22 motive ca să participi la Craiova IntenCity, unicul festival EDM și pop din sudul României

22 motive ca să participi la Craiova IntenCity, unicul festival EDM și pop din sudul României

În ultimii ani, festivalurile de muzică au devenit o parte esențială a vieții noastre, chiar aș putea spune un mod de viață. Mulți dintre noi le așteptăm cu nerăbdare an de an pentru că ele ne ajută să trăim senzații unice și de ce nu, să evadăm din realitate. În Oltenia nu era niciun festival EDM și pop, asta până vara acesta. Peste trei zile începe la Craiova un nou festival de muzică electronică și pop- Craiova IntenCity- așa că m-am gândit să îți dau câteva motive pentru care ar fi minunat să participi la el.

  1. Este cel mai mare festival de EDM și pop din sudul Romaniei, de fapt primul festival de muzică electronică și pop din Oltenia, Bănie, Craiova.  EDM (electronic dance music) Dacă ai trăit sau nu experiența unui festival de muzică, sigur nu ai trăit experiența IntenCity Craiova pentru că este prima ediție. Faptul că nu mai cheltui o gramadă de bani pe drum și cazare mi se pare un megamotiv ca sa nu-l ratezi…asta dacă ești oltean. Dacă nu ești oltean, zic să-i dai o sansă pentru că oltenii sunt surprinzători, plini de viață, veseli, intenși că doar de aia se numește festivalul IntenCity. Ei s-au născut ca să petreacă, să cânte și să joace și cum vara e pe sfârșite, festivalul este un motiv în plus să-i sărbătorești plecarea.
  2. Lineup-ul strălucitor. Vor cânta artiști care au influențat generații întregi precum East 17, Ricchi e Poveri, Boney M XP, Sandra, La Bouche, No Mercy, Modern Talking Band cu Thomas Anders, dar și cei noi care au acum hituri în topurile muzicale ca- Afrojack, Jason Derulo, Luis Fonsi, Paul Van Dyk, Dj Snake. Pe unii poate i-ai vazut la Untold sau Neversea, dar nu în vibul Baniei. De exemplu eu l-am vazut pe Jason Derulo in 2018 la Untold, pe Afrojack in 2016, 2018 tot la Untold și anul acesta la Saga Festival, dar de-abia aștept să-i revăd…acasă, la mine. Nu am amintit toți artiștii prezenți, așa că ar fi util să studiezi afișul festivalului.
  3. Ține trei zile, de pe 26-18 august 2022 și are loc pe Stadionul Oblemenco, stadion care găzduiește pentru prima dată altceva decât fotbal,
  4. Festival al comunității, toată lumea se regăsește in line-up fiind recomandat pentru orice vârstă sau gust muzical. Rezumând și înghesuind genurile muzicale prezente, va fi o searî disco, una EDM și una latino. 
  5. Are ca numitor comun -dragostea pentru muzică. Gusturile muzicale specifice, dar și generale unesc, pentru că întotdeauna muzica va fi un limbaj universal.
  6. Întâlnești trupe și muzică nouă. Cu toții mergem la festivaluri ca să ascultăm anumite trupe pe care le iubim, dar în afara lor există întotdeauna muzică nouă de descoperit. La IntenCity vei întâlni atât trupe cunoscute cât și necunoscute ție, atât noi cât și vechi. Datorită varietatii mari de artiști prezenți, sigur vei întâlni stiluri de muzică și trupe/banduri pe care nu le auzisei până acum. Din stilul de muzică ce-mi place mie îți dau câteva exemple- 2 DJ din top 10 mondial: Snake și AfroJack, bașca Paul van Dyk, Mahmut Orhan, Fonsi numărul unu mondial aproape un an cu Despacito, Jason Derulo pe care-l auzi în toate cluburile. 
  7. Festivalul se desfășoară în aer liber și este însoțit de un număr mare de artiști, așa încât plăcerea este înmulțită. Nimic nu se compară cu ascultarea unui act live, pe scenă trupele își varsă sufletul.
  8. Întâlnești oameni cu aceleași gusturi muzicale.
  9. Muzica are diverse beneficii, ajută la reducerea nivelului de stres, îmbunătățește starea de spirit.
  10. Experimentezi un sentiment unic de libertate și-s puține momentele de acest fel.
  11. Îți poți exprima emoțiile- dansezi, cânți, râzi, te distrezi, toate acestea facilitând dezvoltarea încrederii, a stimei de sine și a sentimentului de apartenență de grup.
  12. Vibe de vară, de vacanță.
  13. Este o experiență uimitoare de împărtășit cu prietenii tăi. Creezi noi legături cu prietenii actuali și îți poți face ușor alții. Aceleași preferințe muzicale, te pot face să cunoști oameni foarte cool și interesanți, cu aceleași gusturi ca și tine. 
  14. Economisești bani. În acest festival cântă artiști internaționali. Acum ai ocazia să îi asculți în Craiova fără să fi nevoit să călătorești în străinătate sau un alt oraș din țară ca sa-i vezi/auzi. În plus nu poți nega că este foarte convenabil material să ai ocazia să vezi peste 40 de trupe, artiști în 3 zile, într-un singur loc.
  15. Descoperi orașul Craiova. el este un oraș care are multe de oferit unui turist, ceea ce face ca experiența festivalului sa fie mult mai prietenoasă. Fie ca locuiesti aici sau vii in vizita exista multe oferte culturale, turistice, gastronomice.
  16. Poți să-ți etalezi cele mai funky, cool ținute ale tale, dar mai important este să te simți confortabil în ele, așa încât să te poți distra lla maxim. 
  17. Socializezi ca niciodată- vibrațiile bune, muzica și dorința de a te distra, te fac muuult mai sociabil.
  18. Există atracții și surprize care te vor face să trăiești experiența la maximum.
  19. Faci superfotografii, toate uimitoare și instagramabile.
  20. Vremea în Bănie este incredibilă la sfârșitul verii, nu te coci de cald, dar nici nu îngheți chiar dacă-i 3 dimineața.
  21. O investiție într-o experiență. Experiențele îți lasă amintiri pentru totdeauna, creează momente speciale și te fac să te bucuri mai mult de viață. Festivalurile de muzică sunt una dintre acele oportunități pe care nu le putem rata pentru că ne oferă momente de neuitat.
  22. Amintirile unui astfel de festival de muzică durează toată viața.

