Fuse, fuse si se duse Gala SuperBlog 2017!

Fusei sa ma intalnesc cu superbloggerii in Poiana Brasov la Gala SuperBlog. Binenteles ca mersei cu Hyperion, ca de, e craiovean de-al meu. Nu plecai cu mana goala, ci cu Daniel si Silvia, iar din Bucuresti ni se alatura Mihaela Roxana cu copii din dotare si Mandache. Minervu il rata la mustata, dar gratios, de pe tocuri. O fi fost trenul oltean, dar fu nemilos cu gorjeanca intarziata.

In Poiana uscatura mare, trei pete de zapada aruncate de tunuri pentru a se da copii cu sania si atat. De la statia de autobuz pana la hotel erau 50 de metri in linie dreapta, asa ca dusei ceata bloggerilor pe drumul ocolit,  sa faca si Mandache ceva muschi, sa poata spuna linistit in gala „Forta e cu mine!”. Roxana,mai darnica. ii dadu si trolerul ei cu sosete… pline cu plumb. Eu capatai doar „ligheanele” copiilor, dar si promisiunea ca pot sa ma dau o tura cu ele.

In hotel ne asteptau Claudia si Albert cu pupaturile de rigoare, iar in camera Tanuta mea, marea castigatoare a SuperBlogului somnorea,  asa ca am lasat bagajul si am plecat la o bere cu Daniel si Mandache. Liniste mare in statiune. Pustie strada, pustii si restaurantele. In februarie m-am pozat si eu ca tot turistul la kilometrul 0 al distractiei, iar alaturi de mine mai erau vreo mie de persoane. Acum m-as fi pozat iar, dar cine ar mai fi crezut asa ceva cand eram singura din poza? Pana la urma m-am pozat cu Daniel pe un petec de zapada, cat timp Mandache si-a luat un vin fiert.

Fuse, fuse si se duse Gala SuperBlog 2017!

La intoarcere, am picat la tanc, in mijlocul unei sesiuni de hair style made by Matza Geo, model Tanuta. N-am ratat ocazia si m-am inscris urgent la bucle si onduleuri perfecte. Tanuta a stat cuminte, dar eu m-am cam vaitat ca ma trage de pleata, motiv pentru care Matza si-a folosit ambele maini, una ca sa-mi tina gamalia la distanta regulamentara si cealalta creand valuri. Asa si-a gasit parul meu gloria de alta data si eram cu un pas mai aproape de o prezenta reusita pe podiumul SuperBlog ca #7. Mai ramanea machiajul, dar cum make-up artist Mandache era ocupat sa-i dea viata Carlei, am riscat facandu-mi un machiaj lejer cu accentul unui eyeliner si un ruj intens.

Astfel aranjate, Cosanzenele, au coborat in restaurant la Gala SuperBlog. Ultimele. Nimeni nu s-a gandit sa le opreasca loc, asa ca au stat intr-un colt. E drept ca nici ele n-au catadicsit sa zica ceva cuiva, parea normal sa li se rezerve locuri la avanscena, doar erau vedete. Sarbatorita Galei, Tanuta, n-a zis pas, dar eu le-am zis ceva celor cu care plecasem de acasa si care tronau toti ca cireasa in mijlocul salii restaurantului. Data viitoare nu cred ca ma mai uita.


Fuse, fuse si se duse Gala SuperBlog 2017!

Si a inceput Gala SuperBlog. Dupa speechul sponsorilor, bloggerilor parteneri a venit si randul supebloggerilor. Pe multi nu-i cunosteam, erau la prima participare si aveau emotii. Mi-am adus aminte cum m-am cunoscut acum trei ani cu Matza Geo si cu Tanuta. Eram toate trei la prima participare la SuperBlog si ne-am trezit cocotate in motul clasamentului. Eu binenteles tot #7, dar totusi ceva mai fructuos deoarece din 10 probe castigasem 3. Acum din 27 de probe am castigat 4. Putin, dar la ce chef de scris am avut si la cum s-a ferit inspiratia de mine timp de doua luni, sunt multumita. Multumesc Hotmama, Answear, Telecredit si Hotel Royal pentru ca ati apreciat articolele mele cu cate un premiu, restul sponsorilor sper ca ma aveti in vedere pentru primavara. Sa stiti ca  daca am luat o data premiu de la voi, puteti sa-mi mai acordati altul, eu nu ma supar.

