Supa crema de sfecla si rubarba
E zapuseala mare afara si nu-mi vine sa mananc nimic cald, asa ca m-am gandit la o supa crema care poate fi consumata rece. Pentru prepararea ei e nevoie de ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Gingerada, o bautura aromata cu ghimbir
Gingerada este o bautura aromata cu ghimbir. Ghimbirul este una dintre mirodeniile folosite pe scara larga in bucataria indiana in condimentarea mancarurilor cu carne, a deserturilor printre care ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Orez brun cu legume gratinate
Pentru cei care tin post sau sunt vegetarieni si vor sa aiba o dieta sanatoasa trebuie alese o varietate de alimente ca sa contina suficiente calorii pentru a ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Orezul brun
Orezul este un aliment de baza in toata lumea si arheologii au descoperit seminte de orez in China datand de aproximativ 9000 de ani. Orezul este cultivat de milenii bune ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Cannelloni cu spanac
Miercuri fiind declarata la noi in casa ziua fara carne, m-am gandit ca pot face niste cannelloni umplute cu spanac. Incerc sa demonstrez ca alimentatia vegetariana nu ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Spaghetti ai limoni
Nici n-am apucat sa ajung bine acasa si mi s-a facut dor de Italia, asa ca am zis sa-mi pregatesc de mancare ceva specific italian, usor de pregatit ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Chec cu fructe confiate. Sapte pasi pentru un chec perfect
Stii povestea checului? Nu vorbesc de chec cu fructe, ci de checul simplu. Istoria sa este istoria pandispanului - Pan di Spagna- usor modificata. A avut aceleasi ingrediente, doar modul ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Sos Mornay
Ingrediente: - unt 2 1/2 linguri; - 3 linguri faina; - 2 cani lapte caldut; - un varf de nucsoara; - 100 gr crema branza telemea Napolact; - sare; - ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Ciorba de urzici
Miercurea fara carne vine astazi cu o ciorba de urzici. Sa aveti pofta! Ingrediente: - o farfurie cu urzici; - o ceapa; - o catel usturoi; - un morcov; - ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Interviu cu „Prietena casei MAGGI” – Brindusa Aluculesei
Astazi, in cadrul proiectului ''Miercurea fara carne" va prezint un interviu cu o bloggerita de pe nisa culinara: Brindusa Aluculesei. Pe Brindusa o stiu de la inceputul anului 2010, ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Salata de cruditati si mix de germeni
Masa de seara se recomanda mereu sa fie mai usoara, asa ca azi am facut o salata. Am folosit o salata Iceberg ale carei frunze sunt crocante ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult
Pachetele de primavara……in februarie
Astazi este miercuri, deci mancam fara carne la indemnul lui Daniel, initiatorul proiectului "Miercurea fara carne". Pentru mine si cei aflati ca si mine la inceput ...
Citește Mai Mult
Citește Mai Mult