Petrecere Live Stream de Halloween, cu Novakid Romania

Petrecere Live Stream de Halloween, cu Novakid Romania

Școala online de engleză Novakid ne invită copii și părinți să ne alăturăm unei petreceri de Halloween pe canalul de YouTube Novakid, unde copii își vor crea proprii monștri și vor învăța cuvinte în limba engleză într-un mod distractiv. Această petrecere Live Stream de Halloween și workshop-ul se numesc „Spooky” Monsters Masterclass și vor avea loc pe 28 octombrie 2021, la ora 18:00, așa că nu uita să-ți notezi în calendar.

Novakid consideră că învățarea eficientă a limbii engleze presupune întotdeauna imersiunea culturală și înțelegerea tradițiilor țărilor în care se vorbește engleza. Multe dintre aceste obiceiuri și simboluri ale culturii anglo-saxone au dobândit și statut global, iar Halloween-ul este unul dintre ele. Pentru a intra în ajunul sărbătorii tuturor sfinților – pe 31 octombrie, milioane de familii din întreaga lume își decorează casele tematic: dovleci, pânze artificiale de păianjen, fantome și monștri înfricoșători, dar adorabili. Încetul cu încetul, acest obicei al influenței anglo-saxone s-a instalat și în rândul tinerilor români, care găsesc pe 31 octombrie o motivație perfectă pentru a oferi sau a participa la o petrecere. Parade, activități tematice, tururi ghidate,  expoziții, concursuri și meniuri gastronomice și diverse evenimente având ca temă principală frica și moartea au loc în toată lumea și pe tot parcursul lunii octombrie. Cum pandemia a anulat multe din activități, anul acesta petrecerea se mută în offline, iar tu și copilul tău sunteți invitați la o petrecere Live Stream de Halloween cu Novakid.

Novakid invită copiii și părinții lor să cunoască mai bine Halloween-ul, tradițiile și simbolurile sale, în timp ce exersează engleza într-un mod amuzant și distractiv. În workshop-ul „Spooky” Monsters Masterclass se dorește să se explice cum se sărbătorește Halloween-ul în țările în care această tradiție este cel mai adânc înrădăcinată și în această sesiune festivă, într-o cameră cu adevărat întunecată, profesorul de la școala online de engleză Novakid va face monștri „uimitor de terifianți”, învățându-i în același timp pe micuții din întreaga lume cuvinte și fraze noi, utile pentru a-și descrie noii prieteni de Halloween.

Pentru a participa, veți avea nevoie de niște tuburi de carton (sau tuburi de hârtie igienică), hârtie colorată, ochișori falși, lipici, foarfece, marker negru, o cutie de ouă, vopsea acrilică și o pensulă.

Pentru ca elevii să se poată cufunda mai mult în tradițiile și istoria Halloween-ului, profesorii  Novakid au pregătit lecții speciale, ce presupun o mulțime de jocuri captivante, versuri amuzante și vocabular în limba engleză despre „All Hallows’ Eve”. Cursurile vor fi, de asemenea, o oportunitate de a afla despre unele dintre cele mai faimoase personaje ce devin adesea protagoniste ale diverselor costume „uimitor de înfricoșătoare”!

Novakid este o școală online de limba engleză din SUA, destinată copiilor cu vârste între 4 și 12 ani, fondată în 2017, cu prezență din iunie 2021 și în România. Doar profesorii certificați de limba engleză susțin cursuri la Novakid, iar programele respectă standardele europene (CEFR), fiind în conformitate cu vârsta și interesele elevilor. Profesorii Novakid știu cum să captiveze cu adevărat pe cei mici și să facă procesul de învățare a limbii distractiv și eficient. Lecțiile interactive individuale includ tururi virtuale și tehnologii bazate pe jocuri online, asigurând implicarea activă în achiziționarea cunoștințelor de la o vârstă fragedă. Novakid a fost numit lider în rândul platformelor online de limbă engleză pentru copii care deservesc piața europeană de către J’son & Partners în iunie 2021.

Află mai multe despre Novakid și încearcă lecțiile gratuite de pe site-ul oficial:  https://www.novakidschool.com/ro/.

Linkul prin care veți putea participa la această petrecere Live Stream de Halloween este:  https://www.youtube.com/c/NovaKid.

As the vampires are howling, be afraid and scared, for the creatures of the fright are no longer forgiving. Have a spooktacular Halloween!

7 comentarii la „Petrecere Live Stream de Halloween, cu Novakid Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.