Alege obiecte promotionale personalizate ecologice, iar clientii isi vor aminti de tine

Alege obiecte promotionale personalizate ecologice

Vrei sa iti promovezi afacerea si sa ramai in mintea si inima clientilor? Ofera-le obiecte promotionale ecologice, atat utile, dar si prietenoase cu mediul. Astfel vei genera un impact mai mare asupra marcii tale si te vei alatura eforturilor de sensibilizare cu privire la aspecte precum reutilizarea obiectelor si reducerea amprentei de carbon. Oferind materiale promotionale ecologice vei arata ca promovezi cultura ecologica si ajuti la salvarea planetei, in timp ce iti promovezi afacerea. In acest articol iti voi vorbi despre astfel de obiecte promotionale personalizate ecologice, care zic eu pot fi incadrate si in categoria cadouri corporate, de la Gooodiebags, o companie specializata in fabricarea produselor personalizate care a făcut acel pas pe care societatea il cere pentru binele planetei noastre.

Cu totii incercam sa salvam planeta de poluare, sa asiguram o productie si un consum durabil, motive pentru care tendinta noastra de consum s-a schimbat. Preferam obiectele etichetate ca organice, ecologice, bio sau alti termeni care definesc de fapt acest unic concept. Aceasta nazuinta de sustenabilitate a fost transferata si cadourilor corporative, deci este obisnuit sa cauti si sa oferi astfel de obiecte promotionale personalizate ecologice.

Toti cei care interactioneaza cu compania ta merita cadouri minunate.  Desi ele pot avea multe caracteristici atractive si utile, cea care impresioneaza cel mai mult este durabilitatea. Pe Goodiebags gasesti o mare varietate de cadouri promotionale creative si unice pentru a iti arata modul de gandire „verde”. Vei descoperi cadouri corporate cu modele inovatoare care sunt cu adevarat utile destinatarului.

Cei de la Goodiebags stiu ca iti pasa de mediu si ca iti doresti sa transmiti aceasta constentizare mai departe, asa ca iti ofera un catalog cu o mare varietate de obiecte promotionale personalizate ecologice, catalog impartit dupa felul materialelor din care acestea sunt alcatuite:

  • Bambus
  • Bumbac
  • Bumbac organic
  • Iuta
  • Paie de grau
  • Pluta
  • RPET

. Vezi toate aceste produse promotionale si alege-le pe cele care se potrivesc cel mai bine imaginii tale de marca si clientilor tai.

Pixuri, suporturi pentru ele, ceasuri de birou cu radio, pusculite, statii meteo, brelocuri, ochelari de soare, difuzoare bluetooth, incarcatoare wireless, agende, caiete, cutii pentru pranz, tacamuri, cantare de bucatarie, toate sunt obiecte necesare si utile in orice casa sau birou. Bambusul este o resursa naturala si ecologica cu aplicatii nesfarsite. Daca pana acum catva timp era folosit doar in aspectele de zi cu zi a civilizatiei asiatice, acum a intrat in forta pe toate pietele. In lumea globala de astazi, bambusul joaca un rol de lider ca resursa durabila in cele mai variate domenii, de la constructii la obiecte de uz casnic, de la obtinerea energie prin utilizarea fotosintezei pana la imbracaminte si hrana.

Incarcator wireless bambus
Incarcator wireless bambus
Shopping bag din iuta
Shopping bag din iuta
Alege obiecte promotionale personalizate ecologice, iar clientii isi vor aminti de tine- Ochelari de soare cu brate din bambus
Ochelari de soare cu brate din bambus
Set de tacâmuri din bambus
Set de tacâmuri din bambus
Alege obiecte promotionale personalizate ecologice, iar clientii isi vor aminti de tine- USB 3 port hub din bambus
USB 3 port hub din bambus

Iuta

Fibrele de iuta sunt 100% biodegradabile si reciclabile si, prin urmare, ecologice. Un hectar de plante de iuta consuma aproximativ 15 tone de dioxid de carbon si elibereaza 11 tone de oxigen. Cultura iutei imbogateste fertilitatea solului pentru urmatoarea recolta, iar arderea sa nu elibereaza gaze toxice. Iuta se descompune in 2 -3 ani, in timp ce plasticul se descompune in 1.000 de ani. Stiai ca, potrivit Greenpeace, aproximativ 40% din productia de plastic din Europa este destinata ambalajelor de unica folosinta? 

