Zambet frumos, zambet de vedeta

Zambet frumos, zambet de vedeta
 
   Motivele pentru care poti avea nevoie de aparat dentar sunt numeroase: unele tin de nevoi stringente si altele de ordin estetic. Indiferent de motivele tale  pentru care ai nevoie de un implant dentar sau doar de un aparat dentar  apeleaza intotdeauna la profesionisti. Acolo un ortodontist iti va face o examinare aprofundata a maxilarelor si a dintilor stabilind daca ai nevoie sau nu de un aparat dentar si de ce tip ar putea fi acesta.
 
Niciodata nu esti prea batran pentru a-ti imbunatati zambetul si asta inseamna ca pe langa albirea dintilor, fatetare ai si optiunea aparatului dentar. Stiu ca vrei sa fii mai atractiv avand un zambet frumos, poate pentru a avea un impact mai mare in cariera sau in gasirea unui partener sau poate doar pentru ca un zambet frumos te face sa arati mai tanar.
 
  Expertii sugereaza sa porti un aparat dentar in urmatoarele cazuri:
– sanatate dentara. Dintii strambi sunt mai greu de curatat si astfel creste riscul de boli gingivale si al cariilor dentare;
– dintii nealiniati. O multime de oameni au o muscatura deficitara datorita inchiderii anormale a dentitiei in pozitia fixa a mandibulei. Malocluziile provoaca tensiuni si dureri la nivelul maxilarului, putand duce la boli grave de dentitie, boli respiratorii, digestive, musculo-scheletice, tulburari de vorbire, disconfort psihologic;
 
– estetica. Cei mai multi oameni doresc un zambet atractiv, el ajuta la increderea si stima de sine si este accesoriul cel mai dorit.
  Eu as mai adauga un motiv pe care-l intalnesc foarte des – acela de a fi cool.
 
   Daca acum patruzeci de ani, cand eram in ciclul primar, a avea aparat dentar nu era de fel un lucru popular, ci mai degraba semana cu o tortura medievala, de atunci pana acum aparatele dentare au parcurs un drum lung, foarte lung. Astazi aparatele dentare sunt la moda, sunt cool, in parte pentru ca sunt mai mici, mai putin vizibile sau chiar invizibile, pentru ca noile tehnologii permit ca acest tratament sa fie mult mai confortabil si pentru ca sunt purtate chiar de vedete.
 
  Da, multe vedete de la Hollywood, cantareti, sportivi au imbratisat ideea de a purta aparate dentare pentru ca erau ingrijorati cu privire la aspectul lor estetic: Tom Cruise, Nicolas Cage, Gwen Stefani, George Clooney, Faye Dunaway, Sean Paul, Emma Watson si multi, multi altii. Din cauza impactului social si estetic fiecare si-a ales diferite tipuri de tratamente de ortodontie. Uitandu-ma atent la cateva vedete nici nu se observa ca au aparat dentar deoarece au alignere. Acestea sunt niste mascute transparente utilizate in tehnica Orthocaps, realizate din rasina speciala, anti-alergica si care nu contin nicio componenta metalica.
 
   De acest sistem TwignAligner, invizibil si atat de eficient incat incat nimeni nu o sa bage de seama ca urmezi un tratament ortodontic, se folosesc si specialistii de la Cris Smile. Ei realizeaza aparate personalizate fiecarui client, aparate ce corecteaza pozitionarea dintilor pe arcade fara durere si chiar in timpul somnului. Aceasta ortodontie cu aparat dentar invizibil Orthocaps este recomandata si pentru probleme majore de aliniere, probleme care nu pot fi remediate cu ajutorul terapiilor ortodontice traditionale cu aparate fixe sau mobile. Daca doresti sa-ti imbunatatesti lookul cu un zambet sanatos suna-i pe specialistii Cris Smile si poti sa-ti rezervi o consultatie gratuita. Este important sa oferi un zambet larg, de vedeta, dar mai important este sa te asiguri ca ai o muscatura buna.
 
  Tratamentele ortodontice, inclusiv aparatele dentare fac parte dintr-un plan bun de ingrijire a sanatatii dentare.
           Ai grija de dinti, de maxilare si vor avea si ele grija de tine.
Dus bucal Waterpik Nano WP-250
Dus bucal Waterpik Nano WP-250
Periuta electrica Oral-B D12.513.K Cars/Planes pentru copii
Periuta electrica Oral-B D12.513.K Cars/Planes pentru copii
Periuta electrica ORAL-B Vitality Cross Action
Dus bucal Oral-B OxyJet MD20
Dus bucal Oral-B OxyJet MD20

2 comentarii la „Zambet frumos, zambet de vedeta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.