Din aceasta saptamana ma alatur proiectului initiat de catre Daniel „Miercurea fara carne” si o sa postez cate o reteta de post. E un mod simplu de a fi plini de energie mancand sanatos si responsabil macar o zi pe saptamana. Recunosc ca ma dau in vant dupa proteine de calitate, dar carnea comercializata la noi e plina de hormoni si concentrate, iar corpul nostru chiar are nevoie de o zi de repaus pe saptamana.
Pentru preparare iti trebuie:
- 30 ml ulei
- 3 buc. rosii
- 1 varf sare, piper
- 250 gr ravioli cu branza
- 1 buc. ceapa mai mica
- 4 buc. catei usturoi
- 1 buc. fruze patrunjel
Instructiuni :
- Se pun la fiert ravioli in apa clocotita cu sare un timp conform instructiunilor de pe pachet, astfel incat sa fie al dente.
- Se curata rosiile de coaja, se taie bucati mai mari si se curata de seminte.
- Se caleste ceapa tocata in putin ulei, apoi se adauga rosiile.
- Se zdrobesc cateii de usturoi si se adauga peste sos, lasandu-se 5 min sa fiarba.
- Ravioli se strecoara de apa si se adauga peste sos. Se portioneaza in farfurii.
- Se rasneste piper proaspat pe deasupra si se orneaza cu cateva frunze de patrunjel.
Ce zici, te alaturi noua la „Miercurea fara carne”?
3 comentarii la „Ravioli cu branza si sos de rosii”
o reteta usoara si delicioasa !
e o idee excelenta de a ne dezintoxica dupa atata cura cu carne :))
sper sa pot sa ma tin de promisiune si sa reusesc ca macar o zi sa mananc fara carne