8 idei de cadouri de Craciun pentru un sportiv

8 idei de cadouri de Craciun pentru un sportiv

Se apropie Crăciunul și, odată cu el, timpul să dăruim cadouri celor dragi. Ai ales deja ce vei oferi fiecăruia dintre ei? Nu? Cum sportul și viața sănătoasă sunt pe val, sigur și în familia ta și printre prietenii tăi se regăsesc câțiva sportivi. De fapt sportivi sau nu, cea mai bună idee este să le oferi un cadou care să-i mențină activi. Dacă  nu te-ai hotărât ce cadou să le faci de Craciun, eu îți propun 8 cadouri de Craciun pentru un sportiv,  articole pe care oricine ar aprecia sa le primeasca.  În cazul în care nu ești sigur de gusturile și preferințele fiecăruia, La #DecathlonRomânia găsești multiple idei de cadouri sportive utile oricui, multe ele aparținînd categoriei prim preț tehnic. De acest Craciun  #OferăUnCadouSportiv

Care sunt cele mai bune cadouri de Craciun pentru un sportiv?

Fiecare disciplinî sportiva foloseste propriile articole și accesorii, așa că dacă știi sportul preferat al fiecăruia este ușor să alegi un cadou pentru că #ȘtiuCeVreiDeCrăciun. Dacă nu ești sigur de preferințele sportive poți alege articole pe care oricine ar aprecia sa le primeasca. Iată propunerile mele de cadouri de Craciun pentru un sportiv și nu numai.

8 idei de cadouri de Craciun pentru un sportiv Polar Verde Damă
Polar Verde Damă
8 idei de cadouri de Craciun pentru un sportiv Colanți Schi Negru Damă
Colanți Schi Negru Damă
Bluză Schi Albă Bărbați
Bluză Schi Albă Bărbați
8 idei de cadouri de Craciun pentru un sportiv Geacă Schi Negru Bărbați
Geacă Schi Negru Bărbați

Îmbrăcăminte sportivă

Nu contează dacă cei dragi fac sau nu mișcare acasă, merg la sală sau preferă activitățile în aer liber, îmbrăcămintea sport se uzează repede, așa că este o idee grozavă să le oferi cadou o ținută nouă Sportivi sau nu, acest articol este în fruntea listei pentru că toți avem nevoie de el. Pantaloni de trening, hanorace, tricouri, lenjerie sport, șosete… Ai multe opțiuni din care să alegi. Cum este iarna, poți alege haine potrivite pentru a face mișcare în lunile reci polare, geci, pulovere, colanți, etc. Alege haine confortabile, flexibile, cu grad mare de respirabilitate, îmbrăcăminte care să faciliteze mișcarea purtătorului. Aruncă o privire la ceea ce foloseste deja pentru a-ți face o idee despre preferințe sau roagă-l să te însoțească la Decathlon să-ți cumperi un echipament de sport și fii atent la ce se uită

Monitor de ritm cardiac

Sportivii își urmăresc progresul, iar un monitor de ritm cardiac îi ajută să facă acest lucru. Acesta este un dispozitiv care măsoară ritmul cardiac în timpul antrenamentelor, dar poate fi folosit și pentru oricine altcineva vrea să știe cum îi funcționează inima sa să-și măsoare rezistența cardiovasculară. Cu ajutorul acestui dispozitiv, oricine poate ține o evidență exactă a ritmului cardiac fără a fi nevoit să se oprească din mișcare sau antrenament. El ajută să se stabilească un ritm în timp ce se mișcă sau antrenează, având întotdeauna grijă să nu se obosească în exces. Monitorul de ritm cardiac este unul dintre accesoriile pentru sportivi pe care aceștia îl vor aprecia cel mai mult pentru că le va permite să profite la maximum de antrenamente. 

8 idei de cadouri de Craciun pentru un sportiv Brățară Monitorizare Ritm Cardiac FITBIT INSPIRE HR 2 Negru
Brățară Monitorizare Ritm Cardiac FITBIT INSPIRE HR 2 Negru

Genți și rucsacuri

Mobilul, cheile, portofelul, cartea, dezinfectantul … mereu trebuie să ai un loc unde să-ți depozitezi și transporți bunurile. Nu poți greși dacă faci cadou genți și rucsacuri. Merg la antrenamente, dar sunt un obiect foarte versatil pentru ca pot fi folosite și pentru o scurtă excursie sau o plimbare în oraș, parc.

8 idei de cadouri de Craciun pentru un sportiv Geantă sport Kipocket 20 L Albastru-Galben
Geantă sport Kipocket 20 L Albastru-Galben
8 idei de cadouri de Craciun pentru un sportiv Rucsac 20 L camuflaj CamoRocks
Rucsac 20 L camuflaj CamoRocks
Geantă Fitness cu logo unisex
Geantă Fitness cu logo unisex
Rucsac Drumeție MH100 5 L Albastru-Portocaliu Copii
Rucsac Drumeție MH100 5 L Albastru-Portocaliu Copii

Căști fără fir

Antrenamentul cu muzică ajută la concentrare sau uneori vrei doar să blochezi sunetul exterior în timp ce faci orice altceva. Tehnologia a adus mari progrese în acest sens. Există căști wireless, adică fără cabluri care nu deranjează în timp ce faci alte activității fizice. 

