Splat, un univers cromatic pentru ingrijirea orala

Splat, un univers cromatic pentru ingrijirea orala

Sunt parte a comunitatii Buzzstore si in aceasta calitate am facut cunostiinta cu noua gama Splat, un univers cromatic pentru ingrijirea orala. Igiena orala incepe cu o pasta de dinti potrivita nevoilor tale, dar este destul de greu sa alegi cand sunt atatea produse pe piata. Eu vreau sa te fac curios sau curioasa cat sa incerci niste preparate inovatoare profesionale dar si atractive din punct de vedere cromatic.

 Inca din timpuri stravechi obiectele au primit asocieri cromatice si invers culorile au primit asocieri din universul uman dovedind puterea simbolisticii culorilor in universul nostru.
   Cred ca la acest lucru s-au gandit cei care au conceput noua gama de paste de dinti Splat. In pachetul primit pe langa mostre, vouchere ce-mi garantau  reduceri in farmaciile Sensiblu atat pentru mine cat si pentru prieteni, am gasit trei paste de dinti colorate diferit. Cromatica lor este primul atribut prin care se diferentiaza net fata de ceea ce  gasesti pe piata: una este rosie – Love, una neagra – Blackwood si una verde – Sea Minerals.

Splat, un univers cromatic pentru ingrijirea orala

  O sa incep sa v-o prezint prima oara pe cea verde, culoarea mediatoare intre rece si cald, echidistanta fata de negrul indraznet si rosu pasional. Verdele este culoarea regnului vegetal, o culoare regeneratoare, o culoare linistitoare, datatoare de speranta asa ca folosesc asceasta pasta de dinti in diminetile cand vreau sa evadez „se mettre au vert” (a iesi la iarba verde),  cand simt de cum ma trezesc hipertensiunea vietii citadine si-mi doresc o intoarcere in mediul natural. Cu ajutorul ei ma echilibrez, imi reduc stresul si-mi anihilez nelinistile, imi da pe langa senzatia intensa de prospetime si un efect psihologic pozitiv, o deconectare nervoasa, o senzatie de evadare in spatiu.
Ea are o formula remineralizanta prin care intareste smaltul dintilor, albeste eficient si indeparteaza placa bacteriana cu ajutorul unor compusi din algele marine.

Splat Love intr-o dimineata plina de soare

Cand am o stare romantica, cand sufletul mi-e invadat de-o stare afectiva sentimentala si e gata de actiune, pasta de dinti  Love mi-este alaturi si ma sustine. Ea are in componenta sa lemn dulce care ii da o dulceata naturala si o aroma distincta.  Culoarea rosie simbolizeza atat iubirea cat si lupta pe viata si pe moarte, astfel ca aceasta pasta de dinti este eficace in albirea dintilor, intarirea smaltului si protejeaza impotriva formarii tartrului si a cariilor. Are darul de a atrage atentia asupra ta, comunica energie si cred eu relatia vis-a-vis de ea este cea  mai personala dintre cele trei paste de dinti.

Splat Blackwood pentru cei puternici

 Pasta de dinti Blackwood poarta un mesaj de autoritate si putere, iti evoca mister si deschidere catre noi posibilitati sau resurse. Desi creatorii ei o recomanda barbatilor rebeli si indrazneti mi-am exersat cu ea apetitul pentru contraste creative si am reusit o concentrare psihonervoasa in vederea biruirii unor obstacole si atingerea unor scopuri. Ar fi fost chiar ciudat daca nu as fi incercat-o, deoarece negrul este culoarea imbracamintii clasice care face purtatoarele sale sa apara mai suple si mai sofisticate. Chiar daca are culoarea neagra, aceasta pasta de dinti are un puternic efect de albire datorita carbunelui de mesteacan din componenta sa. Ingrijirea orala cu ea este la superlativ. Daca ar fi cunoscut-o Coco Chanel poate nu ar mai fi dormit imbracata intr-o picatura de parfum, ci intr-un strop de pasta de dinti Blackwood.

Gama Splat pentru ingrijire orala

Gama Splat pentru ingrijirea orala  o poti gasi in farmaciile Sensiblu si te asigur ca o data ce ai incercat unul din aceste produse zambetul tau va avea o putere magica.

 

„Invatati sa lasati pe chipul vostru sa infloreasca un zambet. Este darul pe care-l oferiti aproapelui,este darul pe care-l oferiti intregului univers”- Octavian Paler

17 comentarii la „Splat, un univers cromatic pentru ingrijirea orala

    1. Se diferentiaza de celelalte paste de dinti de pe piata datorita coloritului. Formula chimica s-ar putea sa nu difere de celelalte firme de top, dar niciodata nu am ales un produs pe baza specificatiilor din eticheta (pt ca nu ma pricep), ci m-am ghidat dupa feeling si aici Splat sta foarte bine.

    1. De cate ori primesc un cadou, cat ar fi el de mic, ma bucur ca un copil, dar acum m-au luat si prin surprindere cu cromatica pastelor, asa ca in 2 minute m-am spalat pe dinti cu trei paste de dinti. Muream de curiozitate sa vad ce aroma, ce gust si ce efect au.

    1. Eu mi-am pus in bagaj numai Love, pe principiul ca o sa am suficiente minerale la Marea Adriatica. Cand imi va fi dor de mare sau de o iesire in natura atunci o sa ma spal pe dinti cu pasta Sea Minerals.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.