Iata TOP 3 elemente de care ai nevoie pentru o tinuta de toamna completa

Iata TOP 3 elemente de care ai nevoie pentru o tinuta de toamna completa

Odata cu venirea sezonului rece, tinutele se schimba complet. Este timpul sa scoti la iveala hainele groase si sa lasi la o parte hainele subtiri de vara. Bineinteles, poti incepe cu niste tinute de tranzitie avand in vedere ca temperaturile sunt momentan destul de prietenoase. Chiar daca nu ai o tinuta de toamna completa, cu siguranta mai ai rochii care pot fi purtate cu cateva piese vestimentare esentiale. Daca iti doresti sa descoperi care sunt acestea pentru a realiza cateva tinute perfecte pentru acest sezon, citeste in continuare acest articol. 

Afla de ce ai nevoie pentru a avea tinuta de toamna completa:

  •  Ghete

Temperaturile nu sunt tocmai foarte scazute, insa exista o diferenta sesizabila. Este timpul sa bagi in dulap pantofii si sandalele de vara si sa scoti la lumina ghetele si cizmele de sezon. Totusi, daca ai nevoie de o pereche noua cu care sa iti completezi tinutele anul acesta, o pereche de ghete de dama de la Reverse.ro ar putea fi exact ceea ce cauti. Pe site gasesti o multime de modele pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele. Nu ezita sa le porti in diferite combinatii indraznete care sa intoarca priviri.

Afla de ce ai nevoie pentru a avea un outfit de toamna pe masura:  Ghete Temperaturile nu sunt tocmai foarte scazute, insa exista o diferenta sesizabila. Este timpul sa bagi in dulap pantofii si sandalele de vara si sa scoti la lumina ghetele si cizmele de sezon. Totusi, daca ai nevoie de o pereche noua cu care sa iti completezi tinutele anul acesta, o pereche de ghete de dama de la Reverse.ro ar putea fi exact ceea ce cauti. Pe site gasesti o multime de modele pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele. Nu ezita sa le porti in diferite combinatii indraznete care sa intoarca priviri.
  • Cardigan

Orice tinuta pe care o pregatesti pentru iesirea in oras ar trebui sa cuprinda o jacheta, o geaca sau un cardigan. Cel din urma poate fi purtat in diverse combinatii pentru diverse ocazii. Este o piesa vestimentara care arata bine atat la o tinuta smart casual, cat si la un outfit mai elegant. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o culoare potrivita pentru hainele pe care le-ai ales si sa il combini corespunzator cu accesoriile alese. 

  • Palarie

Daca iti doresti o tinuta de toamna pe masura, atunci nu ai cum sa nu optezi si pentru o palarie. Aceasta nu doar ca schimba complet aspectul outfitului tau, dar este si potrivita pentru acest anotimp. Poti jongla cu o multime de culori si de modele, insa trebuie sa fii atenta la cateva detalii. Incearca sa eviti pe cat de mutl posibil sa alegi o palarie din paie. Acestea sunt potrivite doar pentru vara si nu se pot asorta sub nicio forma cu haine mai groase. Poti alege o palarie maro sau neagra pentru a o potrivi usor cu orice outfit alegi.

Spiritual, cu siguranta, te-ai pregatit de toamna, insa, acum ca ai facut-o si din punct de vedere al vestimentatiei. Totul este pregatit asa cum se cuvine, acum ai mai mult de o tinuta de toamna completa. Pregateste in avans cateva tinute cu care sa iesi in oras, scoate-ti paturile pufoase si lumanarile parfumate si lasa toamna sa dea navala la tine in casa si in suflet. Bucura-te de tinutele in culori aramii, de paltoane si de incaltarile comode de toamna. Este un anotimp plin de emotii, sentimente si trairi si merita savurat din plin.

Sursa foto: Pexels.com

9 comentarii la „Iata TOP 3 elemente de care ai nevoie pentru o tinuta de toamna completa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.