Cele mai bune lucruri din viață sunt momentele frumoase și pe care le păstrăm în suflet ca pe o comoară. Ele sunt cele de care ne vom aminti peste ani și care ne vor face să zâmbim. Un festival de muzică este plin de ele, mult mai mult decât lineup-ul muzical și Craiova IntenCity nu va face excepție. Dacă ai trăit sau nu experiența unui festival de muzică, sigur nu ai trăit experiența IntenCity Craiova pentru că este prima ediție, așa că nu ai niciun motiv ca să lipsești.

Ne vedem la IntenCity!

Biletele sunt disponibile pe https://bit.ly/IntenCityFestival și la Agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă, Magazinele Universitatea Craiova din Piața Mihai Viteazul și Electroputere Parc Mall, Magazinul Oficial FCU Craiova 1948 din Str. Sf. Dumitru nr. 1 și agenția Water Park din Parcul Tineretului

8 comentarii la „22 motive ca să participi la Craiova IntenCity, unicul festival EDM și pop din sudul României

  1. Ce păcat că în perioada aceasta nu pot participa la niciun eveniment de tipul acesta sau altul. Dar imediat ce trec de 30 august, voi ”rupe” tot.
    Am văzut informațiile pentru acest festival și recunosc, m-a tentat teribil deoarece am găsit nume care îmi plac mult pe listă.
    Poate data viitoare voi fi mai norocoasă. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.