Echipa bloggerilor olteni in Cupa „Sala Polivalenta” – Turneu de volei pe nisip

   Un eveniment important a avut loc la Sala Polivalenta din Craiova pe 29-30 august si anume cea de-a treia editie a Turneului de volei pe nisip, Cupa „Sala Polivalenta” .

  Organizatorii au dovedit a treia oara ca nu trebuie sa ajungi la mare pentru a juca volei pe nisip, poti juca si la Sala Polivalenta. A fost adus nisip si asezat in parcarea Salii Polivalente, creindu-se astfel cadrul ideal de a incinge o partida de volei cu prietenii. Echipele nu s-au lasat mult rugate, distractia cu prietenii fiind in top, asa ca s-au inscris in acest turneu 33 de echipe. Echipa numarul 13 a fost cea a bloggerilor olteni, alcatuita din: MadalinaDanielAndreiMihaiValiMirceaMihnea. Eu am fost suporter, fotograf, antrenor, etc.

Turneul este conceput ca un eveniment sportiv-recreativ, dar scopul sau principal este caritabil si in acest an s-au strans fonduri pentru achizitionarea unei centrale termica si a catorva calorifere elevilor de la Liceul „Mihai Eminescu”, orasul Comrat din Republica Moldova.

   A fost creat si un centru in care a fost posibila donarea pe langa bani, de carti si materiale scolare, atat de necesare acestor copii.
Echipa bloggerilor olteni in Cupa "Sala Polivalenta" - Turneu de volei pe nisip

Dupa cateva zile de antrenament pe nisipul incalzit din plin de soare ce-ti dadea sentimentul ca esti in plina Sahara, ca nu pot sa spun malul marii, ca nici vaga umbra a catorva copaci firavi nu mai exista, ne-am declarat cat de cat in forma  sa infruntam adversarii.

   Echipa a jucat in prima zi cu echipa Rotaract, castigand meciul. A doua zi au avut ca adversara echipa Casei Studentilor si astfel s-au calificat in sferturi. Aici au intalnit echipa Noobs, care a dovedit  ca este mai buna, adjudecandu-si locul doi in finalul competitiei.
Echipa bloggerilor olteni in turneul de volei pe nisip

Au jucat Sferturile:
Allons Y – Insp Scolar                     castigatori Insp Scolar
Titulescu – SL Avioane Craiova      castigatori Titulescu
Noobs – Bloggerii                            castigatori Noobs
Scoala de Volei – SC Salubritate     castigatori Scoala de volei

Podiumul a fost urmatorul:
1. Colegiul National ” Nicolae Titulescu”
2. Noobs
3. Scoala de Volei Fan Club
4. Inspectoratul Scolar Judetean

Felicitari tuturor participantilor!

Cupele premiantilor

 

8 comentarii la „Echipa bloggerilor olteni in Cupa „Sala Polivalenta” – Turneu de volei pe nisip

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.