Casa

Luna aceasta ai liber la creativitate în grădină! Află ultimele trenduri!

Luna aceasta ai liber la creativitate în grădina ta! Află ultimele trenduri!

Vremea frumoasă începe să își facă simțită prezența din ce în ce mai intens și asta pentru că sezonul cald bate ușor ușor la ușă. Curățeniile de primăvara sunt aproape pe terminate iar gradinile caselor încep să înflorească și să se armonizeze într-o simfonie de culori minunată. Cu siguranță deja te gândești la petrecerile în aer liber pe care vrei să le organizezi în curtea casei alături de prietenii tăi. De asemenea, priveliștea pe care o vei putea admira în timp ce stai tolănit pe un șezlong, citind o carte alături de o cană de cafea este de neprețuit. Pentru acest lucru trebuie să te pui la punct cu tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți amenaja curtea într-un mod cât mai frumos, care să îți creeze o stare de bine și de relaxare. Luna asta ai liber la creativitate in grădina ta!creativitate în grădină

Iată 3 trend-uri în 2019 pentru amenajarea spațiului din grădină:

1) Iluminatul

Creativitate în grădină bazată pe iluminare. Anul acesta, specialiștii spun că tendințele în design-ul de interior se bazează pe jocul luminilor, în special cele de exterior. Zonele în care predominantă este lumina caldă reprezintă ingredientul perfect pentru o seara minunată petrecută în compania prietenilor și a familiei. Pentru acest lucru, trebuie să te orientezi către proiectoare de exterior de calitate, iar pretul proiectoarelor cu led este unul accesibil, în comparație cu satisfacția pe care o vei avea când îți vei vedea grădina atât de frumos iluminată și amenajată.  De asemenea, poți apela la diverse modele de ghirlande sau lumini pe care le poți agăța în copaci sau pe gard și care creează un aer de mister, dar și de relaxare. 

2) Materialele de calitate

Mixul de materiale de calitate îți oferă ocazia să îți personalizezi grădina exact așa cum visezi. Folosirea unei game variate de materiale este o tendință care a fost în continuă creștere începând cu anul 2018. Astfel, cu puțină creativitate și intuiție, poți avea chiar în grădina ta conceptele pe care le regăsești doar în paginile de revistă. Cu siguranță vei avea un spațiu admirat de către toată lumea.

3) Explozie cromatică

În 2019 se poartă culorile vii, dinamice, asociate cu mediul înconjurător. Culoarea anului 2019 este Living Coral, astfel că se încurajează folosirea nuanțelor îndrăznețe atât în ceea ce privește vestimentația, cât și în ceea ce privește amenajarea casei. Pentru grădină poți alege scaune colorate, sau accesorii precum perne colorate care vor aduce un plus de veselie și de energie. Dă-ți drumul la creativitate în grădină!

Așadar, dacă vrei să îți faci propriul colț de rai la tine acasă, investește în amenajarea spațiului și fii la curent cu cele mai noi tendințe în design. Curtea casei va fi întotdeauna oaza ta de relaxare, unde te poți deconecta după o zi stresantă la birou sau unde poți petrece timp de calitate în compania prietenilor sau a familiei. Indiferent că este zi sau seară, asigură tot confortul invitaților tăi și oferă-le niște momente relaxante. În fond, e mult mai frumos să organizezi o întâlnire sau o petrecere în intimitatea propriei locuințe decât la un restaurant.

Photo: www.shutterstock.com

12 comentarii la „Luna aceasta ai liber la creativitate în grădină! Află ultimele trenduri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.