Copiii nostri au nevoie de ajutorul tau, azi! DONEAZA pentru Peditel!

Copiii nostri au nevoie de ajutorul tau, azi! DONEAZA pentru Peditel!

Stii ca Peditel risca sa-si inceteze serviciile gratuite din cauza schimbarilor Codului Fiscal? Peditel este singurul call center pediatric medical gratuit din Romania. Serviciile lui concentrate pe ingrijirea micilor pacienti sunt accesibile 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Un singur apel la  numarul scurt 1791 te pune in legatura cu un medic specialist care cu blandete, calm si profesionalism te ajuta sa ameliorezi simptomele copilului tau pana a doua zi cand vei putea vizita medicul pediatru sau medicul de familie. Rezultatul este incredibil, 74,5 % dintre parintii care suna la Peditel nu mai ajung la spital evitand aglomeratia, emotiile, timpul inerent de asteptare si se preia din presiunea exercitata asupra unitatilor de urgenta din toata tara.

Prin modificarea ordonantei 3/2017 a statututului microintreprinderilor, peste 80% din companiile cu profit nu mai pot face sponsorizari care sa fie deductibile. Stii cate firme sunt afectate? 50.000. Ele aveau pana acum potential de sponsorizare de aproape 40 milioane de euro, conform declaratiei Asociatiei pentru Relatii Comunitare.  Puteau directiona pana la 20% din impozitul pe profit catre organizatii neguvernamentale cum este si Peditel, dar redefinirea lor prin cresterea limitei maxime a cifrei de afaceri  de la 100.000 euro la 500.000 euro, acum, le impiedica. O  sansa de supravietuire pe termen scurt a lui Peditel este situarea printre primele trei proiecte castigatoare in Bursa Binelui, platforma dezvoltata de Banca Comerciala Romana in parteneriat cu EuPlatesc.ro.Copiii nostri au nevoie de ajutorul tau, azi! DONEAZA pentru Peditel!

Nestle Lapte praf Nan 1 Comfortis +0 luni, 800g
Lapte praf Nan 1 Comfortis +0 luni, 800g
Lapte praf Nan 2 Comfortis +6 luni, 800g
Lapte praf Nan 2 Comfortis +6 luni, 800g
Lapte praf Nan 3 Comfortis +12 luni, 800g
Lapte praf Nan 3 Comfortis +12 luni, 800g
Lapte praf Nan 4 Comfortis +2 ani, 800g, Nestle
Lapte praf Nan 4 Comfortis +2 ani, 800g, Nestle

DONEAZA!

Bursa Binelui organizeaza in fiecare an Campionatul de Bine, o competitie care atrage donatii pentru proiectele aflate la start sau in curs de desfasurare a organizatiilor  neguvernamentale din Romania, iar la final premiaza primele trei proiecte cu cel mai mare scor prin dublarea sumei, intr-o limita de 5.000 de euro. Stiu, ai sa spui ca  nu este o suma mare, dar orice suma conteaza, iar in aceasta platforma de fundraising din Romania donatiile sunt necomisionate.  Nu sunt necesari decat 700.000 lei pentru a garanta timp de un an sfaturi medicale pediatrice avizate la nivel national, dar pot ajuta 100.000 de familii cu copii suferinzi.  Fiecare 10 lei donati pot salva o viata. Atat este costul unui apel pentru Peditel.Copiii nostri au nevoie de ajutorul tau, azi! DONEAZA pentru Peditel!

Ce poti cumpara cu 10 lei astazi? Mai nimic, asa ca alege sa salvezi o viata. Deocamdata in aceasta competitie se afla pe locul 5, la doua locuri distanta fara de ultimul proiect castigator. DONEAZA pentru a putea ajuta! DONEAZA fara comision pe Bursa Binelui si ei vor dubla suma ta! Donatia ta este o investitie sigura in sanatatea copiilor romani, iar rezultatele Peditel sunt remarcabile.  #MandriSaFacemBINERomania

Carte din plus TOMY Lamaze
Carte din plus TOMY Lamaze
Catelul galagios Jucarie zornaitoare TOMY Lamaze
Catelul galagios Jucarie zornaitoare TOMY Lamaze
Papusica Emilia TOMY Lamaze
Papusica Emilia TOMY Lamaze
Jucarie zornaitoare TOMY Lamaze Caracatita cu activitati
Jucarie zornaitoare TOMY Lamaze Caracatita cu activitati

Copiii nostri au nevoie de ajutorul tau, azi! DONEAZA pentru Peditel!

