One movie night

One movie night

   Astazi  este premiera unui film pe care-l astepti de mult timp, dar nu stii sa te imbraci cu o pereche de pantaloni negri eleganti la care sa asortezi una din bluzele elegante din partea stanga a imaginii sau sa-ti iei o bluza mai sport ca cele din partea dreapta la o pereche de blugi? 
   Eu zic ca ai rezolva dilema daca ti-ai cumpara cu ajutorul noii promotii “perechi de bluze”. Cum vine asta ?? E simplu, daca cumperi oricare din bluze, cea de-a doua este la jumatate.
   E drept ca la film nu poti purta decat una, dar nu vine saptamana viitoare o alta premiera??
Atunci sigur vei avea din ce sa alegi, daca ai facut aceasta investitie desteapta.

Cu doar 400 Ron vei avea 8 bluze pentru 8 premiere. Poti sa-ti alegi oricare dintre cele 398 de articole din promotie. Nu uita ca oferta este valabila pana pe 9 martie, iar transportul este gratuit peste valoarea de 30$.

One movie night

One movie night by ralucabrezniceanu featuring a long sleeve striped top
Am facut o simulare de comanda pentru toate cele opt bluze din imagine.

     S-ar putea sa te atraga unul din cele 212 articole care au o reducere de 40%, dar fii atenta aceasta campanie se termina pe 5 martie.New-Style-Products-Sale!!!!!
40% OFF for the new items!
Seize the chance!
Ends:Mar/5!

Citeste:  Pro si contra SSD

6 comentarii

    1. Author

      Pe cine nu ar tenta, poate pe un barbat, dar aici nu sunt sigura s-ar putea sa vrea sa-i faca iubitei o surpriza.

    1. Poti sa ma suni si facem o comanda impreuna, asa vom economisi banii de transport si vom avea hainutele foarte repede.

    1. Sunt multe articole pe care tare mult as vrea sa le port in aceasta primavara, cum imi fac un buget de cheltuiala te sun.

Lasă un răspuns