Teribil de atragatoare!

             Luna noiembrie se anunta o luna incarcata de evenimente :
– pot-ul lunar al CCIFER oferit de Cabinents d’avocats GRUIA-DUFAUT la Hotelul Pullman;
– petrecerea de la Palatul Ghika  Prive: Rodriguez Jr. and Gorje Hewek;
– concertul Armin van Buuren de la Romexpo;
– Festivalul National de Teatru;
– Fuga de Strigoi din Padurea Baneasa;
      Pentru fiecare am nevoie de cate o tinuta in stiluri diferite: elegant. casual, sportiv si caut  un magazin online care sa aiba atat imbracaminte, cat si incaltaminte, accesorii.
     Cea mai mare provocare o constituie incadrarea intr-un buget modest, dar si existenta marimilor liliputane, deoarece sunt  scunda si slabuta.  Vreau sa fiu teribil de atragatoare, indiferent de stilul abordat.
      Tastez magazin online de haine si-mi sare imediat in ochi ceva:

Mereu Preturi Wow!!

      Si parca nu-mi atrasese destul atentia, mai jos scria: 

Livram fericire!

exact ce-mi trebuia, asa ca-l deschid  Nu stiu de ce nu m-am gandit eu prima la el, deoarece este cel mai popular brand romanesc de moda de 20 de ani incoace, se gaseste pe marile bulevarde. malluri, iar in 2013 a primt premiul de cel mai bun fashio e-shop din Romania la Gala e-Commerce!

       Ati ghicit!

      Este vorba de TinaR sau www.tinar.ro, contine colectiile unor branduri romanesti cat si colectiile unor branduri internationale de renume. In zece minute mi-am gasit toate tinutele si le-am incarcat in cos.
        Pentru pot-ul lunar al CCIFER  de  la Hotelul Pullman am ales o rochie de cocktail din lycra, brand: Love Love, care-mi va atrage multe complimente si de ce nu o inaintare pe plan profesional. Chiar numele rochiei imi sugereaza  oportunitatea profesionala care-mi sta in fata, o cheama: Change your direction si parca are viata proprie, deoarece mi-a facut cu ochiul cand navigam pe site. Are  nuantele marine si celeste, ca pentru o zeita fashion si are  un look ultra-feminin.

 Voi fi o prezenta feminina, eleganta, cu o stare de spirit ideala pentru o toamna cu temperaturi de primavara! Vom face o echipa excelenta, deoarece este o achizitie senzationala, asa mulata, stralucitoare si mai are si un  pret redus la….. jumatate!
       Pentru party-ul de la Palatul Ghica am ales o rochie scurta tot brand: Love Love, care sa poata sa-mi permita sa ma misc usor pe ritmurile de dans. Este romantica, plina de feminitate si melancolica, are  elemente florale, trasparenta eterica, nuditate delicata, este facuta pentru mine si are si un nume misterios: HER Secret. Si ea este acum la jumatate de pret, nu-mi vine sa cred ce noroc pot avea.
La incaltari inca nu m-am hotarat, nu stiu ce sa aleg: pantofi brand: NISSA
sau sandale acelasi brand si va rog sa ma ajutati cu o sugestie.
       Ambele perchi sunt potrivite pentru ocazii, sunt de piele si au un pret convenabil. As face un mix intre cele doua perechi deoarece pantofii as vrea sa aiba tocul mai inalt, iar sandalele as vrea sa nu aiba curelusa peste picior, desi este foarte utila la dans, pentru ca tine piciorul fix in sanda.
      Pentru concertul lui Armin van Buuren  a fost cel mai simplu, mi-am ales niste blugi albastru ciel brand: Maison Scotch,
 un tricou brand: Religion, care nu mi-a venit sa cred ca era redus 60%
si niste botine culoarea grafit, brand: Big Star
     In final am constat ca toate produsele alese erau reduse de la 20-60%, teribil de atragatoare preturi!!!
 Indiferent de evenimentul la care trebuie sa participati veti gasi navigand pe site-ul www.tinar.ro  produsul perfect potrivit varstei, conformatiei, buzunarului si stilului dorit.

2 comentarii la „Teribil de atragatoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.