Hello, hai la Hello Baby Expo Craiova!

Hello, hai la Hello Baby Expo Craiova!

  Te pregatesti sa devii parinte?
 Esti deja si cauti sfaturi, informatii legate de parenting sau cresterea copiilor?
 Vrei sa te distrezi alaturi de copilul tau?  Vrei sa faci shopping de calitate de la brandurile de top din domeniu?
     Vino la Hello Baby Expo Craiova!
 Intre 22-24 aprilie, la Centrul Multifunctional din Craiova se desfasoara Baby Expo, un targ dedicat copiilor si parintilor, iar accesul este gratuit.
 Vei gasi expozanti din urmatoarele domenii:
– alimentatie;
– amenajari interioare;
– cadouri;
– edituri si librarii;
– educatie;
– evenimente;
– fotografie;
– institutii publice;
– medical;
– non profit;
– produse naturiste;
– servicii IT;
– turism;
– vestimentatie.
  Am incercat sa adun toti expozantii in figura alaturata, dar nu am reusit pentru ca sunt foarte multi, insa ii vei putea intalni pe fiecare la standul sau.
  Ce bun ar fi fost acest targ acum cativa ani. Atunci de-abia gaseam lapte praf, biberoane, suzete, de haine nici nu mai pomenesc. Cand am fost invitati la o nunta a fost o adevarata provocare sa gasesc pentru Iris, in Craiova, o rochita vaporoasa care sa se preteze evenimentului. In final i-am facut una pe comanda, dar nu am fost incantata de rezultat. Ea a fost foarte mandra, astfel ca dupa un sfert de ora a venit la mine plangand ca si-o rupsese tot alegandu-se cu ceilalti copii.
  Acum nu mai trebuie sa mergi in alt oras ca sa cumperi ce-ti trebuie pentru copil si nici nu-i nevoie sa mai comanzi on-line, ci doar sa vii la acest targ.
  Aici poti vedea produsele, le poti testa, poti cere relatii suplimentare despre ele, poti beneficia de oferte exclusive si de reduceri speciale. Fiecare din acesti expozanti te asteapta alaturi de specialistii lor ca sa-ti prezinte noile produse si sa-ti ofere premii speciale.

  In cadrul targului va fi organizata o tombola, iar o familie norocoasa va pleca acasa cu premiul cel mare, greutatea familiei in apa de la AQUA Carpatica.

tombola Expo Baby
  Pe langa faptul ca te vei informa, te vei distra, poti participa activ la strangerea de fonduri organizata de Societatea Studentilor Medicinisti din Craiova, iar acestea vor fi utilizate la cumpararea unor echipamente pentru Spitalul Clinic Municipal Filantropia din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.