SuperBlogul e un sport de echipa

  Stand si uitandu-ma la articolele din urma, nu pot sa nu constat ca cele mai inspirate, creatoare si efervescente sunt cele scrise de-a lungul SuperBlogului, ies in evidenta chiar daca nu-s cele mai vizualizate. 
  In spatele lor se afla emotia competitiei, parte esentiala care aduce cu ea performanta.  Simti la fel ca intr-un sport bucuria si satisfactia, iar la final iti este indiferent daca atingi sau nu podiumul, important este ca ai concurat. Accentul se pune pe distractie, prietenie, fair-play si astfel competitia devine interesanta si se imbogateste. 
  Am deja la activ doua competitii SuperBlog si pot spune ca am acumulat ceva experienta, secretul este sa fii liber si relaxat, sa fii calm in interior. De-a lungul acestor competitii m-au incercat emotii pozitive care au contribuit la sustinerea motivatiei si mi-au permis sa abordez temele cu entuziasm si energie, dar trebuie sa recunosc, cateodata am si derapat gandindu-ma la retragere. Din fericire emotiile negative nu fac casa buna cu mine si le-am canalizat repede spre altele pozitive, la fel ca un sportiv de top.  Chiar si sportivii de performanta devin usor nervosi si iritabili intr-un concurs, dar un pic de tensiune controlata cred ca este necesara pentru a inspira performanta maxima. 
   Emotiile tale sunt ca un foc, daca le controlezi iti tin de cald si te vei afla confortabil in orice situatie, daca nu, vei exploda si odata cu ele si capacitatea ta de a face performanta.
  Mai am  un ultim secret, ma simt mult mai motivata in sporturile de echipa si SuperBlogul asta este, un sport de echipa, nu esti singur, participi alaturi de prieteni.

SuperBlogul e un sport de echipa

37 de comentarii la „SuperBlogul e un sport de echipa

  1. Bine ai revenit in SuperBlog, Raluca! 🙂
    Iti multumim pentru inscriere, iar pe 1 octombrie te asteptam la start cu prima proba a competitiei.
    Mult succes si sa ne citim cu bine! O toamna creativa iti dorim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.