Hai la Doispe sa vezi expozitia lui Vero!

Hai la Doispe sa vezi expozitia lui Vero!

  12 Doispe e un bar mai altfel, care gazduieste lucrari ale tinerilor artisti din Craiova. Toata luna noiembrie cand o sa intri in el, o sa te intampine lucrarile prietenei mele Veronica Svanström, cunoscuta ca si Happy Scrappy  si ale sotului sau Magnus.  Vero este o promotoare ferventa a scrapbookingului si  prima bloggerita de acest gen din  tara.
Hai la Doispe sa vezi expozitia lui Vero!
   Nu stii ce e scrapbookingul?
Nici eu n-am stiut pana s-o intalnesc pe Vero.
  Scrapbooking-ul este o arta si un hobby practicat pe scara larga in Statele Unite ale Americii. In Romania este putin cunoscut, dar craiovenii sunt niste norocosi deoarece aici locuieste Veronica Svanström, o pasionata si o promotoare a acestei forme de arta.
  Mini expozitia de la Doispe cuprinde lucrari de mixed-media si pictura 3D sau nu, care sunt dispuse intr-un stil guerilla. Daca intrati o sa-l distingeti sigur pe Magnus, deseneaza absorbit intr-un bloc de desen.

expozitia lui Vero
  Artista Veronica Svanström desfasoara cursuri de scrapbooking in fiecare joi de la orele 17:00 la Casa de Cultura “Traian Demetrescu”, atat pentru copii cat si pentru adulti. Scrapbookingul i-a prins in mrejele sale pe toti cei care au venit in contact cu el si nici nu-i de mirare, deoarece este o metoda deosebita de a-ti conserva istoria personala sub forma unui album foto decorat in armonie cromatica si compozitionala.
Citeste:  Incursiune in viitor la Social Media Summit Bucuresti

15 thoughts on “Hai la Doispe sa vezi expozitia lui Vero!

  1. Multumim mult, Sanda!
    Mini-expozitia contine si lucrarile unei alte artiste din Craiova, Cristina Dragomir, care sunt intr-un stil diferit de al nostru. O expozitie foarte balansata ;).
    Iar din toamna asta sa stii ca atelierele de scrapbooking se desfasoara la domițil ;).

  2. E prima data cand aud de aceasta forma de arta, sunt convinsa ca este foarte placut si interesant sa vizitezi un astfel de loc.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: