Brățara de argint personalizată cu charmuri. Semnificații

Brățara de argint personalizată cu charmuri. Semnificații

În prezent, o brățara de argint personalizată este unul dintre accesoriile preferate de către femei pentru a-și completa ținutele. Oferta este impresionabilă: ele pot fi realizate din cele mai prețioase și scumpe metale, cu sau fără  pietre prețioase sau pot fi din piele, snur și alte materiale accesibile ca preț, insa cele care sunt acum în tendinte, si fara indoiala sunt printre preferatele mele, sunt bratarile din argint cu charmuri. O astfel de brățară personalizată este o bijuterie care adaugă o notă personală oricărui look, aduce frumusețe, finețe, eleganță, dar mai ales energie și exprimarea personalității. Purtarea unei brățări cu charmuri este o expresie care depășește piesele în sine, ea spune povestea personală. Fiecare brățară este diferită pentru ca fiecare reprezinta o personalitate felurita si fiecare charm spune o poveste ce variază. De aceea cred că nu o să se demodeze niciodată.

Despre bijuterii

Bijuteriile au fost și continuă să fie obiecte foarte apreciate în societate, cu o mare semnificație pentru diferite culturi și civilizații. Nu de ieri, de astăzi, ci de secole. Potrivit diverselor credințe, bijuteriile pot aduce un efect spiritual personalității noastre și chiar energie corpului nostru. Purtarea de bijuterii a fost și este atât un simbol al puterii și statutului social al oamenilor, dar de foarte multe ori sunt purtate pentru puterea lor spirituală.

Brățara de argint personalizată

În continuare, o să vă să vorbesc despre charm-urile de pe brățările de argint și nu numai, un articol devenit unul dintre cele mai dorite accesorii ale momentului. Cu siguranță ai văzut pe multe conturi de Instagram ale influencerilor tăi preferați, prntre alte bijuterii argint o piesă unică și originală, care se remarcă. Este o brățara de argint personalizată cu charmuri. Ceea ce poate nu știi întotdeauna este că fiecare charm de pe ea are o semnificație. O să ți-o arăt pe a mea, pentru că de Mărțisor s-a mai îmbogățit cu încă un talisman foarte expresiv – 

“I Love You To The Moon And Back”

Înainte de a cumpăra o anumită bijuterie, este întotdeauna bine să știi ce opțiuni sunt disponibile.  Astfel, poți analiza beneficiile fiecăruia și poți lua cea mai bună decizie. Dacă ești interesată de achiziționarea acestora, te-aș sfătui să vizitezi site-ul web https://www.vendajewelry.com/ și să consulți catalogul lor. Să nu te descurajeze numele site-ului, afacerea aparține unei familii de români, așa că poți comunica ușor cu ei.

“I Love You To The Moon And Back”

Acest charm de argint și glazură de email albastru- „I love you to the moon and back”, pe lângă faptul că se caracterizează prin finețe și frumusețe, este alegerea ideala pentru cei ce vor sa isi exprime sentimentele. „Te iubesc până la lună și înapoi” este o expresie comună folosită pentru a exprima afecțiunea puternică pentru o altă persoană. Expresia este folosită atât pentru partenerii romantici, precum și pentru prietenii apropiați și membrii familiei.  Un părinte poate folosi această expresie pentru a-și exprima afecțiunea pentru un copil, ea ne referindu-se doar la atracția și angajamentul lor romantic al îndrăgostiților unul față de celălalt. 

Această frază se bazează pe distanța dintre Pământ și Lună, subliniind că dragostea este mai mare decât această distanță. Exprimarea iubirii pentru cineva care folosește acest limbaj este mai degrabă metaforică decât literală ( relativ vorbind, Luna nu este chiar atât de departe de Pământ) și sugerează că dragostea este chiar mai mare și mai impresionantă decât celelalte simple emoții pământești. Mi se pare un cadou ideal pentru Valentine S Day, Dragobete, dar și 1-8 Martie. Acest charm poate fi purtat pe o brățara de argint personalizată, pe un snur de piele, pe un lant ca pandativ sau poate fi un excelent mărțișor.