Cel mai des intalnit cadou promotional din iuta, o fibra vegetala ecologica foarte rezistenta ( pot suporta până la 20 de kilograme de greutate, este banala plasa.  In functie de design poate inlocui pana la 4 pungi de plastic. Aceste plase sunt ecologice deoarece sunt realizate dintr-un material organic 100% este reciclabil. Materialele publicitare, cum ar fi plasele din iuta vor arata clientului angajamentul firmei tale fata de mediu, pe langa faptul ca vor avea un produs la moda si foarte versatil in alcatuirea outfturilor.

Hanorac Iconic Unisex
Alege obiecte promotionale personalizate ecologice, iar clientii isi vor aminti de tine- Notebook pluta
Notebook pluta
Saculet din iuta
Saculet din iuta
T-shirt copii din bumbac organic
T-shirt copii din bumbac organic
Alege obiecte promotionale personalizate ecologice, iar clientii isi vor aminti de tine
Evantai din pluta

Pluta

Pluta este un material cu caracteristici unice : rezistent, usor, izolator termic si acustic, impermeabil la lichide, elastic si compresibil, ignifug si hipoalergenic. Mai presus de toate aceste caracteristici, sta faptul ca pluta este un material  100% natural, regenerabil si biodegradabil. Pentru a se obtine pluta nu este necesara taierea copacului, ci doar i se indeparteaza coaja la fiecare 9-10 ani, iar copacul o regenereaza. Extractia se face manual, in timpul verii cand arborele se afla in plina activitate vegetativa. In consecinta, pluta este o resursa naturala regenerabila si extrem de durabila.

Pe Googiebags gasesti diferite obiecte fabricate din pluta: evantaie, cani, suporturi de cani, rucsacuri, organizatoare cu incarcatoare wireless, pixuri, caiete, etc. Toate aceste obiecte  se afla in diferite modele, dimensiuni, astfel incat sa le poti alege pe cele care iti plac cel mai mult si pe care poti sa le adaptezi cel mai bine la imaginea marcii tale pentru a face un cadou frumos.

Bumbac organic

Bumbacul organic sau ecologic este  benefic atat pentru sanatatea noastra, cat si pentru mediu, deoarece el creste pe campuri fertile fara aport de pesticide, erbicide sau ingrasaminte chimice. In plus, procesul de cultivare ecologica respecta ciclurile solului. In continuarea procesului de producetie, bumbacul organic este filat si produs fara substante chimice toxice.

Imbracamintea se alatura si ea tendintei ecologice, de aceea in acest magazin vei gasi tricouri, sepci, plase de cumparaturi, manusi de bucatarie si sorturi, toate din bumbac organic. Imprimarea siglei sau mesajului marcii tale pe unul dintre aceste articole este o modalitate excelenta de a iti construi vizibilitatea de brand.

Concluzii

Se pot oferi o gramada de cadouri originale si obiecte promotionale personalizate fara  a deteriora planeta. Gandeste-te la planeta si adopta materialele promotionale ecologice!   La Goodiebags vei gasi intotdeauna un obiect personalizat ecologic adaptat nevoilor tale. Alege obiecte promotionale personalizate ecologice, iar clientii isi vor aminti de tin!

Nu uita cele 3 reguli de aur: reduce, recicleaza și reutilizeaza. Gaseste cadouri promotionale pentru a-ti educa clientii si angajatii sa fie respectuosi cu planeta.

9 comentarii la „Alege obiecte promotionale personalizate ecologice, iar clientii isi vor aminti de tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.