Viitorul achizițiilor online se construieşte în comunitate, pe hub-ul de oferte Castana.ro!

Viitorul achizițiilor online se construieşte în comunitate, pe hub-ul de oferte Castana.ro!

Căutarile pe internet înainte de a face o achiziție sau achiziția în sine, nu mai sunt acțíuni noi sau surprinzătoare, ci au devenit o practică uzuală. Tot mai mulți oameni preferă să caute online informații și opinii înainte de a cumpăra un produs, serviciu. Cumpărarea de pe Internet are multe avantaje, dar unul dintre ele este posibilitatea de a găsi cel mai bun preț al unui anume produs sau serviciu. Nu avem timp suficient pentru a parcurge toate site-urile de eCommerce în căutarea ofertelor, așa că te bucuri când altcineva face munca grea de a le căuta pentru tine. Aici strălucește site-ul Castana, în facilizarea și îmbunătățirea experienței cumpărăturilor online. Nu numai că în fiecare zi apar aici oferte noi și diferite de produse/servicii la prețuri imbatabile, dar se și diferențiază de celelalte site-uri agregatoare prin faptul că au construit o comunitate activă. Aici, fanii de chilipiruri sunt cei care descoperă, postează și evaluează ofertele. Viitorul se construieşte în comunitate, iar cel al ofertelor fierbinți pe hub-ul de oferte Castana.ro!

castana transparent

Pe hub-ul de oferte Castana.ro se colectează și clasifică propunerile a zeci de magazine online,  numai oferte fierbinți cărora apoi le crește gradul de vizibilitate printr-un sistem de votare.  Funcționează de fapt ca un mini-motor de căutare pentru fanul de oferte căruia îi place să compare și să găsească produsul/serviciul de care are nevoie, fără a fi nevoit să caute prin sute de site-uri web. Hub-ul de reduceri Castana.ro faciliteaza consumatorului acea cautare care altfel ar lua mult mai mult timp, efort și bani.  Obiectivul lui este mulțumirea și obținerea încrederii utilizatorilor platformei prin asigurarea unei catalog de oferte fierbinți, a unei bune experiențe de cumpărare și a unui trafic de calitate în magazinele care alcătuiesc catalogul său. Cheile de creștere  a acestui site  sunt mai multe,  dar de departe primează comunitatea de experți în oferte. Nu a fost suficientă crearea unui multimagazin online, ci aici s-a creat o comunitate încurajând schimbul de cunoștințe și îmbunătățind în acest fel calitatea vieții utilizatorilor. Le place să fie aproape de utilizatori, să facă schimb de opinii, idei, să ajute, așa că această comunitate a venit natural. Cea mai mare satisfacție a platformei este să te ajute în experiența de cumpărare online depașindu-ți asteptarile.  Acest showroom virtual oferă mai multă expunere brandurilor, dar mai ales oferă link-uri de oferte fierbnți către zeci de magazine online, economisind timp și bani utilizatorilor. Cu alte cuvinte aici găsești o situație win-win aplicată la trei participanți consumator, brand și site-ul Castana. Indiferent cum te poziționezi, cooperarea și participarea în grup conduc pe toți cei implicați la beneficiu.

Viitorul achizițiilor online se construieşte în comunitate, pe hub-ul de oferte Castana.ro! Hub-ul de oferte Castana

Comunitatea încarcă ofertele, nu magazinul sau vreun brand

Clienții, înainte de a face orice achiziție, caută informații, experiențe și opinii despre produsul în sine la diferite branduri și în diferite magazine, pentru a face comparații în ceea ce privește prețul sau beneficiile. Asigurarea acestei nevoi este cea care pune Castana în topul site-urilor specializate în compararea produselor online, dar și ceva în plus,  ceva unic, comunitatea activă de fani experți în oferte.  Reducerile și ofertele de aici sunt adăugate de către utilizatorii site-ului, și nu de vreun brand, făcându-l să evolueze și să se îmbunătățească constant. Pe hub-ul de oferte Castana.ro găsești o comunitate care încurajează descoperirea, anunțarea, postarea și evaluarea de noi oferte fie că sunt haine, electronice, jucării sau servicii, iar campania  „10 Castane Pozitive” o demonstrează încă o data. 

