ASociatia Bloggerilor Olteni

Issa Riesling, Emmentaler, Viena, trei nume vestite si o degustare reusita

De doi ani si jumatate ASBO( ASociatia Bloggerilor Olteni) construieste un proiect "Branzeturi cum se cuVin" a carui directie o ...
Citește Mai Mult
/ / Degustari, Intalniri ASBO
Nu iti stabili termeni si limite imposibil de atins 

Vrei sa ai o silueta de invidiat? Iata ce greseli sa NU faci atunci cand incepi acest demers! 

In prezent, atentia pentru aspectul fizic primeaza,  din ce in ce mai multe persoane pun accent pe o silueta bine conturata, ...
Citește Mai Mult
/ / Miercurea fara carne, sanatate
Tamaioasa Romaneasca si Maasdam

Tamaioasa Romaneasca si Maasdam, o bucurie imperecheata

Un semn ca oltenii iubesc pairingurile dintre branzeturi si vin este proiectul "Brinzeturi cum se CuVin". Si la cea de-a ...
Citește Mai Mult
/ / Degustari
Proiectul Antrenat de Majorat cu doctorul Cristian Andrei

Proiectul Antrenat de Majorat sau Think Outside the Box cu doctorul Cristian Andrei

Te-ai Antrenat de Majorat? Daca ai in jur de 16-19 ani e posibil sa fi participat la una din sesiunile ...
Citește Mai Mult
"10 Mari Craioveni" un proiect dedicat concetatenilor care au facut din lume un loc mai bun

„10 Mari Craioveni” un proiect dedicat concetatenilor care au facut din lume un loc mai bun

De-alungul timpului au trait in Craiova numeroase personalitati care prin activitatea lor au facut o diferenta in comunitate si au ...
Citește Mai Mult
vinuri rosii

Studiu: Afla ce bauturi prefera romanii!

Romanii sunt fini cunoscatori si pasionati de consumul alcoolului, mai ales in contexte sociale de mare importanta sau la evenimentele ...
Citește Mai Mult
/ / degustare vin, Degustari, vin, vinoteca

Dulceata de ceapa la „Miercurea fara carne”

In aceasta saptamana la Miercurea fara carne va prezint miracolul caramelizarii intr-o dulceata de ceapa.  Stii cum se transforma cristalele ...
Citește Mai Mult
/ / Miercurea fara carne
Degustare Domeniile Averesti si Delaco

Zghihara plus Camembert, un pairing demn de-un expert

Dupa perioada intensa de culegere a strugurilor in care podgorenii au fost foarte ocupati iar noi, ASociatia Bloggerilor Olteni,  n-am ...
Citește Mai Mult
/ / Degustari, Intalniri ASBO

Mancare rafinata si simpla la #80 BlogMeet oltean

Pentru a sarbatori al 80-lea BlogMeet oltean ne-am indreptat iarasi catre Il Forno Pub&Grill. De cand s-a deschis acest restaurant din ...
Citește Mai Mult
Dulceata de ardei iute

Dulceata de ardei iute

Am mancat saptamana trecuta un starter cu branzeturi acompaniat de un chutney de Jalapeno si m-am indragostit instant. De ambele ...
Citește Mai Mult
/ / Miercurea fara carne

Ratatouille a la Remy si Alfredo Linguini

Ratatouille este o specialitate culinara din Nisa si se prepara cam in toata regiunea Provence. De fapt si la noi ...
Citește Mai Mult
/ / Miercurea fara carne

Cine va fi Absolut Personality of the Year?

Anul acesta va fi al patrulea an cand particip la Webstock. Dupa cum stii nu vin singura, ci impreuna cu ...
Citește Mai Mult
/ / evenimente, Intalniri ASBO
Lapte de migdale

Lapte de migdale. Reteta. Proprietati. Beneficii.

O alternativa excelenta a laptelui de vaca este laptele de migdale. Daca esti vegan, alergic la soia sau produse lactate, ...
Citește Mai Mult
/ / Culinar, Miercurea fara carne
“Confesiunile unui cafegiu” sau o viata in cautarea cafelei perfecte

„Confesiunile unui cafegiu” sau o viata in cautarea cafelei perfecte

Am inceput sa citesc "Confesiunile unui cafegiu" de cand mi-a adus-o curierul. Am comandat-o pe LibMag.ro. M-a captivat imediat, dar ...
Citește Mai Mult
/ / carte, Craiova Life, Experiente Food
Panoplie de pairinguri

Jocul iubirii dintre Ice Wine si Grana Padano la 5 Continents!

Am ajuns la a 25-a degustare de branzeturi si vinuri. Proiectul derulat de catre ASBO ASociatia Bloggerilor Olteni si Dictionar.ro- ...
Citește Mai Mult
Încarc...