3 accesorii versatile pe care le poti folosi pentru toate tipurile de tinute: afla care sunt acestea si cum le poti asorta

Accessorii versatile pe care le poti folosi pentru toate tipurile de tinute afla care sunt acestea si cum le poti asorta

 Accesoriile sunt foarte importante pentru orice tip de tinuta, de la cele casual si pana la cele elegante sau office. In continuare voi exemplifica trei accesorii versatile pe care le poti folosi la orice tinuta, Nu numai ca au rol functional, spre exemplu poti folosi geanta pentru a pastra obiectele de care ai nevoie zilnic, dar au si rol estetic, pentru a face un outfit sa arate impecabil. 

Iata care sunt acele accesorii versatile ce nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba si cum le poti asorta:

1. Accesorii versatile-Balerinii

Balerinii sunt una dintre cele mai versatile piese si ii poti combina in numeroase tipuri de tinute. Alege cateva perechi de balerini clasici pentru a-i avea mereu in garderoba ta. Spre exemplu, modelele cu varf ascutit din piele lacuita sau modelele clasice cu varf rotunjit din piele sau piele ecologica sunt mereu in trend. Pentru tinutele office alege balerini negri, bej sau colorati si asorteaza-i cu pantaloni evazati sau conici, fuste in carouri si camasi cu print-uri diverse. Daca iti doresti o tinuta casual, asorteaza balerinii cu jeansi si un tricou cu decolteu in V. Chiar si tinutele elegante se pot asorta cu balerini, de la rochii lungi si pana la rochii mini, din voal, matase sau tricot. In plus, acest model de pantofi se poate purta primavara, vara si toamna, ceea ce inseamna ca nu te vei bucura de ei doar un singur sezon pe an, cum se intampla in cazul sandalelor. Opteaza pentru balerini decupati vara si modele din piele lacuita in sezonul ploios. Ii vei combina usor atat cu articole vestimentare de toamna, cat si cu cele de vara. 

2.Accesorii versatile- Gentile elegante

O geanta eleganta nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba. In cazul in care nu stii ce model sa alegi, poti afla mai multe despre toate tipurile de modele pe Barneystore.ro si iti poti alege preferata. Daca iti doresti un model cat mai versatil, achizitioneaza o geanta intr-o culoare neutra, deoarece aceasta se va potrivi perfect atat cu rochii si tinute office, cat si cu blugi sau outfit-uri casual. 

3. Accesoriu versatil- Ceasul

Ceasul este un accesoriu foarte util, deoarece te va scuti de a privi mereu pe telefon sau in jurul tau pentru a vedea ce ora este. De asemenea, el poate infrumuseta orice tip de tinuta, de la cele casual la cele elegante. Daca iti plac modelele clasice, opteaza pentru un ceas cu curea din piele sau cu curea metalica argintie, aurie sau rose. Pentru persoanele ce iubesc tehnologia, ceasurile smart sau bratarile fitness pot fi o alegere inspirata, in special modelele ce au curele diverse din mai multe tipuri de materiale si de mai multe culori. 

Aceste trei accesorii versatile te vor scuti de multe batai de cap atunci cand iti alegi tinutele de zi cu zi. Opteaza pentru pantofi, genti si bijuterii usor de asortat, care se vor potrivi cu tinutele lejere de plimbare, dar si cu cele office sau elegante, astfel iti vei crea outfit-urile mai simplu si vei cheltui mai putini bani pe accesorii. 

Sursa foto: Pexels.com

7 comentarii la „3 accesorii versatile pe care le poti folosi pentru toate tipurile de tinute: afla care sunt acestea si cum le poti asorta

  1. Din pacate balerini nu pot sa port pentru ca am piciorul destul de subtire si am nevoie de un pantof cu bareta altfel imi scapa din picior. Dar am o geanta foarte buna si un ceas pe care l-am cumparat acum vreo 5 ani si arata ca in prima zi. Prefer sa am putin si bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.