castana transparent
castana transparent
castana transparent
castana transparent
castana transparent
castana transparent
castana transparent
castana transparent
castana transparent
castana transparent

Campania „10 Castane Pozitive”

Ești expert în oferte? Intră pe platforma www.castana.ro, înregistrează-te, și postează ofertele de care te-ai îndrăgostit, iar în perioada 10 noiembrie – 10 decembrie vei fi recompensat nu numai cu gândul că ți-ai ajutat comunitatea să economisească timp și bani, dar vei primi și un voucher de 50 lei pentru cumpărături pe emag. Fain, nu? În mare doar primii 50 utilizatori care contribuie cu minim 10 oferte apreciate de comunitate (minim 10 voturi pozitive) primesc recompensa, dar regulamentul complet al campaniei îl găsești la adresa https://castana.ro/campanie  Grăbește-te să prinzi voucherul!

Viitorul achizițiilor online se construieşte în comunitate, pe hub-ul de oferte Castana.ro! expert in oferte Castana

Avantaje și beneficii ale hub-ului de oferte Castana.ro

#1 Oferte fierbinți

Problematica prețului este un punct cheie care afectează direct decizia de cumpărare a consumatorilor și cu care majoritatea magazinelor eCommerce se joaca nu doar pentru a câștiga clienți, ci și pentru a-și păstra loialitatea lor. Dacă ai intrat deja pe pagina de pornire Castana.ro, ai văzut că articolele cu reducere sau cum le zic experții în oferte- ofertele fierbinți- sunt caracteristica cea mai izbitoare a acestei platforme. Aici poți gasi o mare varietate de produse/servicii cu reduceri semnificative precum această mascara RIMMEL LONDON THE ONLY 1 Ruj de buze rezistent pentru femei 3,4 g nuanţă 210 Mauve-Ment al cărui preț este redus cu 71%! Aici găsești produse pentru toate buzunarele! Tot ce ai nevoie! Castana.ro funcționează ca un Black Friday tot anul,

Oferta fierbinte mascara Rimmel
castana transparent

#2 Furnizarea de informații suplimentare. Sistemul de evaluare, în „grade” 

Cheia deciziei de cumpărare se bazează în majoritatea cazurilor pe descrierea detaliată a produselor/serviciilor, iar această platformă supralicitează cu evaluarea printr-un sistem de evaluare cu „grade” făcută de către utilizatorii comunității. Utlizatorii sunt protagoniștii experienței de cumpărături, utilizând sistemul personalizează inteligent ofertele și le aduc în față pe cele mai fierbinți ( categoria „castane fierbinți” îți arată ofertele care au minim 50 grade) în funcție de gusturile, preferințele și nevoile lor în orice moment și pot indirect personaliza tipul de oferte și informații pe care le vei primi pe email, în buletinul informativ Best of 50’s.   

Viitorul achizițiilor online se construieşte în comunitate, pe hub-ul de oferte Castana.ro! Sistem de evaluare cu grade

Acest sistem este foarte simplu, seamănă cu jocul pe care îl jucam în copilărie- Rece, cald-  cu ajutorul lui îndrumi ceilalți utilizatori. Pe măsură ce volumul de trafic va crește și hub-ul Castana.ro va fi mai bine cunoscut, vor fi tot mai multe comentarii și evaluări ale produselor/serviciilor, iar acestă valorizare este și va fi foarte utilă pentru orice potențial cumpărător.

