8 intrebari pentru Iris. Interviu Zibo

Azi e ziua lui Iris, face 14 ani!!!! 
LA MULTI ANI!!!!
 tot uitandu-ma la poze am dat peste acest interviu dat in urma cu 4 ani, pentru 
Zibo.ro – universul online al copiilor

Iris Brezniceanu

 
Brezniceanu Iris Teodora este castigatoarea miniconcursului „Copii in vacanta„. I-am luat un interviu cu ceva timp in urma, iar Zibo a promis ca va va transmite impresiile ei dupa ce se va intoarce din tabara la Suncuius, excursie castigata in urma acelui miniconcurs.
Zibo : Iris, tocmai te-ai intors din tabara de la Suncuius. Cum ti s-a parut aceasta experienta?
Iris : A fost o experienta incredibila, mai ales pentru mine un copil crescut intr-un oras de campie.
Zibo : Ce activitati ti s-au parut cele mai interesante?
Iris : Tirul cu arcul a fost experienta interesanta si amuzanta, chiar daca n-am excelat la el. Am avut un punctaj mic, dar exersand voi putea sa evoluez. M-am simtit ca Robin Hood si tare as vrea sa devin membru al unui club de arcasi.
Zibo : Ai avut parte de experiente inedite? Nemaivazute la noi in tara?
Iris : O experienta inedita a fost via ferrata. Via ferrata este denumirea in limba italiana a drumului de fier, un traseu montan amenajat cu cabluri fixe, trepte de lemn, scari si poduri, care fac accesibila escaladarea unor rute montane  izolate sau greu de urmat.  Aceste trasee sunt disponibile si copiilor, fara sa se supuna riscurilor.
Zibo : Cum ti s-au parut conditiile de cazare?
Iris : Am stat la Hanul Bratcutei aflat pe malul Crisului Repede, la marginea padurii de foioase, in conditii asemanatoare hotelului, dar cu un plus de stil rustic.
Zibo : Cati copii au fost in tabara? Ti-ai facut prieteni noi?
Iris : In tabara am fost 24 de copii din toata tara. Iar in camera am stat cu Smarandita, care era din Suceava si cu care m-am imprietenit tare, urmand ca sa mai mergem impreuna in tabara, la iarna sau in vara viitoare. In tren, la venire m-am imprietenit cu trei baieti: Vladimir, Andrei Ducu si Andrei Sfirinschi. Ei erau toti din Bucuresti si se cunosteau deja pentru ca fusesera in iarna, in tabara de schi de la Straja. Toti treceam in clasa a patra, asa ca am avut din prima clipa ce sa ne povestim. In tabara m-am mai imprietenit cu Bianca din Sibiu, Stefan din Suceava, Ruxi, Petra si cele doua Ioane din Cluj. Eu am fost singura din Craiova.
Zibo : Cum s-a purtat personalul din tabara?
Iris : Deja imi este dor de animatoare: de Ana, de Ioana si de Liana, care au fost ca niste surori mai mari. De exemplu intr-o dimineata Ana ne-a facut o farsa la toti, ne-a manjit clentele de la usi cu pasta de dinti si ne-am murdarit si amuzat cu totii.
Zibo : Ce ti-ar mai fi placut sa faci in tabara?
Iris : Copii mai mari erau si la fotografie si as fi vrut si eu sa invat mai multe despre aceasta, dar nu am avut timp, fiind tot timpul ocupata cu celelalte activitati.
Zibo : Care este lucrul din tabara de care iti vei aduce mereu aminte?
Iris : Focul de tabara pe care l-am facut doua seri. Mi-a placut sa cantam, sa spunem glume si sa dansam in jurul lui. Toate activitatile din tabara au fost de neuitat si imi voi aduce mereu aminte de aceasta tabara cat si de prietenii pe care mi-am facut.
Interviul se afla pe pagina siteului  Zibo.ro si il puteti vedea aici 
http://www.zibo.ro/planeta-blog/Tablou-de-Copii-19/Iris-Brezniceanu-98 
 Iris va multumeste
http://www.zibo.ro/planeta-video/v/multumesc-pentru-tabara-Zibo-419

Brezniceanu Iris Teodora este castigatoarea miniconcursului „Copii in vacanta„. I-am luat un interviu cu ceva timp in urma, iar Zibo a promis ca va va transmite impresiile ei dupa ce se va intoarce din tabara la Suncuius, excursie castigata in urma acelui miniconcurs.