#UnCopilMaiPutinInSpital

Aceasta inovatie tehnologica medicala a uimit Europa, multe natiuni vor ca acest serviciu sa fie implementat si la ei. A plecat din Cluj, a atins toata tara si in curand poate cuceri Europa. Am tot respectul pentru profesionistii care raspund la acest call center pediatric medical si pentru cei care au contribuit la infiintarea Peditel, Fundatia Parinti din Romania, www. parintiromania.ro. Aplicatia Peditel a fost dezvoltata pro bono si in continuare ii este asigurata pro bono mentenanta tehnica de catre o companie romaneasca  LIFE IS HARD S.A.. Acest call center special este deservit de catre 15 medici specialisti pediatrici si medici primari ce lucreaza in doua linii de garda fiind sprijiniti de catre o centrala telefonica tip VOIP si un soft medical. Cu aceste mijloace modeste sunt ajutate cu sfaturi medicale avizate multe familii din orice zona a Romaniei, familii ale caror copii au diverse simptome care nu necesita neaparat spitalizare, descongestionand serviciile de urgenta care astfel se pot ocupa doar de situatiile ce necesita o rezolvare imediata. Rezultatul, #UnCopilMaiPutinInSpital.

Lapte praf Nan AntiRegurgitare +0 luni, 400g, Nestle
Lapte praf Nan 2 Optipro Premium +6 luni, 400g, Nestle
Lapte praf Nan 2 Optipro Premium +6 luni, 400g, Nestle
Lapte praf Nan 4 Optipro Premium +2 ani, 400g, Nestle
Lapte praf Nan 3 Optipro +12 luni, 800g, Nestle

Atatia oameni si-au unit eforturile pentru a mentine in viata acest serviciu, dar tot nu este de ajuns in conditiile schimbarii prevederilor Codului Fiscal. Acum mai mult ca niciodata este important orice sprijin caritabil, pentru ca acest serviciu se bazeaza pe finantare filantropica pentru a-si putea continua si imbunatati serviciile. Donatia ta va ajuta la mentinerea puternica a fundatiei, la indeplinirea misiunii sale de a da copiilor si familiilor lor darul sperantei continue.

Copiii nostri au nevoie de ajutorul tau, azi! DONEAZA pentru Peditel!

Sanatate bazata pe comunitate

Apelez la tine, cel care esti parinte, bunic, unchi, matusa, vecin, prieten, doneaza pentru a sustine Peditel. Sunt constienta de nevoile multor dintre semenii mei si cand mi-am planificat aceasta donatie m-am gandit bine ce anume sa sustin, dar a primat imbunatatirea vietii copiilor romani indiferent de coltul tarii unde traiesc. Nu toata lumea are acces usor la servicii medicale, nu toti avem cunostiinte medicale si de multe ori ne panicam pentru lucruri minore. Stiu din proprie experienta de exemplu cat de coplesitor este sa fi parinte, mai ales pentru prima data. Pe de-o parte se afla emotiile si schimbarile pozitive, pe de alta parte cel mai important lucru este sa te asiguri ca bebelusul este sanatos si in siguranta. S-a trezit in mijlocul noptii si plange, i-ai dat sa suga nu vrea, l-ai leganat nu tace, ii schimbi scutecele, degeaba.  Ii iei temperatura,  te uiti daca are pete pe corp, il scoti din sacul de dormit gandindu-te ca-i este cald, mai incerci sa-i dai niste ceai pentru colici si tot degeaba. Chiar daca-i noapte o suni pe mama, sotul o suna pe soacra, incerci toate trucurile lor, degeaba, ai nevoie de un sfat medical avizat. De abia cand sa va imbracati ca sa mergeti la spital, iti aduci aminte de Peditel, singurul call center pediatric medical din Romania. O voce calda, calma si avizata iti raspunde la apel cu empatie si te linisteste indrumandu-ti pasii spre insanatosirea copilului. Peditel nu constituie un concurent al 112, ci doar un serviciu care intregeste sistemul medical roman, pentru urgente trebuie sa te adresezi serviciilor de urgenta.

Jucarie bebelusi Triunghi cu activitati
Prieteni pe roti, girafa, Noriel Bebe
Prieteni pe roti, girafa, Noriel Bebe
Jucarie bebelusi, Abc, telefonul colorat
Jucarie bebelusi, Abc, telefonul colorat
Turnuletul leu cu lumini si muzica, Noriel Bebe
Turnuletul leu cu lumini si muzica, Noriel Bebe

Suntem aici pentru copiii nostri

Sanatatea si fericirea acestor copii garanteaza un viitor mai bun pentru noi toti, ei intruchipeaza promisiunea vie ca lumea poate fi transformata intr-un loc mai bun. Copiii nostri sunt un dar pretios de care trebuie sa avem grija, sunt cea mai mare comoara a oamenirii. Suntem aici pentru copiii nostri. Romania este un proiect in constructie, care are sansa de a se imbunatati in fiecare zi. Astazi si tu ai oportunitatea de a semana viitorul. Chiar daca donatia ta iti va parea doar o picatura intr-un ocean, ea poate fi o lume intreaga pentru o familie. Orice sprijin, cat de mic, creaza un efect de unda ce se propaga printre prieteni, cunostinte. Impreuna avem puterea de a schimba Romania in bine. Fiecare copil merita o sansa. Darul tau schimba vieti.Copiii nostri au nevoie de ajutorul tau, azi! DONEAZA pentru Peditel!