#3 Mediu de interacțiune liber. Voturile comunității

Un alt plus al acestui site, ce combina un număr mare de surse de informații  pe o singură platformă, este că în această comunitate găsești un mediu liber de interacțiune și opinie. Datorită sitemului descris mai sus, evaluarea și voturile utilizatorilor sunt vizibile, ofertele fiind clasificate în „fierbinți” sau „reci”. Ofertele care primesc mai multe voturi pozitive cresc în temperatură evidențiindu-se, iar cele care primesc voturi negative scad în temperatură estompîndu-se până dispar de tot din catalog.

#4 Utilizatorii hub-ului anunță ofertele creand dinamica 

Pe hub-ul de oferte Castana.ro se găsește o comunitate închegată de „experți în oferte”, de fapt utilizatori pasionați de vânătoarea de oferte, care vor să-și ajute semenii prin anunțarea și postarea noilor oferte descoperite, fie că ele sunt haine, electronice, jucării sau servicii. 

#5 Portofoliu larg de produse, toate oferte și reduceri tentante

O altă caracteristică a acestei  platforme este faptul că găsești tot ce ai nevoie la un preț modic, redus. Deși este adevărat că se concentrează foarte mult pe modă, aici găsești articole de decor, pentru grădină, mobilă, activități recreative, servicii, restaurante și baruri, servicii financiare și asigurări, sănătate și beauty, chiar și produse pentru animalele noastre de companie.

#6 Produse/servicii de calitate

Chiar dacă pe platformă se vorbește majoritar despre reduceri, este vorba despre produse/servicii de calitate de la o varietate mare de mărci cunoscute. Aici găsești de exemplu încălțăminte, îmbrăcăminte de firmă, având posibilitatea de a căuta direct marca preferată. Sunt prezente mărci foarte populare și acceptate pe scară largă precum Adidas, Nike, Desigual, Geox, Jimmy Choo, Lacoste, Michael, Kors, Tommy Hilfiger, printre altele.

Viitorul achizițiilor online se construieşte în comunitate, pe hub-ul de oferte Castana.ro! Oferta pantofi Puma
Viitorul achizițiilor online se construieşte în comunitate, pe hub-ul de oferte Castana.ro! Oferta pantofi alergare Under Armour

#7 Experiența optimă a utilizatorului

În fața unui astfel de multimagazin cu atât de multe categorii diferite de produse, cerința fundamentală pentru o experiență optimă a utilizatorului este organizarea, Castana.ro având o structură inteligentă și intuitivă. Ai acces ușor la categoria de produse/servicii pe care o cauți, întrucât, atât un meniu evidențiat în zona de sus, cât și într-un alt meniu în dreapta, te va ajuta și te va ghida în căutarea produselor/seviciilor dorite. Nu mai vorbesc de alte elemente precum viteza de navigare, uzabilitatea, utilizarea breadcrumb-urilor… toate acestea optimizează fără îndoială experiența de cumpărături!

#8 Facilitarea procesului de cumpărare

Preferi să cumperi prin intermediul hub-ul de oferte Castana.ro datorită ușurinței procesului de achiziționare. Odată ce utilizatorul intră pe site, poate efectua intuitiv o căutare avansată cu ajutorul numeroaselor filtre puse la dispoziție, restrângând căutarea cât mai mult posibil până își va găsi produsul/serviciul preferat. Ajuns în acest moment, trebuie doar selectată preferința și este redirecționat către site-ul magazinului, unde se face de fapt achiziția. Prin reunirea unui număr cât mai mare de oferte fierbinți de produse/servicii se construiește un catalog larg, astfel încât utilizatorul nu mai este nevoit să facă căutări intensive prin multitudinea de magazine online existente pe internet. Acest site spune utilizatorului cine vinde ce și care este cel mai bun preț. Pur și simplu trebuie doar să fii prezent pe platformă pentru a alege produsele din magazinul virtual și astfel economisești timp și bani.

Cum arată procesul de achiziție pe Castana,ro?

