Hai la Doispe sa vezi expozitia lui Vero!

  12 Doispe e un bar mai altfel, care gazduieste lucrari ale tinerilor artisti din Craiova. Toata luna noiembrie cand o sa intri in el, o sa te intampine lucrarile prietenei mele Veronica Svanström, cunoscuta ca si Happy Scrappy  si ale sotului sau Magnus.  Vero este o promotoare ferventa a scrapbookingului si  prima bloggerita de acest gen din  tara.
Hai la Doispe sa vezi expozitia lui Vero!
   Nu stii ce e scrapbookingul?
Nici eu n-am stiut pana s-o intalnesc pe Vero.
  Scrapbooking-ul este o arta si un hobby practicat pe scara larga in Statele Unite ale Americii. In Romania este putin cunoscut, dar craiovenii sunt niste norocosi deoarece aici locuieste Veronica Svanström, o pasionata si o promotoare a acestei forme de arta.
  Mini expozitia de la Doispe cuprinde lucrari de mixed-media si pictura 3D sau nu, care sunt dispuse intr-un stil guerilla. Daca intrati o sa-l distingeti sigur pe Magnus, deseneaza absorbit intr-un bloc de desen.

expozitia lui Vero
  Artista Veronica Svanström desfasoara cursuri de scrapbooking in fiecare joi de la orele 17:00 la Casa de Cultura „Traian Demetrescu”, atat pentru copii cat si pentru adulti. Scrapbookingul i-a prins in mrejele sale pe toti cei care au venit in contact cu el si nici nu-i de mirare, deoarece este o metoda deosebita de a-ti conserva istoria personala sub forma unui album foto decorat in armonie cromatica si compozitionala.

15 comentarii la „Hai la Doispe sa vezi expozitia lui Vero!

  1. Multumim mult, Sanda!
    Mini-expozitia contine si lucrarile unei alte artiste din Craiova, Cristina Dragomir, care sunt intr-un stil diferit de al nostru. O expozitie foarte balansata ;).
    Iar din toamna asta sa stii ca atelierele de scrapbooking se desfasoara la domițil ;).

  2. E prima data cand aud de aceasta forma de arta, sunt convinsa ca este foarte placut si interesant sa vizitezi un astfel de loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.