De pe la jumatatea clasamentului au inceput sa-mi tremure picioarele. Se apropia randul meu. Nu-mi pregatisem niciun speech, din experienta stiu ca mi se sterge tot din cap si o sa trebuiasca sa bat campii cu ce-mi vine in clipa aia, adica nimic. Ascult cat de frumos vorbesc unii, cursiv, transmit emotii, sentimente. Stai sa ma asculte pe mine, #7 nu se va dezminti.

Fuse, fuse si se duse Gala SuperBlog 2017!

Mi-a venit randul, am inaintat cu gratie jumatate de sala, dupa care m-am temut ca o sa se plictiseasca audienta, asa ca am marit pasul fix cat sa ma prinda Daniel in poza batand pas de defilare. Nu m-am balbait, dar nici n-am spus vreo desteptaciune si m-am strecurat repede inapoi la masa. Acum chiar ca-mi tremurau picioarele si ma incalzisem, dar macar scapasem onorabil. Nu mi-a placut niciodata sa vorbesc in public si nici nu cred ca o sa fac vreo pasiune pentru asta vreodata. Daca vreti sa ma vedeti sunt aici, la  1 33 00.

Dupa mine au performat la microfon: #6 Catalina, #5 Mandache, #4 Rudia, #3 Madalina, #2 Dana si sarbatorita Tanuta -number one across the bloggernation.  Tanuta a luat trofeul si apoi ne-a spus povestea SuperBlogului ei si morala, de fapt 4, sa ne ajunga pana-n primavara:

  • e bine sa-ti iei toate sansele de partea ta;
  • nu trebuie sa iei personal parerile despre articole;
  • principlalul tau concurent e cel din oglinda;
  • din punctul din care spui ca nu mai poti, de acolo incepi sa evoluezi ca om fortandu-ti limitele si mai faci un pas in sus.

A urmat sesiunea de pupaturi, de fotografii, tortul si s-a dat startul la party. Asta-i partea care-mi place cel mai mult. Dupa ora 24 a urmat o noua tura de pupaturi, era ziua Tanutei si am alternat tuica din partea casei cu bomboanele de la sarbatorita. Au mers traznet! Fuse, fuse si se duse Gala SuperBlog 2017!

Dimineata m-a trezit postarea Mihaelei care imi scria sa aduc „ligheanele” la receptie, ca NINSESE si copii erau dornici sa se dea pe zapada. M-am imbracat urgent si am scos nasul afara, ca sa mi-l pudrez cu fulgi diafani. In Craiova zapada e ceva rarisim, asa ca m-am selfuit repede asa ninsa. Se pare ca le-am facut pofta si celorlalti, ca mi s-au alaturat. Am reeditat si poza din primavara cu „saritele”, dar de data asta s-a numit „saritii” pentru ca la ea au participat si baietii. Emil a facut figuratie.Fuse, fuse si se duse Gala SuperBlog 2017!

Partea cu plecatul acasa nu mi-a placut deloc, dar n-aveam incotro. Noroc ca ultimele ore le-am petrecut prin Brasov cu Olimpiotu si oltenii din dotare.Fuse, fuse si se duse Gala SuperBlog 2017!

Fuse si se duse si editia asta de SuperBlog, dar acum vine primavara si o sa inflorim cu totii le SpringSuperBlog. Pana atunci va urez tuturor:

Gala SuperBlog vine, Gala trece, noi mereu vom petrece! La Multi Ani si sanatate!

 

29 de comentarii la „Fuse, fuse si se duse Gala SuperBlog 2017!

  1. Felicitari tuturor! Desi am mai citit cateva pareri inainte, toate pozitive, mi-a facut placere sa citesc si parerea ta, cu haz, cu oameni frumosi si cu multa veselie.

  2. Sunt convinsa ca dupa o asemenea competitie acerba e super fun la gala..Sa te intalnesti cu toti si sa va amuzati pe seama cate unui „clinci” din cele multe care au loc in timpul Super Blog. Banuiesc ca nu iti pare rau ca ai fost prezenta si de data asta. Si eu vreaaaau!

  3. Felicitari pentru premii. Ce v-ati distrat ma bucur ca exista astfel de oportunitati pt bloggeri. Capeti experienta si te si distrezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.