TopHotel Awards 2017, locul I – Hotel Kronwell Brasov

Chiar daca de la articolul postat acum doi ani n-am mai scris despre competitia TopHotel Awards, tot mi-am urmarit si votat hotelurile preferate. Si in acest an mi s-au confirmat asteptarile, iar Hotel Kronwell din Brasov a obtinut iar locul 1 la categoria patru stele, hotel neafiliat unui lant hotelier. Felicitari!

Pentru ca in primul an de la deschidere (2013) a luat locul 1 la I la categoria”Investiția anului” , in 2014 a fost in top 3 pentru categoria “Hotelul anului”,  in 2015, 2016, 2017 a luat locul I la categoria“Hotelul anului”( 4 stele, neafiliat unui lant hotelier international), cred ca a venit momentul sa facem impreuna o scurta incursiune prin hotel si sa punctam detaliile care il despart de concurenta. TopHotel Awards 2017, locul I - Hotel Kronwell Brasov

A construi in acest secol un hotel foarte bun este o sarcina destul de grea, mai ales atunci cand acesta nu este afiliat niciunui lant hotelier, dar a intra in plus si pe piata de business constituie o adevarata provocare. Trebuie imbinata o arhitectura spectaculoasa in conformitate cu designul futurist, contemporan, combinata cu luxul si tehnologia de ultima ora.  Si nu conteaza cat de magnific este construit hotelul daca nu vine cu serviciile adiacente: restaurant, bar, sali de conferinte, centru SPA, centru de fitness si un personal profesionist care sa asigure satisfacerea nevoilor clientului, astfel incat sa-i castige loialitatea pe termen lung. Un exemplu il constituie mesajul de bun venit cu care hotelul ne-a intampinat pe ecranul televizorului.

La acest nivel este o necesitate integrarea tehnologiei inteligente si tare mi-e ca eu n-am putut tine pasul cu aceasta, ciclul tehnologic era peste ceea ce eram eu obisnuita. Panoul de mass -media permitea sa conectezi televizorul HD la dispozitive prin USB, iar fie-mea a inceput sa se joace pe el in loc de telefon, dar numai dupa ce a dat o tura pe FB. 

Am stat in Business Room, cea mai mica dintre toate camerele, dar asta a insemnat 34 mp, un spatiu mai mult decat generos pentru nevoile mele. Camera este configurata cu un birou personal pentru desfasurarea activitatii de business, iar tehnologia, designul si eleganta sunt la ele acasa. Toate facilitatile camerei sunt cuprinse in poza urmatoare.

 TopHotel Awards 2017, locul I - Hotel Kronwell Brasov

Calatoriile de afaceri presupun de multe ori stres si o stare de slabiciune datorata unui efort intelectual intens, asa ca aceste camere asigura o experienta placuta si facilitati speciale pentru o senzatie de relaxare totala. Hotel Kronwell se afla in Brasov, langa gara, avand acces facil la si de la atractiile principale ale orasului. Ofera celor 81 de camere vedere spre oras pentru a te putea bucura de o priveliste frumoasa. Acest hotel dispune de un centru de afaceri full-service cu sali de conferinte modulare avand o capacitate totala de pana la 1600 de oaspeti; de un templu al frumusetii si sanatatii BELAQVA Spa and wellness cu sali de fitnes, zona termala, sauna finlandeza, frigidarium, piscina interioara, jacuzzi; de un restaurant -Adagio, un bistro Couchette, un cabinet C-Bar, chiar si de un loc de joaca pentru copii.

Camera a fost o incantare descoperindu-i pas cu pas confortul si ne-am bucurat mai ales de creativitatea proiectantului care a inclus o parte din baie in ea, lasand la alegerea oaspetelui daca s-o includa vizual sau sa aleaga intimitatea tragand usor un panou.Acum cred ca v-ati dat seama de ce a castigat in fiecare an premii, are o locatie buna, servicii world-class pentru afaceri, sport, SPA si  gurmanzi, plus facilitati moderne care-i adauga o personalitate unica.

Ne-am simtit foarte bine si daca ai nevoie de un loc unde sa lucrezi si in acelasi timp sa te relaxezi, rezerva o camera la hotel Kronwell.

 TopHotel Awards 2017, locul I - Hotel Kronwell Brasov

Booking.com (function(d, sc, u) { var s = d.createElement(sc), p = d.getElementsByTagName(sc)[0]; s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = u + '?v=' + (+new Date()); p.parentNode.insertBefore(s,p); })(document, 'script', '//aff.bstatic.com/static/affiliate_base/js/flexiproduct.js');

14 comentarii la „TopHotel Awards 2017, locul I – Hotel Kronwell Brasov

  1. Ma bucur ca unele hoteluri din Ro incep sa arate ca si cele de afara. Asa nu mai sunt stresata cand plec in vacanta prin Ro.

  2. Pe la Brasov suntem de obicei in trecere, rar stam acolo. Dar uite ca mi-ai dat o idee legat de locatie. Notez numele hotelului pe agenda pentru ca in vara aceasta as vrea sa merg cu copiii in excursii si mini-vacante la munte. Multumesc pentru recomandare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.