Depeche-isti, uniti-va la Circle of Love!

Depeche-isti uniti-va la Circle of Love!

Acum vreo 26 de ani acesta era  intrebarea: Esti rockerita sau depesista?

 Erau doua mari curente la moda in muzica: rockul si muzica lui Depeche Mode, iar fanii isi masurau puterile cam peste tot prin oras, adica se certau care-s mai buni si nu de putine ori au ajuns sa se ia la bataie. Fix ca niste copii care se lauda ca jucaria lor e mai frumoasa.
   Teoretic nu ar fi trebuit sa se calce pe bataturi pentru ca rockerii mergeau la rockoteca si depeche-arii la depecheoteca, dar orasul era mic.  Azi sigur te intrebi ce or fi avut de impartit pentru ca Depeche Mode dupa plecarea lui Vince Clarke care a format Yazoo impreuna cu Alison Moyet, au evoluat matur din succes in succes ca o trupa de rock alternativ de top. Nu mai vorbesc de influenta si impactul pe care l-au avut asupra altor rockeri: Killers, Interpol, Marilyn Manson, Dave Grohl, Axl Rose, Deftones, Chino Moreno, Rammstein, etc. Rareori un grup a ajuns sa puna o amprenta atat de mare asupra muzicii contemporane, au inspirat si au contribuit la nasterea rockului gothic si a rockului industrial.
Concertul Depeche Mode Arena Nationala 2013

Ca un adevarat depesist am fost la Bucuresti in 2013, la Arena Nationala, la concertul turneului „Delta Maschine” care promova al 13-lea album de studio cu acelasi nume. A fost un concert la care a vibrat un intreg stadion alaturi de membrii trupei.
Daca vrei sa-ti rememorezi acele vremuri si stiu ca nu mai ai rabdare pana in 2017 cand trupa Depeche Mode revine in Romania pentru a sustine un concert  ”Global Spirit Tour” pe Cluj Arena, te invit la:

                                                                       Circle of Love

Spectacolul multimedia Circle of Love

un spectacol multimedia neconventional, un rollercoster emotional al lui Alex, un altfel de musical pe muzica lui Depeche Mode.

Spectacolul spune povestea de dragoste a lui Alex si evidentiaza starile psihologice prin care trecem intr-o despartire. Ai aici trailerul spectacolului Circle of Love.

                                                                   Te-am facut curios?

                                          Atunci hai la spectacol pe 12 Nov, la Teatrul National Craiova!

47 de comentarii la „Depeche-isti, uniti-va la Circle of Love!

  1. Nu sunt fan Depeche Mode dar daca as putea sa plec de acasa fara bebe as fugi oriunde si as asculta orice. 🙂 Nu pot sa ajung foarte des in Bucuresti si am niste promisiuni ca am voie sa merg la Super Blog asa ca sper sa ajung macar acolo :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.