Brățara de argint personalizată cu charmuri. Semnificații. Daruieste amintiri! (2)

Ce este o brățară cu charm-uri?

Brățările cu charm-uri au mare succes. Ele sunt, de fapt, brățări pe care poți pune diverse pandantive (charm-uri, talismane). Aceste charmuri se vând separat și cel mai bun lucru la ele este că sunt opțiuni pentru toate gusturile. Dacă îți place să călătorești, de exemplu, există charmuri cu Turnul Eiffel, altele cu sticlă de Murano, cu forme de valiză, avion, glob pamântesc, etc. Dacă ești iubitor de animale poți purta charm-uri cu ele.  Cu alte cuvinte, brățările cu charm-uri pot fi personalizate după bunul plac. De fapt, brățara cu charm-uri este potrivită în special pentru cei care iubesc personalizarea. 

Lanțul de siguranță

După cum știi sau ai bănuit din ceea ce am spus mai sus o astfel de brățară personalizabilă poate fi modificată oricând prin adoptarea unei teme sau cu diverse charmuri care se referă la lucruri care îți plac. Asamblarea unei brățări cu charm-uri este foarte simplă, trebuie doar să cumperi charm-urile dorite. Grozav, nu-i așa? Da, dar pentru a nu se desface din greșeală brățara și a nu pica/pierde charm-urile, ar mai trebui să achiziționezi și un lanț de siguranță.

Tot de Marțișor am mai primit cadou ceva din același magazin online, și anume un lanț de siguranță pentru brățara de argint personalizată. În cazul în care datorită mișcărilor mâinii sau vreunei lovituri. brățara se poate deschide accidental, iar acest lanț de siguranță nu permite talismanelor să cadă. Cum am tot spus că noi ne exprimăm dragostea într-o varietate de moduri diferite, unii fiind mai expresivi decât alții și folosind expresii/metafore comune precum „Te iubesc până la Lună și înapoi”, binențeles că și lanțul meu are o semnificație. El are la unul din capete un fluturaș semnificând primăvara ce a venit , iar la celalalt capăt un …picioruș. Aici semnificația m-a depășit și am cerut lămuriri. De fapt, cel ce mi l-a făcut cadou a văzut o inimioară și nu o urmă de picior. El s-a găndit doar la un alt mod de a-și exprima dragostea și nu bătea niciun apropo.

Limbajele iubirii

Există mai multe limbaje ale iubirii, unele includ cadouri ca această brățara de argint personalizată, altele timp de calitate, altele cuvinte sau atingeri fizice, dar de Mărțișor ar fi grozav să le reunești pe toate pentru a-ți exprima dragostea, recunoștința, aprecierea. Pune suflet și fă un efort în a alege lucrurile pe care le oferi celorlalți. Deși poți oricând să spui cuiva că îl iubești într-un limbaj simplu, cadourile îți permit să-ți diferențiezi declarațiile de mulțime, subliniind modul în care iubirea ta este potențial diferită sau mai puternică decât cea a celorlalți.

Tu cum ți-ai exprimat afecțiunea, aprecierea în aceste prime zile de Mărțișor? Dăruiește amintiri prețioase!

5 comentarii la „Brățara de argint personalizată cu charmuri. Semnificații

  1. Eu chiar am de gand ca de 8 martie sa-i daruiesc unei femei dragi din viata mea o bratara de argint personalizata, pe care s-o pastreze amintire peste ani.

  2. Îmi plac foarte tare bijuteriile, dar printre preferate sunt brățările. Cele personalizate sunt și mai apreciate și mai dragi mie.
    Mi-au plăcut mult informațiile pe care le-ai dat.
    Voi ține cont de recomandări și idei.
    Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.