8 idei de cadouri de Craciun pentru un sportiv Căști fără fir AEROPEX
Căști fără fir AEROPEX

Încălțăminte de iarnă

Odată cu sosirea  frigului,  atât de caracteristică  iernii,  încălțămintea trece în  centrul atenţiei, devenind un  element cheie  pentru  sănătatea picioarelor noastre. Dacă petreci mult timp în aer liber sau trebuie să călătorești pe distanțe lungi, este important să porți încălțăminte care să-ți țină picioarele „calde” , dar și confortabilă pentru a evita eventualele afecțiuni sau rănirea ușoară.  Cheia găsirii unui echilibru între toate aceste caracteristici o găsești în încălțămintea de la Decathlon.

Cizme Iarnă de zăpadă călduroase impermeabile Negru Copii
Cizme Iarnă de zăpadă călduroase impermeabile Negru Copii
Ghete călduroase impermeabile iarnă, zăpadă, Ultra-Warm Bărbați
Ghete călduroase impermeabile iarnă, zăpadă, Ultra-Warm Bărbați
Cizme călduroase impermeabile Iarnă, de zăpadă, bărbaţi
Cizme călduroase impermeabile Iarnă, de zăpadă, bărbaţi
8 idei de cadouri de Craciun pentru un sportiv Cizme impermeabile călduroase iarnă, zăpadă, Gri Damă
Cizme impermeabile călduroase iarnă, zăpadă, Gri Damă

Sticlă de apa și shaker

Acesta este unul dintre cadourile sportive pentru oricine îți va fi recunoscător. Fiecare dintre noi trebuie să se hidrateze, dar cei care fac sport fac acest lucru înainte, în timpul și după antrenamente, așa că o sticlă suplimentară de apă sau un shaker nu este niciodată în plus. Se pot folosi și în afara antrenamentului sportiv, se pot lua în drumeții sau se pot folosi în timpul zilei pentru a calcula cât de mult lichide ai consumat.

Bidon apa fitness cardio training 500 ML
Bidon apa fitness cardio training 500 ML

Echipamente pentru antrenamentul acasa

Daca bugetul îți permite, alege sa daruiesti echipamente pentru antrenamentul acasa. Poate fi un cadou riscant care poate va ajunge uitat intr-un colt, dar zic că merită riscul chiar dacă este oferit cuiva care nu este foarte activ îl poate determina să devină. în sport. Dacă este oferit unui iubitor de sport, îl va ajuta să facă exerciții în zilele în care nu poți merge afară sau la sală. În cadrul acestor echipamente topul meu este ocupat de către banda de alergare și bicicleta staționară, dar există și unele ieftine set de gantere, corzi de sărit sau benzi elastice.

8 idei de cadouri de Craciun pentru un sportiv Bancă bodybuilding cu grad de înclinare/declinare
Bancă bodybuilding cu grad de înclinare/declinare
8 idei de cadouri de Craciun pentru un sportiv Bicicletă fitness ESSENTIAL
Bicicletă fitness ESSENTIAL
8 idei de cadouri de Craciun pentru un sportiv Stepper alb negru
Stepper MS100 alb/ negru
8 idei de cadouri de Craciun pentru un sportiv Bandă de alergat compactă RUN 100E-A
Bandă de alergat compactă RUN 100E-A

Prosoape microfibră

Cele mai bune prosoape pentru sportivi sunt din microfibra deoarece sunt usoare, absorbante si se usuca rapid.

Prosop Microfibră Mărimea XL 110 x 175 cm Portocaliu
Prosop Microfibră Mărimea XL 110 x 175 cm Portocaliu

S-ar putea să crezi că a cumpăra cadouri de Craciun este ceva complicat, dar după cum vezi, nu-i greu. Daca este cineva apropiat, cu siguranta ii cunosti gusturile si sportul preferat, doar trebuie să ții cont de acestea si vei gasi cadoul perfect. Dacă ai o altă opțiune de adăugat la listă, nu ezita să-mi lași un comentariu.

16 comentarii la „8 idei de cadouri de Craciun pentru un sportiv

  1. Rezonez 100% cu toate sugestiile tale, și eu sunt mare amatoare a produselor din categoria Primul Preț Tehnic. Mare parte din garderoba mea de iarnă de la Decathlon este cumpărată. 🙂

  2. Si noi planuim sa facem cateva cumparaturi la Decathlon. Sunt destul se friguroasa si am nevoie de haine care sa imi tina de cald.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.