O tura prin lectura alaturi de Bookster

De astazi sunt booksterian, vasnic locuitor al tinutului Bookster. Ma uitam cu jind in metrou la cei care citeau carti care aveau amprenta Bookster si speram sa ajunga conceptul si in companiile din Craiova. Dupa patru ani de la infiintare mi s-a indeplinit dorinta si in sfarsit am putut imprumuta cartile dorite. O tura prin lectura alaturi de Bookster

Ce este Bookster?

Bookster este un model de business unicat, o biblioteca mobila care ajunge in cele mai mari companii din Romania.  In al patrulea an de la infiintare are  35.000 de abonati in 500 de localitati si din 200 de companii activand in diverse domenii. Este al doilea in topul avantajelor extrasalariale dupa bonurile de masa. Banuiesc ca sunt la fel ca si bonurile de masa, adica deductibile la calculul impozitului pe profit. Sigur sunt o forma de retentie a angajatului si un instrument puternic de motivare.O tura prin lectura alaturi de BooksterExperienta mea cu Bookster

Mi-am facut cont acum patru zile, am o pagina de profil (in cazul meu este public, dar poate fi setat si ca privat) de unde pot sa-mi urmaresc activitatea. Am acces la sase sectiuni: Citesti acum, Pe drum, Biblioteca ta, Wishlist, Recomandari, Setari.

O tura prin lectura alaturi de Bookster

Am avut de ales din mai multe categorii si colectii, sunt mii de carti care abia asteapta sa fie citite. Poti alege beletristica, carti pentru copii, carti motivationale, de dezvoltare personala, afaceri, marketing, chiar si gastronomie.O tura prin lectura alaturi de Bookster

Destul de greu m-am hotarat si am ales cinci carti plus cinci articole (atat este maximul), iar pana astazi cartile se aflau in sectiunea „Pe drum”. Astazi s-a schimbat in „Citesti acum” pentru ca a fost ziua de livrare la companie. Cartile sunt in buna stare, fiecare are cate o invelitoare pentru protectie. Cateva din ele au si semn de carte. Materialele vin o data pe saptamana la sediul firmei, iar perioada de timp acordata citirii cartilor este de o luna, iar pentru articole este de o saptamana. Daca timpul se dovedeste insuficient poti prelungi perioada de la o saptamana la maxim patru saptamani. Pentru a vedea cand trebuiesc returnate materialele este suficient sa intri in pagina de profil, la sectiunea „Citeste acum”.

Nu-mi mai ramane decat sa ma apuc de citit.

Ti-ar place sa te abonezi la aceasta biblioteca?

 

13 comentarii la „O tura prin lectura alaturi de Bookster

  1. ia ca intru sa vad ce si cum ca am priceput eu in mare despre ce e vorba in poveste, dar mai am cateva nedumeriri. Deocamdata am ce citi, dar la un moment dat sigur mi-ar prinde bine sa fiu parte din comunitatea asta.

  2. Mi se pare o idee tare ingenioasa. Deocamdata vreau sa termin cartile din biblioteca personala, am peste o mie de carti, si pe urma trec la cele online.

  3. Foarte interesat! Imi fac si eu cont ca sa vad cum functioneaza. Macar sa ma uit pentru ca deocamdata am ce citi. Chiar mai mult decat pot face fata. Dar ideea imi place si e de retinut!

  4. Sună tare interesant conceptul ăsta, nu știam de el. Eu am o bibliotecă imensă acasă, dar să știi că îmi lipsesc din ea cărțile de dezvoltare personală, poate o să mă înscriu cândva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.