Reinnoirea juramintelor de dragoste intr-un cadru Royal

Reinnoirea juramintelor de dragoste intr-un cadru Royal

Sentimentele, precum si motivele pentru care te casatoresti, se schimba in timp, evolueaza. Cred ca toată lumea ar trebui sa aiba sansa de a-si reevalua motivele pentru care s-a casatorit si sa-si reinnoiasca jurămintele de dragoste. Nu este un obicei romanesc, dar il apreciez si mi-l doresc. In ultimii 20 de ani de casatorie am impartit cu sotul meu bucurii, binecuvantari si provocari. Este o realizare care ar trebui sarbatorita! Unde tinem evenimentul ?  Cum unde? Unde ne-am cunoscut, in Poiana Brasov. Acum 22 de ani, intr-o zi de februarie, soarta nu m-a lasat sa schiez alaturi de prietenii mei, m-a indemnat sa stau la cabana.  Atat a fost de ajuns, o schimbare neasteptata de program ne-a adus dragostea si ne-a unit pe viata.  As fi vrut sa putem organiza evenimentul in locul in care ne-am intalnit, cabana Cristianul Mare, dar aceasta a ars acum 14 ani, asa ca am cautat un salon de evenimente in Poiana Brasov. Am cerut referinte de la prieteni, am dat cautare pe organizare evenimente Brasov . Voiam o locatie in zona centrala a Poienii Soarelui care sa poata gazdui in jur de 50 de persoane, sa aiba  facilitati de petrecere a timpului liber, sa fie confortabila, usor accesibila,  sa aiba parcare proprie, un restaurant care sa imbine traditionalul cu eleganta, personalul sa fie cald si prietenos, iar raportul pret calitate sa fie optim. Dupa ce am analizat  totul, am ales Hotel Royal.Reinnoirea juramintelor de dragoste intr-un cadru Royal

Nu am fost la nicio astfel de ceremonie, iar singurele imagini care-mi vin in minte sunt din filme sau reviste, dar alegand hotelul Royal am stiut ca vom avea la dispozitie toata experienta si priceperea personalului, astfel incat sa nu ducem grija cazarii invitatilor, a meniului sau a altor servicii. Noi trebuia decat sa ne simtim bine. Deschizand siteul hotelului ne-a cucerit vederea panoramica extraordinara catre muntii poleiti cu zapada, partia ce serpuia printre brazi si privelistea bisericii unde voiam sa tinem ceremonia. Apoi m-am intrebat cum ar fi daca ne-am duce oaspetii pana la biserica in sanii trase de cai. Nu ar fi frumos? Reinnoirea juramintelor de dragoste intr-un cadru Royal

Pe sot vederea terasei largi l-a inspirat pentru o seara haiduceasca cu baietii, unde pentru spectaculozitate,  atmosfera, si-ar dori sa se imbete in aromele unui porc la protap, udat cu ulcele pline de vin si tuica fiarta. Sigur se poate aranja asa ceva. Fetei noastre i-a suras avangarda tehnologiei hotelului: camera de jocuri, canalele prin cablu, semnalul WiFi, iar mama s-a si vazut  instalata langa semineu, cu o ciocolata calda in brate, bucurandu-se de o experienta super-confortabila. Mie nu mi-a venit sa cred ochilor cand am vazut preturile camerelor, in plin sezon costau foarte putin.Reinnoirea juramintelor de dragoste intr-un cadru RoyalDaca esti un iubitor al muntelui, acest hotel este locul ideal pentru relaxare si a-ti incarca bateriile. Vederile catre munte sunt uimitoare si dupa o zi grea de schiat aminteste-ti ca te asteapta sauna! Aici cred ca vom organiza noi, fetele, o mica petrecere cat timp baietii haiducesc pe terasa sau la biliard.

In fiecare zi centrul distractiei alpine va fi muntele Postavaru,  un paradis adevarat atat vara, cat si iarna. In februarie statiunea va fi acoperita cu nea, plina de culoare si actiune, garantand o activitate sportiva intensa pentru schiori, iubitorii de snowboard, patinaj sau sanius. Ne putem bucura si de excursii alpine minunate, plimbari cu telecabina, intalniri cu natura spectaculoasa sau pur si simplu ne putem lasa cuprinsi de liniste, soare si aer curat.

Pentru seara evenimentului, dupa ceremonia de la biserica, planuim un moment pe care niciunul din oaspetii nostri sa nu-l uite cu usurinta, un banchet pe gustul tuturor, iar un punct important este meniul. El trebuie sa fie potrivit tuturor, tinand cont ca multi dintre noi au nevoi speciale.  Ideal ar fi sa combinam diverse arome, stiluri alimentare, culori, iar oaspetii sa alega in functie de gusturile lor. Bucatarie romaneasca, dar aliniata intr-un format modern la cele mai inalte standarde culinare.Reinnoirea juramintelor de dragoste intr-un cadru Royal

O astfel de aniversare merita o atentie deosebita, iar Hotel Royal o va organiza cu succes. Cu ajutorul creativitatii echipei de specialisti putem obtine ideea pe care ne-o dorim, avand grija de fiecare detaliu, astfel incat sarbatoarea dragostei noastre sa fie unica. Calitatea serviciilor si facilitatile extinse vor face acele zile memorabile.Reinnoirea juramintelor de dragoste intr-un cadru Royal

Un vis devenit realitate. Sa te trezesti intr-un hotel frumos, langa persoana iubita, iar pe fereastra sa poti vedea cum  zapada incadreaza peisajul. Micul dejun intre prieteni, in  fata unui foc bun, sa-ti declari iubire vesnica intr-o ceremonie privata, apoi sa petreci intr-unul din cele mai confortabile hoteluri din Poiana Soarelui. Royal, nu?

 Acest articol a fost scris pentru competitia SuperBlog 2017

14 comentarii la „Reinnoirea juramintelor de dragoste intr-un cadru Royal

  1. Din pacate biserica noastra nu iti permite sa reinnoiesti juramintele. Crede ma. Am vrut sa fac asta. Poti face o noua nunta cu preotul si rolul lui important. In biserica noastra din pacate nu e loc pentru oameni si sentimente. Regulile sunt facute pentru ei. Frumos articol.
    Felicitari.

    1. Sa spun drept nici nu m-am gandit ca ar avea ceva impotriva. Si imi facusem atatea planuri. Deja scriam la juraminte. Ramane petrecerea si poate facem o ceremonie celebrata de un prieten, o ruda.

  2. Nu am asistat niciodata la reinoirea juramintelor dar cred ca e foarte frumos ca doi oameni sa-si promita dupa niste ani petrecuti impreuna ca vor fi mereu unul langa altul. Mai ales intr-o asemenea locatie de vis.

  3. Eu m-am cunoscut cu sotul meu in clasa a 7 a, intr-o tabara de pionieri, in nordul Moldovei. Pe atunci eram copii. Dupa 33 de ani ne-am intors in acea tabara,am gasit-o parasita si in paragina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.