Cadouri de Paste pentru copii- echipamente pentru sporturile urbane cu roți

Cadouri de Paste pentru copii- echipamente pentru sporturile urbane cu roți

A venit momentul în care începi să-ți frămânți creierul cam ce cadouri o să-i aducă Iepurașul celui mic. Bineînțeles că n-ai habar ce cadou de Paște o să-i iei, deși ți-ai promis că nu-l vei lăsa până în ultimul moment. Timpul nu este, din nou, de partea ta. În acest articol îți voi oferi 3 idei de cadouri de Paște pentru copii și anume 3 echipamente pentru sporturile urbane cu roți. Ia-ti notite. Știm cu toții cât de important este să facem mișcare, dar aceasta este și mai importană pentru copii aflați în creștere. Activitatea fizică la începutul vieții construiește oase mai puternice la vârsta adultă. masă musculară, reduce riscul de boli. Fie că dorești ca copilul tău să practice mai multe sporturi, fie că vrei să-i introduci o rutină de exerciții mai relaxantă, mereu ies în evidență sporturile urbane cu roți.

Cadouri de Paste pentru copii- echipamente pentru sporturile urbane cu roți

Trotinete copii

#trotinete Trotinetele pentru copii sunt atât de ieftine, încât este imposibil să nu cumperi una pentru copilul tău. De ce? Pentru că sunt distractive și promovează psihomotricitatea la orice vârsta, de la copii mici până la preadolescenti și adulti. Trotineta este cea mai eficientă în dezvoltarea fizică a copiilor, îi ajută să-și păstreze echilibrul. Odată ce copilul tău va trece de etapa de preșcolar, poate fi atractiv să investești puțin mai mult și să-i cumperi un Globber, deoarece este ultra-sigură și va rezista câțiva ani, dacă este bine îngrijită.

Configurația cu 2 roți în față este cea mai vândută. Aceste două roți oferă mai multă aderență și siguranță. Datorită trotinetei menținerea echilibrului va fi mult mai lejeră pentru mulți copii. Odată dobândită încrederea și, de asemenea, capacitatea de a ține un picior nemișcat și celălalt picior în mișcare, nu il vei mai putea opri pe cel mic, în parc.

Trotinetele pliabile sunt foarte ușor de asamblat și de dezasamblat, doar trebuie împins stâlpul ghidonului în partea din față sau în spate. Este atât de ușor, încât oricine o poate face, chiar și un copil. Dacă împarți prețul trotinetei la numărul de ani de utilizare, cu siguranță vei vedea că ieși în câștig. Cum poate atunci chiar și cea mai scumpă trotinetă să nu-și merite banii?

Trotinetă cu frână Play 5 Mov-Roz Copii Oxelo
Trotinetă cu frână Play 5 Mov-Roz Copii Oxelo
Trotineta Globber Go-Up 4 in 1 Deluxe Lights Albastra
Trotineta Globber Go-Up 4 in 1 Deluxe Lights Albastra
Trotineta Globber My Free Fix Albastra
Trotineta Globber My Free Fix Albastra
Trotineta Globber Evo 4 in 1 verde
Trotineta Globber Evo 4 in 1 verde

Role copii

#role Poate te-ai gândit că această primăvară este ocazia perfectă pentru a-l introduce pe copilul tău în lumea patinelor cu rotile. Patinajul este un sport minunat și o activitate recreativă cu multe beneficii pentru copii. Să vedem care sunt cele mai potrivite patine și de ce să ții cont atunci când le alegi.

 Patinele cu patru rotile au roți care vin în perechi așezate în paralel. Sunt construite pe o bază mai lată, ceea ce oferă mai mult echilibru și stabilitate. În față au un stopper care este folosit pentru a încetini sau ca frână. Sunt patinele tradiționale tipice pe care mulți dintre noi le aveam în copilărie.