Zibo : Iris, tocmai te-ai intors din tabara de la Suncuius. Cum ti s-a parut aceasta experienta?

Iris : A fost o experienta incredibila, mai ales pentru mine un copil crescut intr-un oras de campie.

Zibo : Ce activitati ti s-au parut cele mai interesante?

Iris : Tirul cu arcul a fost experienta interesanta si amuzanta, chiar daca n-am excelat la el. Am avut un punctaj mic, dar exersand voi putea sa evoluez. M-am simtit ca Robin Hood si tare as vrea sa devin membru al unui club de arcasi.

Zibo : Ai avut parte de experiente inedite? Nemaivazute la noi in tara?

Iris : O experienta inedita a fost via ferrata. Via ferrata este denumirea in limba italiana a drumului de fier, un traseu montan amenajat cu cabluri fixe, trepte de lemn, scari si poduri, care fac accesibila escaladarea unor rute montane izolate sau greu de urmat. Aceste trasee sunt disponibile si copiilor, fara sa se supuna riscurilor.

Zibo : Cum ti s-au parut conditiile de cazare?

Iris : Am stat la Hanul Bratcutei aflat pe malul Crisului Repede, la marginea padurii de foioase, in conditii asemanatoare hotelului, dar cu un plus de stil rustic.

Zibo : Cati copii au fost in tabara? Ti-ai facut prieteni noi?

Iris : In tabara am fost 24 de copii din toata tara. Iar in camera am stat cu Smarandita, care era din Suceava si cu care m-am imprietenit tare, urmand ca sa mai mergem impreuna in tabara, la iarna sau in vara viitoare. In tren, la venire m-am imprietenit cu trei baieti: Vladimir, Andrei Ducu si Andrei Sfirinschi. Ei erau toti din Bucuresti si se cunosteau deja pentru ca fusesera in iarna, in tabara de schi de la Straja. Toti treceam in clasa a patra, asa ca am avut din prima clipa ce sa ne povestim. In tabara m-am mai imprietenit cu Bianca din Sibiu, Stefan din Suceava, Ruxi, Petra si cele doua Ioane din Cluj. Eu am fost singura din Craiova.

Zibo : Cum s-a purtat personalul din tabara?

Iris : Deja imi este dor de animatoare: de Ana, de Ioana si de Liana, care au fost ca niste surori mai mari. De exemplu intr-o dimineata Ana ne-a facut o farsa la toti, ne-a manjit clentele de la usi cu pasta de dinti si ne-am murdarit si amuzat cu totii.

Zibo : Ce ti-ar mai fi placut sa faci in tabara?

Iris : Copii mai mari erau si la fotografie si as fi vrut si eu sa invat mai multe despre aceasta, dar nu am avut timp, fiind tot timpul ocupata cu celelalte activitati.

Zibo : Care este lucrul din tabara de care iti vei aduce mereu aminte?

Iris : Focul de tabara pe care l-am facut doua seri. Mi-a placut sa cantam, sa spunem glume si sa dansam in jurul lui. Toate activitatile din tabara au fost de neuitat si imi voi aduce mereu aminte de aceasta tabara cat si de prietenii pe care mi-am facut.

La final Iris va multumeste tuturor:
http://www.zibo.ro/planeta-video/v/multumesc-pentru-tabara-Zibo-419

2 comentarii la „8 intrebari pentru Iris. Interviu Zibo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.