Antreprenor in serie, Andrei Ursachi

Esti un antreprenor la inceput de drum? Ai un proiect creativ, o idee de afaceri in care crezi? Nu conteaza marimea proiectului, orice afacere mica sau mare are potentialul de a atinge maretia. Cauti sa aduci un investitor la bordul corabiei tale, care sa-i dea viata, directie si care sa-ti furnizeze conexiunile pentru a aduce intreg oceanul la picioarele navei tale? Apeleaza la Andrei Ursachi!

Antreprenor in serie, Andrei Ursachi

Cum te poate ajuta Andrei Ursachi?

Ai o idee excelenta cu aplicatie intr-un domeniu de care esti pasionat, dar nu ai cunostiinte despre afaceri, nu ai niciun indiciu despre modul in care poti sa-ti ridici si difuzezi ideea. O idee buna nu-i suficienta, pentru a te lansa cu succes, iti trebuie pricepere in afaceri, abilitate, competenta, dibacie si de ce nu, talent. Vrei sa faci acest pas hotarator, nu-ti permiti sa astepti  sa-ti dezvolti singur abilitatile antreprenoriale si nici nu concepi un esec, asa ca decizi sa-ti alaturi talentul de care ai nevoie pentru a fi sigur de reusita, iar succesul iti va sta alaturi.

Implicare, validare, feed back, sustinere

Andrei Ursachi are sfaturi valoroase pentru tine, contribuind cu potentialul sau de consiliere si cu experienta sa in afaceri. El este un antreprenor in serie, specialist in Marketing Digital si dezvoltare de start-up-uri, co-fondator al companiilor E-advertising, ProWorkers, Vear, Modal.ro, Stifler.ro, Josephine Q. S-a perfectionat in cresterea unor astfel de afaceri aflate in stadiu incipient,  conectandu-se rapid pe aceeasi lungime de unda cu partenerul pentru a facilita lucrul impreuna in vederea atingerii obiectivului comun. Intelege natura experimentala a unei idei si poate hotara chiar din prima intalnire daca merita sau nu implicarea, dand un feed back afacerii sau produsului. Are dorinta de a ajuta in germinarea ideilor de calitate si se va concentra pe construirea unui produs de succes. Pe scurt, toate afacerile in care s-a implicat au evoluat.

Pivotare, focalizare, stabilirea obiectivelor, decizii cu privire la investitie, mentorat

Prin despachetarea ideii va examina atat punctele forte cat si cele slabe, se va inarma cu informatii  pentru a putea sti unde trebuie actionat. Afacerile aflate in stadiul incipient au avantajul de a fi flexibile, usor de pivotat spre directia si sensul corect, iar el iti poate oferi informatii, conexiuni, sfaturi pretioase. Andrei Ursachi te poate ajuta sa ai o imagine de ansamblu pe termen lung, sa-ti construiesti o strategie, o evaluare calificata asupra afacerii in raport cu restul industriei si concurenta, sa descoperi provocarile, sa-ti stabilizezi obiectivele, sa-ti dezvolti planul de atac si sa-l pastrezi aproape, astfel incat sa poti creste afacerea si sa devii competitiv pe piata. Te ghideaza actionand asupra ta ca un mentor.

 

Finantare, mentalitate de invingator

Investeste banii proprii in functie de viabilitatea proiectului avand asteptarile unor viitoare castiguri. Acest aflux de capital iti va  oferi baza pentru a incepe serviciul sau produsul propus. Obiectivul principal este de a -si rentabiliza investitia facuta, asa ca este implicat si bine conectat. Chiar daca tu privesti lucrurile la un moment dat deznadajduit si vezi totul sumbru, Andrei Ursachi va crede in tine si in afacere imprumutandu-ti din mentalitatea de invingator.

Daca hotarasti ca a venit momentul sa-i dai viata ideii ce nu-ti da pace, nu mai sta pe ganduri, contacteaza-l si solicita-i o investitie.

Aici il gasesti pe Andrei:
➤ Facebook http://fb.com/andrei.ursachi91
➤ Instagram http://instagram.com/andreiursachi.eu
➤ Site https://andreiursachi.eu/

 

 

 

25 de comentarii la „Antreprenor in serie, Andrei Ursachi

  1. Cred că placerea unei ideii sau proiect este atunci când o ridici singur de la 0, când înveți din propriile greșeli și dezvolți apoi în ceva frumos iar la final totul sa fie pe placul tau. Adevarat, este nevoie si de un sprijin cum este Andrei, eu stiu doar de un singur proiect la care a participat.. acela care îl explica si in video-ul de mai sus. Dacă a avut succes o dată nu inseamna ca va avea mereu 🙂 Dar totuși e bine să te consulți cu cineva înainte de a pornii la drum.

  2. Un articol super-interesant! Felicitari!
    Daca nu ai un ajutor calificat, proiectul cu siguranta se va inpotmoli undeva, la un moment dat. Imi pare bine ca am citit atatea lucruri frumoase despre Andrei.

  3. Prima data cand am citit numelem-am gandit la varul meu din Florida :))) dar pe el il cheama Andrew Ursachi . Nu am auzit de acest Andrei Ursachi, insa ma bucur ca are succes. Poate cine stie, vreodata o sa ma nevoie de el 🙂

  4. Am citit si eu despre el, si chiar ma gandesc serios sa il contactez.
    Mi se pare ca are idei bune si un pozitivism minunat.

  5. Nu am auzit Andrei Ursachi, dar ai scris un articol foarte bun. Foarte tare ca exista si eprsoane care doresc sa se afirme si depidne de soarta fiecaruia pot ajunge antreprenori de succes.

  6. Este interesant sa te poti baza pe o persoana cu experienta si sa te poata ajuta sau sustine. Nu am mai auzit de el pana-n prezent si am sa urmaresc proiectele lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.