Somn cu mustar, la cuptor

   Ingrediente:
un somn mic (1,5 kg);
– 2 linguri de mustar;
– 8 catei de usturoi;
– rozmarin;
– ulei de masline;
– sare, piper.

    Usturoiul pisat l-am amestecat cu putin ulei, apoi am adaugat mustarul si condimentele, omogenizand compozitia.
      Am curatat de intestine somnul si l-am taiat rondele, fiecare bucata am uscat-o cu ajutorul prosoapelor de hartie si apoi am tavalit-o prin compozitia de mai sus. 
     Intr-un vas termorezistent am pus putin ulei si am adaugat rondelele, punandu-l mai apoi in cuptorul incalzit la 200 grade C.
Dupa 20 de minute am scos vasul si am aranjat bucatile pe farfurii, servindu-l cald.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.