Toate

Maine12 Martie va amintesc, Se redeschide Arabesque

    Azi 11 martie, bloggerii craioveni au  onorat invitatia  doamnei Angela Rapotan, Director Comercial ARABESQUE de a vizita  in exclusivitate magazinul, inaintea marii redeschideri de pe 12 martie. 
   ARABESQUE s-a infiintat in anul 1994 si s-a dezvoltat intr-un ritm rapid, ajungand astazi cel mai mare distribuitor de materiale de constructii si finisaje, avand un portofoliu complet de produse si servicii. ARABESQUE este un brand 100% romanesc cu sediul social in Galati, care a creat  de-alungul anilor o retea de centre comerciale  care au depasit granitele tarii, fiind si o prezenta internationala prin deschiderea de filiale pe pietele tarilor din vecinatate:  Republica Moldova, Bulgaria, Ucraina şi Serbia.
  In Romania, ARABESQUE detine centre comerciale in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta, Iasi, Craiova, Ploiesti, Pitesti, Galati, Piatra Neamt, Bacau, Focsani, Tg. Mures, Oradea, Baia Mare si zonele limitrofe, astfel incat produsele comercializate au ajuns sa fie distribuite pe tot teritoriul Romaniei.
Firma este prezenta si in online, clientul putand astfel face cumparaturi facil in fata computerului.
   Furnizorii ARABESQUE sunt companii
romanesti de marca, dar si parteneri internationali de prestigiu din Germania,
Franta, Italia, Marea Britanie, Olanda, Austria, Spania, Suedia, Cehia,
Polonia, Slovacia, Elvetia etc.

  Pe 12 martie locuitorii Craiovei si cei din zonele limitrofe, sunt asteptati la redeschiderea celui mai nou si inovativ magazin de constructii- ARABESQUE.
  In aceasta zi clientii sunt asteptati cu un cadou surpriza: la cumparaturi de peste 50 ron vor primi cate o surubelnita multifunctionala.

  Magazinul a fost reamenajat pentru a fi mai usor accesibil persoanelor fizice, si-a marit de patru ori suprafata, si-a triplat gama de produse si acum isi asteapta clientii ce vor sa construiasca, renoveze sau reutileze. Aici ii asteapta o gama larga de produse de cea mai buna calitate: materiale de constructii, finisaje, instalatii, electrice, gresie, faianta, parchet, scule si unelte in stocuri aproape nelimitate si la preturi indecente.


  Sloganul Arabesque „Cand construiesc”, ii indeamna pe oamenii din Craiova sa isi amenajeze apartamentele sau casele asa cum au visat.

  Clientul beneficiaza aici de consultanta gratuita din partea specialistilor firmei, de colorarea vopselelor, debitare si cantuire PAL, fasonare, debitare otel-beton precum si de transport (in maxim 24 de ore) gratuit, adica de cele mai multe ori la locul de constructie pe santier.

  Grupul nostru de bloggeri a fost intampinat de intrare de catre doamna Angela Rapotan, Director Comercial Arabesque care ne-a declarat:
”Toti craiovenii care vor sa construiasca vor descoperi preturi indecent de mici si, in plus, transportul se face gratuit! Alte servicii pe care le oferim clientilor nostri sunt: consiliere, fasonare si debitare otel beton, colorare vopsele intr-o gama deosebit de variata de nuante, debitare si cantuire pal, inchiriere scule, transport specializat gratuit cu macara in cazul blocurilor de zidarie. In fiecare zi livram peste 10.000 tone de materiale pe toate santierele din Romania, iar experienta de 20 de ani ne permite sa punem la dispozitia clientilor nostri preturi excelente si stocuri pe masura”.
    In continuare domnul Cristian Matei, Director Retail ne-a oferit un tur explicativ al magazinului, insistand  la fiecare raion pe categoria de produse si modul facil de prezentare al acestora, ele  avand   culori dedicate pentru o mai usoara identificare.  
   Fiecare avem de facut mici sau mari modificari prin locuinte, asa ca am profitat de aceasta indrumare specializata pentru  a ne orienta catre unul sau mai multe produse ce le vrem achizitionate incepand cu maine. 
   Va pot recomanda de la raionul de mobila- bucataria Maria la un pret indecent de mic: 349 lei si de la raionul de scule – un set de trei unelte electrice: polizor unghiular, masina de gaurit cu percutie si fierastrau pendular, totul la 149 lei.
    Magazinul este luminat natural prin plafon, spatios avand o suprafata totala de  35.000 mp si peste 300 de angajati  va stau la dispozitie de maine pentru orice intrebari legate de produse si servicii.
 Maine 12 martie va amintesc,
Se redeschide Arabesque.

2 comentarii la “Maine12 Martie va amintesc, Se redeschide Arabesque

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *