Fotografii de nunta inspirate de iubire

   Cand ai fost la ultima nunta? Ai observat modul in care era abordata fotografierea nuntii? Ce ai zice daca ti-as prezenta o echipa de fotografi si videografi profesionisti – Oclipa.ro, tineri, dinamici, pasionati de munca lor si de povestile de dragoste ale proaspetelor cupluri?

Fotografii de nunta inspirate de iubire
Foto: Oclipa.ro
  De ce vreau sa ti-i prezint? Pentru ca traim intr-o lume saturata de imagini, dar majoritatea sunt reci, fara dinamica, plictisitoare. Acelasi sentiment l-am avut privind multe albume de fotografii de nunta, seamana toate, sunt un fel de imagini dematerializate a cuplurilor, o umbra sau o reflexie a lor pe suprafata unei ape. Fotografia este o arta, dincolo de reproducerea aparentei, de aspectul exterior al lucrurilor, poti capta si realitatea inteligibila situata dincolo de vaz: emotiile, sentimentele. Nu oricine poate crea o astfel de imagine vie, este nevoie de talent si daruire, adica o inzestrare pe care o au putini.
   Oclipa.ro sunt altfel decat tot ce ai intalnit pana acum in materie de fotograf de nunta, sunt povestitori innascuti ai iubirii adevarate, cea care nu cunoaste granitele timpului si totodata poseda cheia comunicarii emotionale. Fotografiile lor seamana si se aseamana modelului. Limba romana are multe nuantari si una dintre ele este ca doua lucruri pot sa semene, fara ca sa se asemene. Primul termen vizeaza aspectul exterior, aparenta, in timp ce al doilea proprietatile interne, determinante.

Album foto Oclipa.ro: Carmen si Florin
Foto: Oclipa.ro

  Pentru ca pun accent pe calitate si nu pe cantitate, au o abordare personalizata pentru fiecare cuplu, caci fiecare este unic si merita intreaga lor atentie. Munca de fotograf de nunta le este modelata in functie de gusturile fiecarei perechi, dar cu usoare tuse de penel ce vor scoate evenimentul in evidenta intr-o lume atat de asemanatoare. Ei pretuiesc nespus aceasta incredere care le este acordata, pentru ca la urma urmelor aceste perechi ii includ intr-unul din momentele lor cele mai importante, lasandu-i sa le surprinda momentele naturale de frumusete si sa distileze prin lentilele camerei foto emotiile lor adevarate.

Album foto Oclipa.ro: Viviana si Bogdan
Foto: Oclipa.ro

 Fotografiile acestui studio reflecta chiar atitudinea Oclipa.ro: sunt autentice, din inima si pline de iubire, fiind martori nepretuiti ai dragostei cuplului pentru urmatoarele generatii. 

   Exista o multime de moduri prin care-ti poti prezenta noua personalitate de cuplu in ziua nuntii, dar fotografia ramane cea mai importanta. Cred cu adevarat ca dragostea sta in detalii si aceste fotografii de nunta le concentreaza pe toate reusind sa spuna nealterate povestile de dragoste chiar peste decenii.
 Fotografiile surprind tot: de la rochia diafana ca un vis a miresei la pastelurile rochiilor domnisoarelor de onoare, de la peisajul minunat la prospetimea si delicatetea buchetului de flori al miresei, de la agitatia soacrei pana la fericirea asternuta pe chipul mirelui cand isi priveste aleasa, de la emotia ce pluteste in aer peste nuntasi pana la mirii care in fata ofiterului starii civile abia de pot sa articuleze, emotie ce atinge si pe cel care sta in spatele camerei foto.  
   Vino pe siteul lor sa-i cunosti prin intermediul pozelor si sunt sigura ca o sa-ti doresti colaborarea cu astfel de persoane creative si talentate care pun in lumina momente memorabile si incantatoare.

  Studioul Oclipa.ro este situat pe Calea Calarasilor, nr 291, sector 3, Bucuresti, dar aceasta echipa de profesionisti poate fi la dispozitia ta oriunde in tara.
  Daca vrei sa-i cunosti personal contacteaza-i si stabileste o intalnire cu ei. 
Tel: 0726.860.693 Mihai Rubea
0756oclipa – (0756.625.472)
Email: contact@oclipa.ro

3 comentarii la „Fotografii de nunta inspirate de iubire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.