 Blogmeet se apropia, am hotarat ca aceasta sarbatoare a prieteniei sa o marcam la acest restaurant. Ne-am lasat pe mana bucatarului in alegerea felurilor de mancare si am avut surpriza de a fi primii care au degustat patru preparate din noul meniu:

– mușchiuleț de porc cu sos alioli;
– paste linguini cu fructe de mare;
– somon în crustă picantă de portocală;
– clătită specială cu bezea.In fiecare zi poti manca bine. Noutati in meniu la Il Forno Pub&Grill

Cand mancarea este facuta cu dragoste se vede si mai ales se simte. La Il Forno Pub&Grill, bucatarul s-a straduit mereu sa ne ofere ce este mai bun si noi am apreciat dedicarea sa, mancand tot.  Mereu am avut parte de oferte gastronomice alcatuite din produse proaspete, de sezon si mai ales de buna calitate, dar acum a fost mult prea mult pentru mine, n-am putut face fata si am lasat un fel intreg negustat.

Dar sa ma intorc la surprizele din meniul Il Forno Pub&Grill, cand am auzit ce multe feluri de mancare ma asteapta si cum somonul era al treilea pe lista, am zis ca n-o sa reusesc sa le dau gata, asa ca jumatate din muschiulet l-am donat catre un coleg blogger. Eu mananc incet, incetisor, astfel incat sa ma imbat de arome, gusturi, sa le savurez tihnit. M-a nimerit bucatarul cu sosul de alioli, imi place usturoiul chiar daca cei din familia mea nu-l prea agreeaza din cauza mirosului. Pe mine nu ma impiedica atata lucru sa mananc tot felul de bunatati asezonate cu el.

Daca nu stii ce-i aioli, este un sos de origine mediteraneana facut din usturoi si ulei de masline. Este asociat diverselor mancaruri in bucataria mediteraneana si cateodata include si galbenus de ou sau un pic de suc de lamaie. Eu prefer varianta catalana fara galbenus si cu mult usturoi. Muschiuletul de porc ar fi fost excelent si singur, datorita faptului ca era foarte fraged si suculent, dar cu sosul pe deasupra a fost de-a dreptul o delicatesa.

In fiecare zi poti manca bine. Noutati in meniu la Il Forno Pub&Grill

Despre paste ce sa spun, ele sunt mereu preferatele mele. De aceasta data pastele linguini au fost cu fructe mare si nu doua -trei bucati stinghere de scoici sau mini caracatite, ci pe saturate.  Binenteles ca atunci cand a venit somonul l-am admirat decat vizual, nu am putut sa indes nicio bucatica, eram pus si simplu plina. Nu acelasi lucru s-a intamplat cu castelul din clatite, dar norocul lui a fost ca mai trecusera vreo douazeci de minute pana la apartitia lui, altfel il apreciam si pe acesta decat vizual. Ca sa spun drept acesta a fost preparatul meu preferat, dar cui nu-i plac dulciurile mai mult decat mancarea ?

Daca treci prin zona si esti infometat sau doar vrei sa petreci cateva clipe linistite la o cafea, un pahar de vin,  Il Forno Pub&Grill este o optiune pe care nu doresti s-o scapi. Aici in fiecare zi poti manca bine! Vino sa te bucuri de mancarurile alcatuite de bucatarul casei, condimentate de mainile sale in mod magic si care promit sa elimine stresul, aducand fericirea pe chipul tau!

Vin rosu sec, Cabernet sauvignon, Domeniul Coroanei Segarcea, 0.75L, 13.5% alc.
Vin rosu sec, Merlot, Budureasca Dealu Mare, 0.75L, 14% alc., Romania
Vin rosu sec, Feteasca Neagra, Prince Mircea, 13.5% alc., 0.75L, Romania
Vin rosu sec, Feteasca Neagra, Prince Mircea, 13.5% alc., 0.75L, Romania
Vin rosu sec, Cabernet Sauvignon, Crama Trantu Murfatlar, 0.75L, 13% alc., Romania
Vin rosu sec, Feteasca Neagra, Princiar Dealu Mare, 13% alc., 0.75L, Romania

17 comentarii la „Noutati in meniu la Il Forno Pub&Grill. In fiecare zi poti manca bine.

  1. Clatita aia speciala cu bezea si toping de ciocolata parca, ma va urmari si la noapte in somn. Pai…. treaba e asta Ralucuta???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.