De ce sa alegi Peditel

Printre celelalte proiecte inscrie in Bursa Binelui, Peditel se evidentiaza deoarece:

  • Se adreseaza fiecarui parinte care are nevoie de un sfat medical, indiferent de mediul din care provine, urban sau rural;
  • Fondurile se adreseaza in mod direct ajutorarii copiilor, fiecare leu primit isi atinge maximul sau potential;
  • Sunt deserviti si condusi de catre profesionisti cu viziune, curaj, energie, parinti si ei la randul lor, astfel incat sunt preocupati de sanatatea micutilor;
  • Au o istorie de aproape 5 ani de succese in schimbarea vietii familiilor cu copii suferinzi, oferind sfaturi medicale avizate si individualizate;
  • O dimensiune ridicata a ingrijirii centrata pe micii pacienti;
  • Rezultatele masurabile demonstreaza ca sunt neobositi in eforturile de a oferi un serviciu valoros;
  • Urmeaza 26 de protocoale medicale avand astfel asigurata calitatea serviciilor de sanatate comportamentala.
Lapte Praf Humana SL 0 luni, 500 g
Lapte Praf Humana SL 0 luni, 500 g
Lapte Praf Humana 1, 600 g
Lapte Praf Humana 2, 6 luni+, 600 g
Lapte Praf Humana 3, 10 luni+, 600 g
Lapte Praf Humana 3, 10 luni+, 600 g
Lapte Praf Humana HA 1, 0 luni, 500 g
Lapte Praf Humana HA 1, 0 luni, 500 g

Ce spun cei care au apelat acest serviciu?

Am facut un colaj cu testimonialele  unor parinti, iar multumirea lor razbate in fiecare cuvant.

Copiii nostri au nevoie de ajutorul tau, azi! DONEAZA pentru Peditel!

Copiii au nevoie de ajutorul tau astazi! Nu amana, competitia se afla in etapa ultima. Finala Plina de Bine, se incheie pe 19 februarie 2018, ora 23:59:59.  Fara ajutorul tau Peditel nu mai poate sprijini mult timp familiile cu copii bolnavi. Alatura-te multor parinti, corporatii,  care sustin Peditel 1791.  Printr-o donatie pe  platforma Bursa Binelui ai flexibilitatea de a sprijini organizatia preferata, dar gandeste-te ca prin Peditel poti salva vieti si poti oferi sprijin copiilor care au nevoie de el, iar investitia ta va avea un impact in multe vieti. Sprijina sanatatea si bunastarea unui copil! Cand donezi, dai copiilor darul vietii! DONEAZA!

 P.S.

Pentru ca mai multe persoane mi-au transmis ca nu s-au putut descurca sa doneze, am alcatuit un tablou cu pasii ce trebuiesc urmati dupa ce apasati pe cuvintele scrise cu rosu -Bursa Binelui- de mai sus.Copiii nostri au nevoie de ajutorul tau, azi! DONEAZA pentru Peditel!

27 de comentarii la „Copiii nostri au nevoie de ajutorul tau, azi! DONEAZA pentru Peditel!

  1. Si eu ii sustin cu mare drag pentru ca anul trecut cand eram la mare si baietelul meu a facut o toxinfectie alimentara o doamna doctor foarte draguta m-a ajutat sa-l tratez si sa fie totul bine.

  2. Nu am apelat pana acum dar e bine sa stim ca avem un astfel de serviciu ce sare in ajutorul parintilor zi si noapte. De aceea trebuie sustinuti! !

  3. E un proiect vital , ar trebui sustinut de stat.
    O sa donez si eu si o sa dau si share, sa ajunga la cat mai multa lume…
    P.S Imaginile cu pasii donatiei sunt foarte mici si nu se pot mari, ar fi practice daca ar fi ceva mai mari 🙂
    Felicitari pentru articol si pentru implicare!

  4. Îmi pare rău că nu am știut de asta până acum. Sincer, chiar mă bucur că mai găsesc postări de genul și tare aș promova și eu astfel de postări dacă nu aș avea blog doar pe partea de literatură.

    Sincere felicitări pentru articol! 🙂

  5. Mă buvur că există astfel de inițiative și cel puțin suntem siguri că banii ajung unde trebuie. O să îmi permit să copiez linkul articolului pe blogul meu. Mulțumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.