Patinele în linie constau din 3 sau 4 roți plasate în linie dreaptă pe aceeași axă. Cu acest tip de patine este mai ușor să se obtină și să mențină viteza, intrucât au mai puțin contact cu suprafața și oferă mai puțină rezistență la rulare. Sunt potrivite unor copii mai mari.

Role Oxelo Quad 100 Alb Copii
Role Blackwheels Race negre
Role Blackwheels Race negre
Role POWERSLIDE KHAAN LTD Alb-Roz Copii
Role POWERSLIDE KHAAN LTD Alb-Roz Copii
Role Oxelo Play 3 Albastru-Roşu Copii
Role Oxelo Play 3 Albastru-Roşu Copii

Biciclete copii

#biciclete Când vine vorba de biciclete, există foarte multe modele pe piață.   Prin urmare, alegerea unei biciclete poate fi o sarcină destul de dificilă, dar Decathlon are răspunsurile potrivite pentru tine.  La ei vei  găsi numeroase modele de biciclete de bună calitate și la un preț competitiv. Dacă nu te descurci pe site, angajații magazinului îți vor explica caracteristicile fiecărui model, astfel încât să poți lua decizii bine informate. Ei sunt aici pentru a te ajuta să găsești cu ușurință ceea ce căuți.  

Bicicletă 14'' 500 Btwin Unicorn Copii 3-5 ani
Bicicletă 14'' 500 Btwin Unicorn Copii 3-5 ani
Bicicletă 16'' 900 BTwin City Aluminiu Albastru Copii
Bicicletă 16'' 100 Btwin Inuit Copii 4-6 ani
Bicicletă 14'' 500 Btwin Robot Copii 3-5 ani

Bicicleta copilului tău va fi cea care-l va ține în siguranță și cea care-l va purta oricând unde vrea sau are nevoie. De aceea este atât de esențial să găsești o bicicletă care să se potrivească vârstei și personalității lui. Nu contează dacă merge cu ea zilnic sau doar o dată pe săptămână, ceea ce contează este să o folosească cu echipamentul potrivit, așa că nu uita să îl cumperi împreună cu bicicleta. Îți garantez că copilul tău va iubi noua lui bicicletă de la Decathlon. Mai ales pe cele pentru copii mici care au culori vesele si modele imprimate din desene animate. Cu această bicicletă copilul se va putea duce oriunde, fie că este vorba de plimbatul în jurul casei sau în parcul din apropiere.

Cască Oxelo Role Skateboard Trotinetă MF 540 Portocaliu Fluo
Cască Oxelo Role Skateboard Trotinetă MF 540 Portocaliu Fluo
Casca protectie Globber Primo, cu lumini, culoare verde
Casca protectie Globber Primo, cu lumini, culoare verde
Set 3 perechi protecţii Oxelo role skateboard PLAY Roz Copii
Cască Oxelo Role Skate Trotinetă B 100 Albastru
Cască Oxelo Role Skate Trotinetă B 100 Albastru

Dăruirea unor astfel de cadouri de Paste pentru copii și anume echipamente pentru sporturile urbane cu roți, poate că nu ar fi fost prima ta opțiune,  dar adevărul este că ele pot fi cadoul perfect pentru acel băiat sau fata din familia ta care nu se mai distrează atât de mult cu jucăriile tipice pentru copii și pe care tu  vrei să-l vezi făcând mai multă mișcare afară, în natură.

Hai afară, hai la sport!

9 comentarii la „Cadouri de Paste pentru copii- echipamente pentru sporturile urbane cu roți

  1. Si al meu vrea o bicicleta si o sa i-o luam de la Decathlon, pentru ca de obicei cumparam de la ei, fiindca avem incredere ca produsele sunt bune. Si trotineta tot de la ei este.

  2. Bicicleta și trotineta sunt opțiunile de la Decathlon către care m-aș îndrepta. Le-aș dărui piticilor noștri care abia așteaptă Iepurașul! Bine, și eu îl aștept. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.