În prima etapă a procesului de cumpărare, căutarea pe Castana.ro îndeplinește obiectivul principal, care este ușurința în căutarea produsului. Aici este focalizată căutarea: produsele/serviciie la ofertă sunt segmentate prin filtre în funcție de nevoi,  stimulându-se în mod direct vânzările. În a doua fază, odată selectat produsul, acesta respectă pe deplin cea de-a doua cheie, care ar fi informația completă care trece prin opiniile altor utilizatori. Pe lângă informațiile despre produse/servicii similare, multe informații din sector despre produse/servicii concurente, aici se găsește și sistemul de evaluare în „grade” care aduce plusvaloare ne mai fiind vorba doar de a oferi produse/servicii într-un mod atractiv, ci și de a adăuga valoare achizițiilor realizate. Urmează cea de-a treia fază „palnia de conversie” când deja este decisă achiziția, moment în care utilizatorul este redirecționat către magazinul online corespunzător unde se efectuează plata. Modalitatile de plata, expediere, etc, depind direct de magazinul online care vinde produsul. Odată ce clientul dă clic pe „Către magazin” sau pe fotografia produsului, hub-ul de oferte Castana.ro te trimite direct pe site-ul vânzătorului, îndeplinind mai mult decât obiectivele propuse. Veniturile site-ului provin în principal din comisioanele de vânzări.

Concluzii – Castana.ro un hub de oferte care îți este de mare ajutor

Hub-ul de oferte Castana.ro are la bază dorinţa de a deveni prima opţiune a consumatorilor în ceea ce priveşte alegerea unei platforme de comerț electronic, oferind întotdeauna o experiență unică de achizitie prin indicarea celor mai fierbinți oferte. Deși destul de tânăr  s-a afirmat deja ca un partener loial, capabil să satisfacă nevoile specifice de cumpărare online a utilizatorilor platformei şi își imbunătătește constant poziţia.   Pe piața românească se găsesc mai multe exemple de ecommerce care se angajează să fie multimagazine pentru a obține succesul în sector, dar Castana.ro este un agregator care chiar facilitează achizițiile  utilizatorilor săi.

Aici poți vizualiza cu ușurință, de acasă, toate produsele aflate la ofertă și cu diverse reduceri  și le poți compara confortabil cu un singur clic. Așa rezolvi una dintre cele mai mari probleme care apar atunci când faci o achiziție online: pierderea inutilă de timp. Având atâtea oferte de produse nu va fi nevoie să treci de la un site la altul, doar să privești prin această vitrină virtuală și găsești tot ce îți dorești alegând articolele indiferent de magazinul care le vinde.

Cauți niște articole de îmbrăcăminte pentru a petrece un weekend la munte, la zăpadă sau poate niște încălțări impermeabile pentru zilele ploioase? Te-ai plimbat prin toate magazinele din mall si nu ai gasit ce aveai nevoie la un preț modic? Cu hub-ul de oferte Castana.ro experiența de găsire și cumparare este mult ușurată. Aici ai o  varietate mare de produse pentru orice anotimp, diferite mărci și stiluri… În plus… ei au un număr mare de oferte fierbinți care te vor ajuta să găsești chilipirul pe care l-ai așteptat și care-ți va face ziua mai fericită! 

Economisește cumpărându-ți articolele preferate acum! Totul fără a pleca de acasă! Intra pe Castana.ro pentru a verifica ofertele ;)!!!

P.S

Dacă îți place și ți se pare util acest articol, poți da un Like și un Share să îl vadă și alte persoane!

12 comentarii la „Viitorul achizițiilor online se construieşte în comunitate, pe hub-ul de oferte Castana.ro!

  1. Am auzit de Castana.ro, dar sincer n am încercat și nu am aprofundar lucrurile desprea hub-ul de reduceri. Voi face în curând asta, deoarece vin sărbătorile și cumpărătturile online vor fi vedeta sezonului. zmulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.